Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Veila @ 2008 05 23, 09:46)
na neišsiversiu aš BE nepabandžius  lotuliukas.gif  O galėtum palygint abiejų matiškumą, blizgumą, išsilaikymą?  rolleyes.gif  Aš kai su priemeriu EM naudoju, tai odytė tokia neblizgi ir ilgai išsilaiko

Del matiskumo, kadangi EM emiau semi mate - tai kaip ir BE gerai atrodo.
Blizgumas, BE blizgumas man mielas, netrukdantis, o vat tokio EM pasigedau blush2.gif

O išsilaiko abi normaliai.

Ir spalvos man BE normalesnes, EM man visos labai jau sviesios mirksiukas.gif
Atsakyti

Lyginu BE ir EM smile.gif

Semmi mate man uzteko blizgumo, bet norint tokios kaip BE reikia imti original glo.Shiaip man EM patiko geresni ispudi, pirmiausia del sviesiu spalvu pasirinkimo, nes neutral fair tai beveik balta ir shiaip EM fair sviesesne uz BE to pacio pavadinimo spalva.Ant veido maloniau jauciasi man EM, bet va ko pritruko ish jos tai maskavimo, mano manymu BE geriau maskuoja.
Cia pirminiai ispudiziai, nes reiktu nusipirkti didele pakuote, kad pereitu ugni ir vandeni kaip BE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Redgrape @ 2008 05 22, 17:26)
Padekit man suprast ar sitas stebuklas tai mineraline pudra ar ne  bigsmile.gif  Vos ne visam kunui ji galima naudot, net nagams  biggrin.gif  Butu idomu isbandyt  rolleyes.gif

http://www.beautyenc...5000104714.html

Jei kas išbandysit, tai praneškit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Harmony... @ 2008 05 22, 10:38)
Labukas visoms!
O ar bandėte kuri nors šiuos mineralus:  http://www.glominera...0135-500121.htm

Aš jau ilgą laiką juos naudoju ir esu labai patenkinta  thumbup.gif Na, bet mineralinės kosmetikos naudą ir rezultatus Jūs visos ir taip žinote  mirksiukas.gif

O dabar atsirado galimybė atsisiųsti šiuos produktus iš už Atlanto už super kainą bigsmile.gif  Tai yra kaina tinklapyje + PVM mokesčiai 8% (ar kaip jie ten pas juos vadinasi  g.gif )

Jeigu domina, rašykite man: nenoriumailo@yahoo.com

Beje, čia gal truputį ne į temą... nors irgi kosmetika  rolleyes.gif Pristatau dar vieną naujovę: netepantis, nenusitrinantis, nebyrantis, atparus drėgmei, bet nuplaunamas vandeniu, apgaubiantis blakstienas, kaip "kojinytės" blakstienų tušas "Kiss Me Mascara" - http://www.blincinc.com/ - karščiausia Holywood'o naujiena  thumbup.gif

Sudominai ir pudryte ir tusu ax.gif
Pudros noreciau vien del to,kad galima nesiotis su savim,ko man labai daznai prireikia doh.gif o siaip,esu visiskai patenkinta BE wub.gif
Tik kaip su spalvom? Kaip pasirinkti tinkama? BE naudoju Medium/Medium Beige.Tinka,nors jei butu siek tiek tamsesne irgi butu super smile.gif
O tusas kuo ypatingas? Reikia man ilginancio ir tankinancio doh.gif rolleyes.gif
Atsakyti
sweikute, 4u.gif

prisijungiu ir as... turiu jau senai BE naudoju medium tan/ tan spavyte..laukiu dabar sito dalyko: http://www.sephora.c...;navAction=jump

tikiuosi tiks ir patiks... cia grinai prie mano pudrytes spalvos... ax.gif

o tas tusiukas KISS ME MASCARA irgi lb jau sudomino... ax.gif blush2.gif
Atsakyti
dėkui už palyginimus BE su EM ax.gif aš tai EM maskavimu visiškai patenkinta, ir semi matte man labiau patiko už intense. O žinot ką? biggrin.gif Nusipirkau vis tik tą essence pabandyt. Tai va, einu dabar bandyt. Ryt ryte į darbą nenoriu eksperimentais užsiimt, tai geriau šiandien išbandysiu kaip ji lotuliukas.gif

P.S. vistik galvoju EM užsisakyt rolleyes.gif

na, mergaitės, jau išbandžiau rolleyes.gif galiu pasakyt, kad mane maloniai nustebino. Kažkaip nesitikėjau, kad už tokią kainą gausiu tokį rezultatą biggrin.gif Gera naujiena- kad mano Clinique primeris su mineralke draugauja, o tas yra labai gerai, nes jis man puikiai išlaiko matiškumą. Bloga naujiena- pasiėmiau tamsiausią atspalvį, ir man jis šiek tiek per tamsus (dabar į soliariumą nevaikštau). Išvada- važiuoju nusipirksiu šviesesnį atspalvį ir padarysiu miksą. Dabar dar reikia sužinot, ar ilgai ta pudra išsilaiko ant veiduko.

beje, nesu tikra ar be primerio mineralkė (bet kuri) tiktų man. Spėju, kad paryškintų odos poras, kurios mane nervina doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 25 gegužės 2008 - 15:23
QUOTE(Veila @ 2008 05 25, 16:55)
dėkui už palyginimus BE su EM  ax.gif  aš tai EM maskavimu visiškai patenkinta, ir semi matte man labiau patiko už intense. O žinot ką?  biggrin.gif  Nusipirkau vis tik tą essence pabandyt. Tai va, einu dabar bandyt. Ryt ryte į darbą nenoriu eksperimentais užsiimt, tai geriau šiandien išbandysiu kaip ji  lotuliukas.gif

P.S. vistik galvoju EM užsisakyt  rolleyes.gif

Aš irgi EM dabar patenkinta, neblogai tikrai maskuoja, susidraugavau su viena spalvyte ax.gif Tai lauksim įspūdžių apie "Essence" biggrin.gif
Atsakyti
Viktuteee, aplenkiau tave su įspūdžiais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 25, 15:55)
O žinot ką?  biggrin.gif  Nusipirkau vis tik tą essence pabandyt. Tai va, einu dabar bandyt. Ryt ryte į darbą nenoriu eksperimentais užsiimt, tai geriau šiandien išbandysiu kaip ji  lotuliukas.gif

Mergaites, niu pasufleruokite, kas ta essence?? ax.gif Ir kur jus ja perkate?? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 25, 16:56)
Mergaites, niu pasufleruokite, kas ta essence??  ax.gif Ir kur jus ja perkate??  bigsmile.gif

jei čia kalba apie tą, tai ji eurokose parduodama ir gana pigi mirksiukas.gif 4u.gif

Nu aš jau irgi taip noriu BE išbandyti, bet niekas man likučio nenori parduoti pabandymui verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 25 gegužės 2008 - 17:17
mergos, prisipažinkit kuri essence mineralkės antrą nr išpirkot lotuliukas.gif bet vistiek gavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 25, 21:26)
mergos, prisipažinkit kuri essence mineralkės antrą nr išpirkot  lotuliukas.gif  bet vistiek gavau  biggrin.gif

Aš antrą ėmiau biggrin.gif Nu ir kaip sekasi Tau su "Essence" draugaut? bigsmile.gif
Atsakyti