Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

gal kuri turi BE ir ardeco kabuki sepetelius? ir abi pudras?

man BE semetelis veidui malonesnis , minstesnis bet BE pudryte nelabai patiko ...kazkaip negraziai pasidengia
o su ardeco viskas liux , oda atrodo graziai . bet siandien pabandziau ardeco tepti su BE sepeteliu ir gavosi visiskas sh.....ryt bandysiu BE pudra tept su ardeco sepeteliu , pradeda atrodyt kad tas siurkstesnis sepetelis padengia graziau.....
na ir prirasiau tikiuosi ka nors supratot
Atsakyti
To Švelnutėlė:
Del naturalumo - as jau sakiau, kad daugybe net ir naturaliu ingredientu gali netikti odai - ziurint kaip kokia oda ka toleruoja. Kad produktas naturalus - tai visai nereiskia, kad jis nealergizuos. Netgi zoleles gali dar ir kaip sualergizuoti, o ypac eteriniai aliejai. Pas mane pacia, beje, oda irgi alergiska.

Del etikeciu skaitymo sutinku - neverta perlenkti lazdos. Jei as skaityciau visas etiketes, tai badu numirciau , nes valgyt nebutu ko biggrin.gif biggrin.gif . O be to yra tokiu dalyku, kuriu negali isvengti niekaip, ir kurie yra laabai kenksmingi - tie patys lietus, saule, oras ir t.t.t....

Bet jeigu mes cia diskutuojame apie mineraline pudra ir ieskome kokybisku produktu (o ji maziau kenksminga, negu talko pagrindu pagaminti make up'ai), tai gal verta pasidometi, is ko ji pagaminta. Nepaskaites etiketes to nesuzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 05 26, 17:10)
Aš esu už natūralumą, bet visada skaityti ir pergyventi dėl tų etikečių yra baisu, tai tada išvis geriau negyventi doh.gif nes visur viskas nesveika šiais laikais...manau, kad reikia etiketes skaityti, analizuoti, bet neperlenkti lazdos. Niekam netaikau asmaneiškai, bet pastebėjau, kad forume jau etikečių skaitymo ir baimės manija 4u.gif  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif
Nereikia čia tų raganų medžioklių cool.gif Net neabejoju, kad atsirastų tokių, kurioms ir tie patys oksidai pudrose, neskaitant talko, bismuto ir pan., didžiausią siaubą kelia kelia ir nė už ką tokių pudrų nesiteptų ant veido ax.gif
Rašo, kad tas pats titanium diokside gali suerzinti odą, iron oxide sukelti akių, odos sudirginimą ir pan. Internete galima visko pasiskaityti. O gal dar indelis, turintis kontaktų su pudra, pagamintas netinkamas medžiagas naudojant rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 26, 16:41)
O gal dar indelis, turintis kontaktų su pudra, pagamintas netinkamas medžiagas naudojant  rolleyes.gif

lotuliukas.gif
atsiprašau, nesusilaikiau biggrin.gif

Beje, mano oda kotais šiek tiek blizgėt pradėjo g.gif
Atsakyti
Senai bebuvau ilindusi i dekoratyvines kosmetikos skyreli, va, ilindau i sia temele, paskaiciau ir uzsimaniau ir as isbandyti mineraline pudryte bigsmile.gif biggrin.gif

Sakykit, gal kas naudojat BE Fair spalvyte, ar ji laaaabai jau sviesi? Naudoju tokias naturalias, ale beige spalvos krempudras, galvoju, ar BE Fair spalva nebus man per sviesi? g.gif
Kokiai odai si spalva labiau tiktu? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 gegužės 2008 - 19:08
Senai bebuvau ilindusi i dekoratyvines kosmetikos skyreli, va, ilindau i sia temele, paskaiciau ir uzsimaniau ir as isbandyti mineraline pudryte bigsmile.gif biggrin.gif

Sakykit, gal kas naudojat BE Fair spalvyte, ar ji laaaabai jau sviesi? Naudoju tokias naturalias, ale beige spalvos krempudras, galvoju, ar BE Fair spalva nebus man per sviesi? g.gif
Kokiai odai si spalva labiau tiktu, ar visai jau baltaodems? 4u.gif

Ir kaip FAIRY LIGHT ir MEDIUM spalveles, jos is naturalesniu atspalviu ar tamsesniu, kokiai odai jos labiau tiktu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 gegužės 2008 - 21:26
Azura, paskaityk čia

čia mergaitės būtent pasisako apie BE spavytes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 26, 22:03)
Azura, paskaityk čia

čia mergaitės būtent pasisako apie BE spavytes  mirksiukas.gif

dekui, skaiciau ten smile.gif , ale vis tiek nesuprantu kaip ten su tom spalvom biggrin.gif, nes
ziurejau internete spalvu paletes, tai vienur to pacio pavadinimo spalva vienokia, kitur kitokia... kazkaip skiriasi, tai va ir klausiu, nezinau, kaip pasirinkti sau tinkama spalva g.gif smile.gif

kas naudojat krempudros naturalesnius-beige atspalvius, kokia BE spalvele jums labiausiai tinka?
Please, patarkit, bo visai susibalamutinau su spalvom lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 gegužės 2008 - 22:28
QUOTE(AZURA @ 2008 05 26, 22:23)
Sakykit, gal kas naudojat BE Fair spalvyte, ar ji laaaabai jau sviesi? Naudoju tokias naturalias, ale beige spalvos krempudras, galvoju, ar BE Fair spalva nebus man per sviesi?  g.gif
Kokiai odai si spalva  labiau tiktu, ar visai jau baltaodems? 4u.gif

as turiu fairy light ir light abi man tinka mirksiukas.gif na aisku light kiek tamsesne, tai ja vasara sunaudosiu. o as pati tai labai sviesi tongue.gif
o BE tinklapy bandei ziuret pagal savo odos spalva? ten gana daug mergeliu tupi ivairia odos spalva. as rinkaus pagal jas, tai man ir atitiko wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 05 26, 22:33)
as turiu fairy light ir light abi man tinka  mirksiukas.gif na aisku light kiek tamsesne, tai ja vasara sunaudosiu. o as pati tai labai sviesi  tongue.gif
o BE tinklapy bandei ziuret pagal savo odos spalva? ten gana daug mergeliu tupi ivairia odos spalva. as rinkaus pagal jas, tai man ir atitiko wink.gif

o kur jos ten tupi? kaip surast ju tupejimo vieta? biggrin.gif
as maciau BE tinklapyje tik spalvu palete smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AZURA: 26 gegužės 2008 - 22:43
QUOTE(AZURA @ 2008 05 26, 23:39)
o kur jos ten tupi? kaip surast ju tupejimo vieta? biggrin.gif 
as maciau BE tinklapyje  tik spalvu palete smile.gif

biggrin.gif
va cia
Atsakyti
QUOTE(vassara @ 2008 05 26, 22:48)

aha... kazi kur uzlindusios, eik ten surask doh.gif biggrin.gif