Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(skaistukas @ 2008 05 15, 19:50)
Mergaitės, o tai jūs jei tepatės mineralinę, tai dar ir meteoritus ant viršaus  g.gif.
kaškaip norisi man tų meteoritų švytėjimo ant veiduko, bet bus jau pudra ant pudros  smile.gif

BE mineralinė lygtai irgi kaškiek švyti ane?

Taip, jeigu vien pudra tai svyti, o kas nenori svytet smile.gif tai tam yra veilas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Geismas @ 2008 05 15, 14:46)
Man tai tas šepetėlis tikrai labai nepatiko...

O pudra essence tai liuks thumbup.gif

O tai kas tam šepetėliui negerai? Aš šiaip nebandžius tų gerųjų firmų kabuki šepetėlių, tai negaliu palygint. Bet man ir tas šepetėlis normalus. Bandžiau tą mineralinę teptis su body shopo, skirtu pudrai, tai be ryšio - kažkaip "neprilipdo" jis kaip reikiant tos pudros, gal kad žymiai švelnesnis, šereliai per ilgi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 05 16, 10:14)
O tai kas tam šepetėliui negerai? Aš šiaip nebandžius tų gerųjų firmų kabuki šepetėlių, tai negaliu palygint. Bet man ir tas šepetėlis normalus. Bandžiau tą mineralinę teptis su body shopo, skirtu pudrai, tai be ryšio - kažkaip "neprilipdo" jis kaip reikiant tos pudros, gal kad žymiai švelnesnis, šereliai per ilgi g.gif

Buvo keleta zinuciu, kad nepatiko sepeteliai, bet net nezinau, nes man tai asmeniskai labai patinka thumbup.gif , naudoju visus 3 is komplekto ir esu labai, labai patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jelenka1 @ 2008 05 16, 10:24)
Buvo keleta zinuciu, kad nepatiko sepeteliai, bet net nezinau, nes man tai asmeniskai labai patinka thumbup.gif , naudoju visus 3 is komplekto ir esu labai, labai patenkinta smile.gif

Geri BE sepeteliai, tinka ir patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 14, 22:52)
tai kad tamsteles brukad naktine mineralke kaip super kokybiska ir nepakeiciama doh.gif
supratau, esu nekulturinga  lotuliukas.gif SM daznai marazmais uzsiima, kartais noriu pakovot su vejo malunais cool.gif o galetumet ir pacios kritiskiau matyti aplinka ir save cool.gif

Gal pradekit nuo saves ta kritiskesni zvilgsni? Tuomet ir pasaulis atrodys mielesnis 4u.gif Niekas cia nebruka doh.gif Cia tik merginos dalijasi ispudziais, kas beje lb idomu daugumai nemeginusiu ir meginusiu. Tamsta, matau, ne ten uzklydot ir ne i tema komentarus rasot schmoll.gif biggrin.gif Todel, mergaites, daugiau "Pramones prospektas" bla bla bla mums tegu neegzistuoja lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif mirksiukas.gif Geriau kalbekim toliau apie tai kas mums idomu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Veila @ 2008 05 15, 11:45)
Per kuria vietą čia tamstelei naktinės brukimas pasireiškia? Ar mes matome tik, tai ką norime matyti?  biggrin.gif Be savo atsiliepimo mačiau tik vieną postą apie tą mineralkę  biggrin.gif

Tai vat, o dėl kovos su vėjo malūnais, tai...che che, kartais šypseną sukelia pastangos bandant pro neegzistuojančius sarkazmo akinius šaudyti neegzistuojančias varnas. So....take a deep breath and relax.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renatulyte: 17 gegužės 2008 - 09:21
siandien prisiminiau kad turiu BE mineraline pudra biggrin.gif tai pasidaziau, ir likau labai patenkinta, ziema maziau patiko, nes isryskindavo labai veido poras, o dabar gal poros labiau susitraukusios, tai vaizdas zymiai geresnis thumbup.gif
Atsakyti
o tai kaip pavadint visa tai? rolleyes.gif cia tikrai ne ispudziai

QUOTE(Endendu @ 2008 05 12, 09:24)
Kodėl perlenkta? Tik 2 dolcais brangiau nei Sephoroje.

tik ... lotuliukas.gif 120lt ir vadinasi tik...

