Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(B.Brigitte @ 2008 05 26, 07:57)
as vakar kaip sykis essence vakar antra nr pasipirkau
kitu mineraliniu nebandziau, negaliu palyginti. bet man patinka, graziai dengia veida, maskuoja, o dar uz tokia kaina... biggrin.gif

spėju greit eurokos turėtų pasidint tą 11.50 lt kainą biggrin.gif

p.s. aš naudoju artdeco šepetuka, kitokio neturiu minerlakei ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 26, 12:56)
Taip... "Essence" kabuki vizualiai panašus į šį, tik to nuotraukoj šereliai kiek ilgesni, pati forma jų kiek labiau suapvalinta  g.gif Beje, kitos forumietės, palyginusios su kitų firmų kabuki, sako, kad "Essence" kiek kietokas, šiukštokas, bet čia turbūt individualu, mano odos jis nedirgina, neerzina ir pakankamai gražiai, lygiai padengia (kitų kabuki kol kas nebandžiau)  ax.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif as esu visai "zalia" mineralines pudros reikaluose,tik pries kelias dienas isbandziau ja,uzsisakiau megineliu is interneto bigsmile.gif labai patiko,planuoju pirkti didesni kieki,tai va ir sudomino sepetelis kabuki ax.gif as maniau,kad jis tik vienos rusies yra Bare Escentual blush2.gif internete kaina jo $28 labai noriu ji issigyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 26, 14:00)
p.s. aš naudoju artdeco šepetuka, kitokio neturiu minerlakei  ax.gif

Žiūrinėjau aš tą "Artdeco", bet kažkaip nelipo jis man - nepatiko šereliai ir dar tuo, kad šeriasi g.gif
Papildyta:
QUOTE(ViShy @ 2008 05 26, 14:01)
as maniau,kad jis tik vienos rusies yra Bare Escentual  blush2.gif

Oj ne, dabar mineralinės kosmetikos mada, daug firmų ("BE", "EM", "Essence", "Loreal", "Artdeco", "Clinique", o dar kiek negirdėtų ir LT nežinomų.. ) gamina ją, taip pat ir kabuki ax.gif Tai vat šitoj temoj ir diskutuojam apie įvairią mineralinę kosmetiką, bandom atrast, kas mums geriausia ir labiausiai tinka iš pasiūlos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 gegužės 2008 - 12:14
Merginos, del tos Essence... g.gif O tai sudetyje neisvardinta, kokie mineralai ieina? Nes jeigu raso, kad 100 % naturalus mineralai, ir neisvardinta, kokie - tai man jau is karto abejone iskilo, ar tai tiesa. Kad nebutu kaip su ta visa a la "naturalia" kosmetika, kur koks vienas ingredientas naturalus idetas, ir jau vadina save "naturalia". Ir dar kai tokia kaina - kad neislystu laikui begant kokie baisumai unsure.gif . Informuokite, kurios isbandet g.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 26, 14:36)
Merginos, del tos Essence...  g.gif O tai sudetyje neisvardinta, kokie mineralai ieina? Nes jeigu raso, kad 100 % naturalus mineralai, ir neisvardinta, kokie - tai man jau is karto abejone iskilo, ar tai tiesa. Kad nebutu kaip su ta visa a la "naturalia" kosmetika, kur koks vienas ingredientas naturalus idetas, ir jau vadina save "naturalia". Ir dar kai tokia kaina - kad neislystu laikui begant kokie baisumai  unsure.gif . Informuokite, kurios isbandet  g.gif

