Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 25, 21:06)
Aš antrą ėmiau  biggrin.gif Nu ir kaip sekasi Tau su "Essence" draugaut?  bigsmile.gif

viskas aišku biggrin.gif aš dar nežinau kaip man sekasi, ryt jei neapsigalvosiu eisiu į darbą su essence miksu, tai bus aišku kaip man ji. Bet įsivaizduokit jei patiks kiek pinigų pudrom sutaupysiu lotuliukas.gif
Viktuteee, o tu bandei essence? O kaip Tau įspūdžiai? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 25 gegužės 2008 - 20:42
QUOTE(Veila @ 2008 05 25, 22:41)
viskas aišku  biggrin.gif  aš dar nežinau kaip man sekasi, ryt jei neapsigalvosiu eisiu į darbą su essence miksu, tai bus aišku kaip man ji. Bet įsivaizduokit jei patiks kiek pinigų pudrom sutaupysiu  lotuliukas.gif
Viktuteee, o tu bandei essence? O kaip Tau įspūdžiai?  rolleyes.gif

Tai aš jau anksčiau rašiau, kad pirkau "Essence" ir kad patinka man bigsmile.gif Nors "EM" gal geriau maskuoja g.gif Beje, šios dvi mineralkės ("EM" neėmiau nei vienos original glow rūšies) nesuteikia praktiškai jokio švytėjimo, blizgėjimo kaip kad parduotuvėj bandytos "Artdeco", "Loreal" g.gif Manau, vasarai geriau daugiau matiškumo g.gif O dėl pudrų tai nemanau, kad atradusi "Essence", "EM", sutaupysiu pinigų, nes vis norisi dar kokią pudrytę naują išbandyti ir nebūtinai mineralinę rolleyes.gif
Atsakyti
Na,ka, essence mineralke jau koki menesi dazausi ir viskas puiku,man ji stipriau maskuoja nei BE. bet tame minuso nematau,tiesiog maziau tepu ir tiek. uzskaitau,puiki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 25, 22:33)
O dėl pudrų tai nemanau, kad atradusi "Essence", "EM", sutaupysiu pinigų, nes vis norisi dar kokią pudrytę naują išbandyti ir nebūtinai mineralinę rolleyes.gif

esi 100 proc teisi lotuliukas.gif
Atsakyti
as vakar kaip sykis essence vakar antra nr pasipirkau
kitu mineraliniu nebandziau, negaliu palyginti. bet man patinka, graziai dengia veida, maskuoja, o dar uz tokia kaina... biggrin.gif
Atsakyti
visi sako juokinga kaina, o kokia ji? bigsmile.gif
Atsakyti
Na ir as gavau sestadieni savo nemokama rinkinukas ir EM tongue.gif Tai mano palyginimai su BE: Spalvos tamsesnes (Mano BE medium beige sviesesne), maskuotojas toks ruzavas, kuris skirtas tamsiems rutuliams maskuoti nepatiko visiskai schmoll.gif , del blizgejimo, tai as emiau original glow rusies, tai skirtumo tarp BE ir EM nepamaciau. Bendri ispudziai thumbup.gif Liko dabar sudeti isstudijuot ir palygint smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 26, 09:22)

Iki 20 lt. As bronzine pudra +nagu laka+lupu blizgesi uz ~26 lt nupirkau.
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 26, 10:22)

Jei gerai pamenu, tai ir mineralinė, ir kabuki kainuoja apie 11-12Lt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 26, 11:12)
maskuotojas toks ruzavas, kuris skirtas tamsiems rutuliams maskuoti nepatiko visiskai schmoll.gif
Liko dabar sudeti isstudijuot ir palygint smile.gif

Na, maskuoklį buvo galima pasirinkti iš daugybės pagal norimą užmaskuoti problemą ax.gif Kokiems tamsiems rutuliams? g.gif Aš patenkinta savo sun light paakių maskuokliu bigsmile.gif
Dėl sudėties studijavimo, tai parašyta, kad "Essence" - 100% mineralų, nėra jokių konservantų ir kvapų, "EM" rašo, kad taip pat natūrali g.gif O "BE" sudėtis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 gegužės 2008 - 11:47
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 26, 12:44)
Jei gerai pamenu, tai ir mineralinė, ir kabuki kainuoja apie 11-12Lt  biggrin.gif

Apie toki Kabuki kalbi? g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ViShy @ 2008 05 26, 13:49)
user posted image

Taip... "Essence" kabuki vizualiai panašus į šį, tik to nuotraukoj šereliai kiek ilgesni, pati forma jų kiek labiau suapvalinta g.gif Beje, kitos forumietės, palyginusios su kitų firmų kabuki, sako, kad "Essence" kiek kietokas, šiukštokas, bet čia turbūt individualu, mano odos jis nedirgina, neerzina ir pakankamai gražiai, lygiai padengia (kitų kabuki kol kas nebandžiau) ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 26 gegužės 2008 - 11:57
QUOTE(ViShy @ 2008 05 26, 12:49)
user posted image

Kiek aš supratau, tai ji kalbėjo apie Essence kabuki uz 11-12lt.
Beje, nors ji cia labai peikia, o man tai jis visai normalus... ax.gif (bet cia labai jau subjektyvi ta mano nuomone, nes kitu firmu kabuki sepeteliu nesu bandzius).
As irgi siandien savo EM pasiimsiu!!!! thumbup.gif Beje, labai greit atejo - kai uzklausiau kiek laiko truks shippingas, tai atrase, kad 2-3 savaites, o atsiunte per 10 dienu!!!!! As tai uzsisakinejau visus skirtingus meginukus - ir matini, ir pusiau matini ir ta blizgu. Ir dar spalvas visas skirtingas doh.gif

Oj, jau yra atsakymas apie kabuki. Dubliuotai cia isejo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brasa: 26 gegužės 2008 - 11:58