QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 17, 10:48)
o tai kaip pavadint visa tai?
cia tikrai ne ispudziai
tik ...
120lt ir vadinasi tik...
cia stebuklas
na kaip galima nepasiepti tokios nesamones?
ne nu iš tamstos aš tikėjausi šiek tiek daugiau.
Aš galiu sumokėt 120 lt už man tinkantį ir patinkantį daiktą. Tai ką dabar? Antra, kaip mes suvokiame tą "tik" pavartotą komentare. Žmogus pasakė, kad
permoka tik 2 dolerius, o ne, kad pats daiktas kainuoja "tik" 120lt. Reik skaityt mokytis, o ne sliekų šiknoj ieškot (atsiprašau už išsireiškimą). Mano kreminė pudra kainuoja apie 160 lt, tai kodėl aš turėčiau stebėtis, kad šitas daiktas turėtų kainuot 20 lt?
Kur buvo pavartotas žodis "stebuklas" apie naktinę mineralinę? Prašom pateikt citatą įrodančią tamstos mintis. Kita vertus, net nematau ko čia stebėtis kad toks žodis pavartotas. Pamenu, kaip aš ir AZURA (beje nematyti jos kotais) prieš kurį laiką čia vieną Yves Rocher pudrą intensyviai stebuklinga vadinom. Ir viskas tvarkoj, reiškia ji tuo metu super tiko ir patiko.
Šiaip aš labai vertinu sarkazmą ir pati mėgstu jį vartot. Bet, čia jo nėra nei lašo. Apart nusišnekėjimo ir bandymo
kažką kažkam įrodyt.
o dabar į temą
Žinokit panašu, kad ir aš į mineralkinių gretas įsiliesiu. Išbandžiau Everyday minerals ir mane labai maloniai nustebino
Tiesa naudojau kartu su BE primeriu. Įspūdžiai: labai greit pasidažiau ir efektas toks pat kaip mano kreminės gavosi, tik aišku tokio švytėjimo kaip su mano kremine nebuvo. Tam pačiam rezultatui pasiekti aš su kremine daugiau laiko skiriu
Maskavimas man liuksiškas, kaukės efekto nėra ir porų odos neišryškino (galvojau bus blogiau čia komentarų pasiskaičius). Bet aš su primeriu tai gal dėl to.
beje, labai super kad aš prieš užsisakant mėginukus paėmiau, nes bučiau drąsiai medium neutral užsisakius, bet pasirodo mano spalva yra light medium
Dabar klausimas. Ar Isadoros mineralkė parduodama LT? Ir gal kas galėtų palygint su everyday mineralke. Būtų idealu. Artdeco labai tamsios spalvos. Man staigiai mineralkės prireikė, 2 savaites nenoriu laukt