Ne, plačiau apie mineralus ant pakuotės nerašo g.gif
O dėl to paryškinto sakinio tai sutinku rolleyes.gif Bet va "Essence" ir nerašo, kad čia išskirtinai natūrali kosmetika g.gif Naudoju jau kokią savaitę, bet kažkokio šalutinio poveikio, bėrimo dėl pudros nepastebėjau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 gegužės 2008 - 12:46
Na, as asmeniskai jos neturiu, tai negaliu pastudijuoti sudeties... Bet kazkuri forumiete rase, kad 100 % natural minerals. O tai jau savaime reiskia, kad naturali pudryte. Beje, ne visi naturalus mineralai nekenkia odai - juk yra ir tokiu, kuriu tikrai geri kosmetikos gamintojai nededa i savo produkcija. Pvz, kad ir EM, nenaudoja bismuto, kuris daug kam sukelia alergijas... arba talkas, juk irgi naturalus ingredientas - bet visos zinom, kad jis kemsa poras.
As nenoriu ispeikti to produkto, kurio pati nebandziau - tik bandau pasakyti, kad bukit atsargios. Juk mes tam ir ieskome geros mineralines pudros, kuri butu sveika odai. O essence pudroje neisvardinti ingredienatai - automatiskai negalima patikrinti sudeties, o tai ir sukelia abejones jos kokybe schmoll.gif
Gal kam tiks ir patiks ir ta pati Essence. Bet juk ir Max faktor bei Lorealis daug kam tinka ir patinka. Ir niekas nesuka sau galvos, kad ten talkas, konservantai, etc... 4u.gif

P.s. prisiminiau dar Artdeco - irgi teko nusivilti... verysad.gif Nusipirkau, nepatikrinusi ingredientu - o ten pilna konservantu, bismuto ir kt slamsto doh.gif Aisku, manes jinai irgi neberia, bet jau nepasakysi, kad tai naturali 100 % mineraline pudra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 26 gegužės 2008 - 13:03
essence mineralines ir kabuki kaina jau pakelta - litu biggrin.gif..pries kokius du menesiu pakele
as naudoju jau kokius 4 menesius essence, tai jokiu negerumu neiskilo...netgi, jei kokia pora dienu panaudoju lumene, bonjours ar deborach (atsiprasau jei pavadinimus blogai parasiau - ne namie, nepaziuresiu) pudra, tai iskart suelergizuoja, iskyla koks priesas, atsiranda egzerma ar pan (priklausomai nuo to kuria naudoju)...o mineralinei essence galiu tik medali kabinti..Cia mano odods nuomone apie essence smile.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 26, 14:57)
Na, as asmeniskai jos neturiu, tai negaliu pastudijuoti sudeties... Bet kazkuri forumiete rase, kad 100 % natural minerals. O tai jau savaime reiskia, kad naturali pudryte. Beje, ne visi naturalus mineralai nekenkia odai - juk yra ir tokiu, kuriu tikrai geri kosmetikos gamintojai nededa i savo produkcija. Pvz, kad ir EM, nenaudoja bismuto, kuris daug kam sukelia alergijas... arba talkas, juk irgi naturalus ingredientas - bet visos zinom, kad jis kemsa poras.
As nenoriu ispeikti to produkto, kurio pati nebandziau - tik bandau pasakyti, kad bukit atsargios. Juk mes tam ir ieskome geros mineralines pudros, kuri butu sveika odai. O essence pudroje neisvardinti ingredienatai - automatiskai negalima patikrinti sudeties, o tai ir sukelia abejones jos kokybe  schmoll.gif
Gal kam tiks ir patiks ir ta pati Essence. Bet juk ir Max faktor bei Lorealis daug kam tinka ir patinka. Ir niekas nesuka sau galvos, kad ten talkas, konservantai, etc...  4u.gif
P.s. prisiminiau dar Artdeco - irgi teko nusivilti...  verysad.gif Nusipirkau, nepatikrinusi ingredientu - o ten pilna konservantu, bismuto ir kt slamsto  doh.gif Aisku, manes jinai irgi neberia, bet jau nepasakysi, kad tai naturali 100 % mineraline pudra....

