Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(dainase @ 2008 05 14, 22:11)
As turiu Isadoros mineralke thumbup.gif

na ir kaip? bigsmile.gif
šviesių atspalvių yra?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 14, 21:52)
tai kad tamsteles brukad naktine mineralke kaip super kokybiska ir nepakeiciama doh.gif
supratau, esu nekulturinga  lotuliukas.gif SM daznai marazmais uzsiima, kartais noriu pakovot su vejo malunais cool.gif o galetumet ir pacios kritiskiau matyti aplinka ir save cool.gif

Gal nusiimtumėte tamsius akinius ir pacituotumėte, kurioje vietoje aš brukau naktinę pudrą? rolleyes.gif Kadangi nesu jos bandžiusi, negaliu asmeniškai rekomenduoti. Bet ir neimu iškart, nei mačius, nei girdėjus, kritikuoti, kaip tamsta. O kad jums trūksta elementarių bendravimo įgūdžiu, akivaizdu deja, ne man vienai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Endendu: 14 gegužės 2008 - 21:33
Man ji patinka,bet noreciau pabandyt BE 4u.gif ,kad galeciau palyginti.
Atsakyti
Šiendien sarmoj išbandžiau ardeco mineralinę pudrą. Nu super super thumbup.gif thumbup.gif wub.gif wub.gif veidukas gražiai pasidengė ir atrodo naturaliai. Beje tepliojausi taip pat ardeco sepetuku, fainutis tik va man kietokas pasirodė nei TBS. Bet kiek teko girdėt birios pudrytės su tokiais geriau pasidengia. smile.gif Jau noriu ar jos thumbup.gif ir BE dabar noriu pabandyt ax.gif

emmute kos pas tave ardeco Nr. mineralinės pudros? Aš bandžiau 4-pati šviesiausia smile.gif
Atsakyti
O tai kokios kainos Isadoros ir Ardeco mineraliniu?
Vakar isbandziau Essence mineraline su ju sepeteliu (kai nedaug kainuoja, tai ir susigundziau ax.gif ) , tai man is tikruju labai patiko. Ir pasidenge graziai, ir nesimato man jos - net nesitikejau tikrai tokio rezultato blush2.gif Aisku, gal laikui begant ir islys kazkokie trukumai (bet kaip paaiskejo, trukumai gali islyst ir naudojant brangia BE - kiekvienai skirtingai)
Atsakyti
Isadoros pirkau ne LT tai mokejau 60lt.Labai tolygiai pasidengia ir naturaliai atrodo.
Atsakyti
Baltijos deka ir as pabandysiu BE minelaline pudryte biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 14, 21:52)
tai kad tamsteles brukad naktine mineralke kaip super kokybiska ir nepakeiciama doh.gif
supratau, esu nekulturinga  lotuliukas.gif SM daznai marazmais uzsiima, kartais noriu pakovot su vejo malunais cool.gif o galetumet ir pacios kritiskiau matyti aplinka ir save cool.gif

Per kuria vietą čia tamstelei naktinės brukimas pasireiškia? Ar mes matome tik, tai ką norime matyti? biggrin.gif Be savo atsiliepimo mačiau tik vieną postą apie tą mineralkę biggrin.gif

Tai vat, o dėl kovos su vėjo malūnais, tai...che che, kartais šypseną sukelia pastangos bandant pro neegzistuojančius sarkazmo akinius šaudyti neegzistuojančias varnas. So....take a deep breath and relax.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 15 gegužės 2008 - 09:46
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 14, 22:41)
emmute kos pas tave ardeco Nr. mineralinės pudros? Aš bandžiau 4-pati šviesiausia  smile.gif

pas mane irgi 4nr smile.gif

QUOTE(Brasa @ 2008 05 15, 08:43)

QUOTE(dainase @ 2008 05 15, 09:43)
Isadoros pirkau ne LT tai mokejau 60lt.Labai tolygiai pasidengia ir naturaliai atrodo.

na tai panašios kainos isadoros ir artdeco
artdeco kainuoja 60, kai buvo 20proc nuolaida mokėjau 48Lt
lauksim pasirodant isadoros ir pas mus bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 05 15, 09:43)
Vakar isbandziau Essence mineraline su ju sepeteliu (kai nedaug kainuoja, tai ir susigundziau ax.gif  ) , tai man is tikruju labai patiko. Ir pasidenge graziai, ir nesimato man jos - net nesitikejau tikrai tokio rezultato  blush2.gif Aisku, gal laikui begant ir islys kazkokie trukumai (bet kaip paaiskejo, trukumai gali islyst ir naudojant brangia BE - kiekvienai skirtingai)

Man tai tas šepetėlis tikrai labai nepatiko...

O pudra essence tai liuks thumbup.gif
Atsakyti
Per kur geriausia isigyti BE?
Atsakyti
Mergaitės, o tai jūs jei tepatės mineralinę, tai dar ir meteoritus ant viršaus g.gif.
kaškaip norisi man tų meteoritų švytėjimo ant veiduko, bet bus jau pudra ant pudros smile.gif

BE mineralinė lygtai irgi kaškiek švyti ane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 15 gegužės 2008 - 19:09