pamelavau, pas mane ne light medium, bet light neutral semi-matte iš buff serijos. Jaučiu šitą spalvytę ir užsisakinėsiu. Kadangi namie, tai išbandžiau dar kartą beige medium, tai teko nusivalyt
kažkoks oranžinis nesusipratimas man.
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 18, 12:34)
Oi aš irgi vargau, kol išsirinkau "EM" atspalvius, po to matiškumo rūšis pagal odos tipą
Parkeliavo
medium beige,
light medium ir
medium beige summer pudrų, taip pat
sunlight paakių maskuoklio ir
girl's day skaistalų mėginukai
Sakyčiau, viena pudros spalva per šviesi, kita, na, maždaug tinkama, o dar kita labiau tiks įdegusiai odai. Maskuoklis visai neblogą įspūdį paliko. Skaistalų spalvytė smagi, tik dar įmaišyta šiek tiek blizgučių
Nepatiko tai, kad mėginukų indeliai nepatogūs, sunku iš jų iškrapštyti tiek miltukų, kiek reikia. Nusipirkau pabandymui ir "Essence" mineralinę pudrą su kabuki. Rašo, kad sudėtis - 100% mineralai, jokių konservantų, kvapų
Taigi mano įspūdžiai dėl mineralinės pudros - patiko tai, kad pakankamai lengvai pasidengia, natūraliai atrodo, mažiau pastebima nei kreminė pudra, pamaskuoja, o netiko tai, kad kiek išryškina veido poras, nepamaskuoja jų taip, kaip kreminė.
Veila, kokie ispūdžiai ir palyginimai ilgiau draugaujant su "BE" ir "EM"?
Ar paslepia
primeris poras?
aš irgi sunlight paakių maskuoklį paėmiau. ir dar skaistalus light pink. Indelio problemą išsprendžiau taip: paimu su nagu šiek tiek (arba su mentele jei netingiu ją pasiimt
) ir įdedu į dangtlelį nuo krapštukų.
Na ir kaip tas essence? Aš tai niekaip nesukaupiu valios iš ten kažką pirkt
bet jei rezultatas kaip ir EM, tai galima būtų ir išbandyt
Porų problemą aš sprendžiu su primeriu
BE arba Clinique (pagaliau šį galiu naudot, nes su kremine tai jis beviltiškas).
Viktuteee, aš neturiu BE dieninės mineralkės. Čia pasiskaičiau dėl blizgesio, tai nutariau geriau su EM pažaist. O su primeriu poros man neišryškėja. Man kažkaip šiuo metu smagiau būti su mineralke nei su kremine
Pas mane iš BE tai tik primeris ir naktinė. Beje naktine irgi džiaugiuosi. Man apskritai oda kažkaip gerėja, inkštiriukai, paraudimai pamažu mažėja.