Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Iš EM aš ėmiau medium beige - tai spalva pataikiau idealiai. Mano oda tokia vidutinė, nei labai šviesi, nei tamsi smile.gif
Ir šiaip įspūdžiai neblogi, pabandžius tą EM nemokamą rinkinuką. Pagrindą šiandien naudojau pusiau matinį medium beige (kitus reiks vėliau išbandyt), skaistalus nick nack ir paakių maskuoklį (nepamenu kaip vadinasi, kažkas ten su summer). Labiausiai turbūt patiko skaistalai - labai pagyvina veidą. Maskuoklis tai man gal toks šiek tiek per baltas ,nelabai natūraliai atrodo. Nors gali būti, kad naudotis dar nelabai moku - šiandien pirmą kartą išbandžiau maskavimui skirtą šepetėlį....
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 05 26, 22:48)

ot velnias pasižiūrėjus į tas mrgaitės pradėjau galvoti, kad pasiėmiau per šviesią verysad.gif . Nu nieko sulauksiu tada komentuosiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 05 26, 22:33)
as turiu fairy light ir light abi man tinka  mirksiukas.gif na aisku light kiek tamsesne, tai ja vasara sunaudosiu. o as pati tai labai sviesi  tongue.gif
o BE tinklapy bandei ziuret pagal savo odos spalva? ten gana daug mergeliu tupi ivairia odos spalva. as rinkaus pagal jas, tai man ir atitiko wink.gif

o fairly light it light, jos nera labai gelsvo atspalvio?, labai jau gelsva man atodo light g.gif smile.gif normaliausia man atrodo medium spalvele
Atsakyti
QUOTE(AZURA @ 2008 05 27, 12:17)
o fairly light it light, jos nera labai gelsvo atspalvio?, labai jau gelsva man atodo light  g.gif  smile.gif normaliausia man atrodo medium spalvele

na tai imk medium, jei manai, kad tau ji labiausiai tiks mirksiukas.gif
taip, light yra tokio gelsvo atspalvio, bet ant veido atrodo gerai mirksiukas.gif neissiskiria, kazkokiu ypatingu geltonumu biggrin.gif na nebent priliurlinciau jos laaabai daug biggrin.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 05 27, 12:38)
na tai imk medium, jei manai, kad tau ji labiausiai tiks  mirksiukas.gif
taip, light yra tokio gelsvo atspalvio, bet ant veido atrodo gerai  mirksiukas.gif neissiskiria, kazkokiu ypatingu geltonumu  biggrin.gif na nebent priliurlinciau jos laaabai daug  biggrin.gif  tongue.gif

niu, ziuresim, gal kaip nors issirinksiu spalva smile.gif
Atsakyti
jei kam įdomu, galiu palygint essence ir EM biggrin.gif
tai va, EM vistik labiau patinka, nes ji iškarto puikiai odytę padengia, ir kažkaip ilgiau gražiai atrodo nei essence. Man kažkodėl essence pradėjo blizgėt po kokių 4-5 val, o to sau leist negaliu schmoll.gif
nežinau, jaučia mano širdis, kad grįšiu prie savo kreminės chanelio lotuliukas.gif bet ir EM užsisakysiu.
Atsakyti
nežinau, jaučia mano širdis, kad grįšiu prie savo kreminės chanelio lotuliukas.gif bet ir EM užsisakysiu.

Tai dar karta parodo. kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif As tai visai nenoriu prie kremines grizt schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 27, 15:02)
nežinau, jaučia mano širdis, kad grįšiu prie savo kreminės chanelio  lotuliukas.gif  bet ir EM užsisakysiu.

Tai dar karta parodo. kad kiek zmoniu, tiek nuomoniu smile.gif As tai visai nenoriu prie kremines grizt schmoll.gif

jo, mineralkė žymiai patogiau ir greičiau, bet čia būtent įspūdžiai po essence. Kreminė man neduoda blizgesio, o su ta man oda pradėjo blizgėt net su primeriu bigsmile.gif
Dar duosiu galimybę EM pareikšt apie save biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 27, 15:02)
nežinau, jaučia mano širdis, kad grįšiu prie savo kreminės chanelio  lotuliukas.gif  bet ir EM užsisakysiu.

drinks_cheers.gif Aš irgi kažko nenoriu grizt prie kremines - ir ne del kosmetikos naturalumu visokiu, bet kad su ta mineraline man greiciau ir paprasciau pasidazyt, o be to ji geriau ant veido pasiskirsto, kazkaip tolygiau.
Tiesa, o gal kas zino, ka butu galima isigyt lietuvos parduotuvese, kad paslept poras (man cia vienintelis mineralkiu trukumas su tom porom) - na kazka panasaus i primerius?
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 05 27, 15:21)
Tiesa, o gal kas zino, ka butu galima isigyt lietuvos parduotuvese, kad paslept poras (man cia vienintelis mineralkiu trukumas su tom porom) - na kazka panasaus i primerius?

taigi kalbėta apie tai rolleyes.gif Clinique pavyzdžiui.
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 27, 15:23)
taigi kalbėta apie tai  rolleyes.gif  Clinique pavyzdžiui.

Apie ta clinique as skaiciau, bet kuriose parduotuvėse lietuvoj jo galima įsigyt? Aš braškėse radau - apie 20 USD berods kainuoja, bet truputi tingiu siustis, kol dar pareis... g.gif o kokios kainos to pores minimizer Lietuvos parduotuvėse, jei kas pirko ar šiaip atkreipė dėmesį?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 27 gegužės 2008 - 14:34
QUOTE(Brasa @ 2008 05 27, 15:32)
Apie ta clinique as skaiciau, bet kuriose parduotuvėse lietuvoj jo galima įsigyt? Aš braškėse radau - apie 20 USD berods kainuoja, bet truputi tingiu siustis, kol dar pareis... g.gif  o kokios kainos to pores minimizer Lietuvos parduotuvėse, jei kas pirko ar šiaip atkreipė dėmesį?

As pirkau Sarmoj, berods 69 Lt mokejau g.gif
Atsakyti