QUOTE(Endendu @ 2008 05 12, 16:50)
Būtent. Vienas visą gyvenimą gali valgyt aliuminio šaukštu iš emaliuoto bliūdelio, o kitas bevelija maitintis iš porceliano lėkštutės...

QUOTE(Veila @ 2008 05 12, 22:43)
Nesamone pasakei. Kaip tu gali teigti, kad neverta kainos, jei visu pirma jos  nebandei, o visu antra nera jos analogo  bigsmile.gif  cia gi ne tik pudra.

cia stebuklas cool.gif na kaip galima nepasiepti tokios nesamones?

QUOTE(Endendu @ 2008 05 13, 14:43)
Būtent. Kai pabandai kokybišką daiktą, grįžti prie prastesnio tikrai nesinori.
Atsakyti
Viskas aišku su Pramonės prospektu smile.gif Taip, TIK 120Lt. O tamstelei tai ką, astronominė suma? g.gif Tada eikit bendraut į temą "pigi, bet kokybiška kosmetika".
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 17, 10:48)
o tai kaip pavadint visa tai? rolleyes.gif  cia tikrai ne ispudziai
tik ... lotuliukas.gif 120lt ir vadinasi tik...
cia stebuklas cool.gif na kaip galima nepasiepti tokios nesamones?

lotuliukas.gif ne nu iš tamstos aš tikėjausi šiek tiek daugiau.

Aš galiu sumokėt 120 lt už man tinkantį ir patinkantį daiktą. Tai ką dabar? Antra, kaip mes suvokiame tą "tik" pavartotą komentare. Žmogus pasakė, kad permoka tik 2 dolerius, o ne, kad pats daiktas kainuoja "tik" 120lt. Reik skaityt mokytis, o ne sliekų šiknoj ieškot (atsiprašau už išsireiškimą). Mano kreminė pudra kainuoja apie 160 lt, tai kodėl aš turėčiau stebėtis, kad šitas daiktas turėtų kainuot 20 lt?

Kur buvo pavartotas žodis "stebuklas" apie naktinę mineralinę? Prašom pateikt citatą įrodančią tamstos mintis. Kita vertus, net nematau ko čia stebėtis kad toks žodis pavartotas. Pamenu, kaip aš ir AZURA (beje nematyti jos kotais) prieš kurį laiką čia vieną Yves Rocher pudrą intensyviai stebuklinga vadinom. Ir viskas tvarkoj, reiškia ji tuo metu super tiko ir patiko.

Šiaip aš labai vertinu sarkazmą ir pati mėgstu jį vartot. Bet, čia jo nėra nei lašo. Apart nusišnekėjimo ir bandymo kažką kažkam įrodyt.

o dabar į temą biggrin.gif

Žinokit panašu, kad ir aš į mineralkinių gretas įsiliesiu. Išbandžiau Everyday minerals ir mane labai maloniai nustebino bigsmile.gif Tiesa naudojau kartu su BE primeriu. Įspūdžiai: labai greit pasidažiau ir efektas toks pat kaip mano kreminės gavosi, tik aišku tokio švytėjimo kaip su mano kremine nebuvo. Tam pačiam rezultatui pasiekti aš su kremine daugiau laiko skiriu biggrin.gif Maskavimas man liuksiškas, kaukės efekto nėra ir porų odos neišryškino (galvojau bus blogiau čia komentarų pasiskaičius). Bet aš su primeriu tai gal dėl to.

beje, labai super kad aš prieš užsisakant mėginukus paėmiau, nes bučiau drąsiai medium neutral užsisakius, bet pasirodo mano spalva yra light medium biggrin.gif

Dabar klausimas. Ar Isadoros mineralkė parduodama LT? Ir gal kas galėtų palygint su everyday mineralke. Būtų idealu. Artdeco labai tamsios spalvos. Man staigiai mineralkės prireikė, 2 savaites nenoriu laukt

Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 17, 17:11)
Dabar klausimas. Ar Isadoros mineralkė parduodama LT? Ir gal kas galėtų palygint su everyday mineralke. Būtų idealu. Artdeco labai tamsios spalvos. Man staigiai mineralkės prireikė, 2 savaites nenoriu laukt

kiek žiūrėjau sarmoj, tai dar nėra isadoros mineralkės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 17, 15:11)
lotuliukas.gif  ne nu iš tamstos aš tikėjausi šiek tiek daugiau.