Manau, visos žinom ir suprantam tai, kad Jūs bandėt pasakyt. "Essence" nei liaupsinu, nei peikiu - tiesiog b a n d a u šiuo metu ax.gif Ir rašau įspūdžius.
Beje, manau,kad tai, jog kitos pudros brangesnės, iškart ir nereiškia, kad kokybiškesnės, geresnės sudėties, o pigesnė iškart prastos kokybės ir sudėties ( spėju, kad žinot, kad nuolat mokam už tam tikrus vardus didesnę sumą nei ta kosmetika realiai yra verta rolleyes.gif ) . Beje, tai taikau daugiau mineralinei pudrai, nes, tarkim, "Essence" kreminės pudros tikrai nepirkčiau, kremines naudoju tik ypač kokybiškas (problemiška oda, bet ir ne tik dėl to..), kad ir permoku už vardą rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 gegužės 2008 - 13:23
Na, maskuoklį buvo galima pasirinkti iš daugybės pagal norimą užmaskuoti problemą ax.gif Kokiems tamsiems rutuliams? g.gif Aš patenkinta savo sun light paakių maskuokliu bigsmile.gif

Maskuokli pasirinkau sita: Peach Concealer
is ideal for undereye area for concealing dark shadows. Works well for medium to tan complexions. To be used with your concealer brush for easy blending application.
Kaip supratau is aprasymo, jis butent ir skirtas tamsiems rutulaims po akim maskuot g.gif bet man tai jis nepatiko, as su BE tik 1 tonu svesesniu specialiu sepetuku is rinkinio zymiai geriau uzmaskuoju thumbup.gif

O gal visai ne ta pasirinkau? doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 26 gegužės 2008 - 13:18
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 26, 15:13)

Maskuokli pasirinkau sita: Peach Concealer
is ideal for undereye area for concealing dark shadows. Works well for medium to tan complexions. To be used with your concealer brush for easy blending application.
Kaip supratau is aprasymo, jis butent ir skirtas tamsiems rutulaims po akim maskuot g.gif bet man tai jis nepatiko, as su BE tik 1 tonu svesesniu specialiu sepetuku is rinkinio zymiai geriau uzmaskuoju thumbup.gif

Aš naudoju šitą paakiams maskuoti ax.gif
Sunlight Concealer
Perfect for the under-eye area. Reduces the appearance of dark under-eye circles and puffiness.
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 26, 12:57)
P.s. prisiminiau dar Artdeco - irgi teko nusivilti...  verysad.gif Nusipirkau, nepatikrinusi ingredientu - o ten pilna konservantu, bismuto ir kt slamsto  doh.gif Aisku, manes jinai irgi neberia, bet jau nepasakysi, kad tai naturali 100 % mineraline pudra....

Na šeis laikais, kur to šlamšto nėra doh.gif verysad.gif
Aš irgi stengiuosi dabar sudėti žiurėti ir nepirkti kosmetikos priemoniu, kur yra SLS ir daug visokio kito velnio doh.gif

Na mergaitės kas turit BE, pažiurėkit kokia jos sudėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 26, 14:16)
Aš naudoju šitą paakiams maskuoti  ax.gif
Sunlight Concealer
Perfect for the under-eye area. Reduces the appearance of dark under-eye circles and puffiness.

Na jo, as jau pasiziurejau, tai dabar galvoju, kad visai ne ta pasirinkau doh.gif , bet tam meginukai ir yra thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 26, 14:18)
Na šeis laikais, kur to šlamšto nėra  doh.gif  verysad.gif
Aš irgi stengiuosi dabar sudėti žiurėti ir nepirkti kosmetikos priemoniu, kur yra SLS ir daug visokio kito velnio  doh.gif

Na mergaitės kas turit BE, pažiurėkit kokia jos sudėtis  g.gif

As turiu BE, po 2 gr foundation is rinkinuko, tai ant tu induku sudeties nera, o ant veilo yra. Tai veile yra parabelu ar kaip ten tas velniai vadinasi doh.gif vienu zodziu veilo nenaudoju schmoll.gif Bendradarbe nusipirko AVON mineralke, tai ten irgi pilna brudo schmoll.gif Gal kas turit BE normalias pudrytes po 9 gr, ten gal yra sudetis? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jelenka1: 26 gegužės 2008 - 13:24