Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

nusipirkau essence mineraline tai ryt bandysiu;> turiu dar lorealio tai nepatinka labai.matosi Tikras spaklius ant veido.taip darr i poras suvarrva tai tai fui gaunasi man...;o
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 18, 16:01)
Aga, as skaiciau ivaisriuose psl apie sias pudrytes, tipo mazina inkstiriuku ir yra net spec problemu su spuogeliais turincioms mineralke  mirksiukas.gif Bare Escentuals Blemish Therapy w/brish NIB

taip, galiu pasakyt, kad mano skūrytei teigiamai veikia.

QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 18, 20:59)
Aš irgi atšilus orams noriu kažko lengvesnio nei krempudra  ax.gif
Žinok, bent man panašus rezultatas tiek su "EM", tiek su "Essence"  g.gif Pastaraja susigundžiau pamačiusi Cherry_ nuotrauką ir dar buvo neblogų atsiliepimų  ax.gif  Gali išbandyti parduotuvėje, yra 3 atspalviai  biggrin.gif  (ne taip kaip su "EM"  doh.gif ), gal tiks ir patiks.. Užsisakiau ir pirkau abi pudras pabandymui, apskritai susipažinimui su mineraline pudra ir likau patenkinta  ax.gif Kai pabaigsiu, gal norėsiu išbandyti ir visų taip liaupsinamą "BE", kad sužinočiau, stebuklas ar ne  biggrin.gif
Naktine prieš kiekvieną naktį tepiesi?  biggrin.gif Tai visgi ji nebuvo spuogelių kaltininkė, ar ne?  g.gif

rimtai panašus efektas g.gif turbūt kol nepandysiu nepatikėsiu lotuliukas.gif
Jo naktinę kiekvieną naktį naudoju. Ne ji buvo kaltininkė, nes pas mane buvo atsiradę spuogelių ir ant nugaros, o ten juk mineralkės nenaudoju lotuliukas.gif aš įsitikinus, kad čia dėl nakvišų aliejaus, nes paskui jie labai greit užgijo ir susitvarkė, tai spėčiau, kad tokia reakcija buvo. O naktinė man tinka ir patinka, nes veidukas gaivėja, kažkaip ir tie paraudimai nyksta. Aš aišku negaliu sakyt, kad čia tik dėl mineralkės, bet kad man ji teigiamai veikia tai drąsiai sakau. Minusas jos yra dėžutė, nes ji tepama su ta kempinėle, o čia juk geriausia bakterijų veisykla doh.gif bet tas baltas viršus nusiima, tai va ką tik išsiploviau ir vėl užsidėjau.

QUOTE(katukatute @ 2008 05 18, 21:46)
nusipirkau essence mineraline tai ryt bandysiu;> turiu dar lorealio tai nepatinka labai.matosi Tikras spaklius ant veido.taip darr i poras suvarrva tai tai fui gaunasi man...;o

ryt laukiu atsiliepimų. Jei patiks tada eisiu pirkt biggrin.gif nes 3 sav negaliu laukt. Makeupintis gi reikia, o kreminės nenoriu naudot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(katukatute @ 2008 05 18, 22:46)

Man lorealio irgi nepatiko schmoll.gif ,kazkaip nelygiai dengiasi,tai as ja ismeciau.
Atsakyti
Merginos, gal kuri zinote, ar galiu dar pasikeisti EM free sample kit sudeti, uzsakyma padariau sestadieni, saskaitoje uzrasyta "order packed". Gal kuri susidurete? Bijau, kad per tamsias spalvytes busiu issirinkusi, ir noreciau pasikeisti bent viena... Nes bus grazu, kai nei vienas is meginuku netiks doh.gif
Parasiau laiska jiems, bet neatsako... verysad.gif
Atsakyti
nu kai buvau pripratus prie lorealio tj lorealis daugg labiau maskavo tai man su sita reik ilgiau teptis kad pamaskuotu mano veido raudonuma. bet dar negaliu pasakyt nu lyg ir visai nieko. po keliu dienu pasakysiu tikruosius atsiliepimus:)
Atsakyti
Idomu, ar yra dar kokiu budu geriau poras paslept? Mano sausai odai primeris netiko, su veilu irgi nepasakyciau, kad labai jau paslepia, noreciau siek tiek daugiau unsure.gif be to, veilas nelabai man patinka, blizgesi nuima, kazkaip be jo veidas zymiai graziau atrodo, toks gyvas, ir to svytejimo tikrai ne perdaug., bet poras tai noreciau biski daugiau pamaskuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 19, 16:32)
Idomu, ar yra dar kokiu budu geriau poras paslept? Mano sausai odai primeris netiko, su veilu irgi nepasakyciau, kad labai jau paslepia, noreciau siek tiek daugiau unsure.gif be to, veilas nelabai man patinka, blizgesi nuima, kazkaip be jo veidas zymiai graziau atrodo, toks gyvas, ir to svytejimo tikrai ne perdaug., bet poras tai noreciau biski daugiau pamaskuot g.gif

Man padeda Pore minkmizer is CLINIQUE smile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 05 19, 16:44)
Man padeda Pore minkmizer is CLINIQUE  smile.gif

Aciu, pabandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(errachka @ 2008 05 19, 16:44)
Man padeda Pore minkmizer is CLINIQUE  smile.gif

jo, jis idealiai paslepia. tik instant perfector geresnis uz sita mirksiukas.gif
Atsakyti
Veila, tai kas vis tik geresnis:ar pore minimiser instant perfector, ar BE prime time?
Atsakyti
QUOTE(Nawal @ 2008 05 19, 17:37)
Veila, tai kas vis tik geresnis:ar pore minimiser instant perfector, ar BE prime time?

o, geras klausimas bigsmile.gif šiuo metu nežinau. Su mineralke Clinique priemonės nebandžiau, o su kremine jis netinka. O BE su kremine draugauja. Tai kolkas tik tokį skirtumą galiu pasakyt. kaip ilgiau mineralkę panaudosiu ir su abiem išbandysiu tada geriau galėsiu pasakyt kuris gražiau ir ilgiau išlaiko rolleyes.gif
Atsakyti
sveikos,mineralkos mylėtojos 4u.gif
nuspręndžiau parduoti savo BE šešėlius šituos
tik vieną kartą pabandyti
spalvos tikrai labai gražios,bet neturiu kur dažytis unsure.gif kažkur išeinu maks. kartą per kelis mėnesius blink.gif jei norėsit kas-rašykit až mirksiukas.gif rytoj į išparduotuvę dėsiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Larissa: 19 gegužės 2008 - 20:54