Aš galiu sumokėt 120 lt už man tinkantį ir patinkantį daiktą. Tai ką dabar? Antra, kaip mes suvokiame tą "tik" pavartotą komentare. Žmogus pasakė, kad permoka tik 2 dolerius, o ne, kad pats daiktas kainuoja "tik" 120lt. Reik skaityt mokytis, o ne sliekų šiknoj ieškot (atsiprašau už išsireiškimą). Mano kreminė pudra kainuoja apie 160 lt, tai kodėl aš turėčiau stebėtis, kad šitas daiktas turėtų kainuot 20 lt?

Kur buvo pavartotas žodis "stebuklas" apie naktinę mineralinę? Prašom pateikt  citatą įrodančią tamstos mintis. Kita vertus, net nematau ko čia stebėtis kad toks žodis pavartotas. Pamenu, kaip aš ir AZURA (beje nematyti jos kotais) prieš kurį laiką čia vieną Yves Rocher pudrą intensyviai stebuklinga vadinom. Ir viskas tvarkoj, reiškia ji tuo metu super tiko ir patiko.

uztat as is taves tikrai nesitikejau cool.gif
de citatos-nereik cia manes prievartaut irodinet nei ka as pasakiau nei ka jus pasaket doh.gif
del YR stebuklingos pudros, esme tame, kad niekas ir nesitikejo kad ji stebuklinga.
as irgi galiu sumoket 120, bet ziuredamas paveiksliuka kazin kaip ivertinsi ar gera ir ar patinka cool.gif
susidaro bendras ispudis kad jus naiviai tikit kad joje yra mineralu, todel naktine BE yra 'NE TIK PUDRA' doh.gif
del 2 dolcu, permoka ne tik 2 dolcai, bet ir 15 ar kiek proc uz siuntimus visokius, tai kaina isvis iseina perlenkta, ka as ir akcentavau, o endendu i tai numojo turbut ranka ir akcentavo neesmini dalyka-2usd doh.gif tarsi tai reiksmes turetu kai perki ir taip brangu daikta
Papildyta:
QUOTE(Endendu @ 2008 05 17, 10:24)
TIK 120Lt. 

net jeigu ir ieskojau siknoj slieku, radau tamstai citata
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 17, 19:04)
del 2 dolcu, permoka ne tik 2 dolcai, bet ir 15 ar kiek proc uz siuntimus visokius, tai kaina isvis iseina perlenkta, ka as ir akcentavau, o endendu i tai numojo turbut ranka ir akcentavo neesmini dalyka-2usd doh.gif tarsi tai reiksmes turetu kai perki ir taip brangu daikta

Ir vėl Pramonės prospektas visu gražumu demonstruoja savo nežinojimą.... doh.gif Iš braškių kosmetikos siuntimas yra visiškai nemokamas (žinotumėte, jei būtumėte nors kartą užsisakiusi, prieš komentuodama), o jei siuntiesi ne pirmą kartą, tai dar ir nuolaidą gauni, ir galima apsipirkti net pigiau nei sephoroje.

Vienu žodžiu, tamstelė mėgėja reikštis nieko neišmanydama (kas puikiai atsisikleidė pvz. epizode su Olivijos šepetėliais...o dabar dar pasitvirtino.)

O yra, ar nėra pudroje mineralų puikiai galima sužinoti pasiskaičius sudėtį. Ar tai tamstai perdaug sudėtinga rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 17 gegužės 2008 - 18:21