Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Endendu @ 2008 05 13, 14:43)
Būtent. Kai pabandai kokybišką daiktą, grįžti prie prastesnio tikrai nesinori.

lotuliukas.gif tarsi buciau nebandzius brangiu kosmetiku lotuliukas.gif pasaket kaip kaimietei cool.gif
Atsakyti
papasakosiu įspūdžius apie BE primerį rolleyes.gif Jį panaudojus oda būna labai super, tokia lyg stiklinė ir pudra (kreminė) pasidengia labai gražiai. Tik kadangi čia "less is more" preparatas, labai svarbu jo panaudot kuo mažiau, nes pirmą kartą uždėjau per daug ir teko persidažyt biggrin.gif Bet aš nepastebėjau kad su juo mano make up'as išsilaikytų bent kiek ilgiau/geriau nei be primerio.
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 13, 16:58)
Geras  blink.gif .  O as uzsisakiau  virtuon kortele, specialiai tam, kad galeciau uzsisakyti EM pudryte  g.gif . Tai ka dabar, taip iseina, kad be reikalo  verysad.gif . Butinai parasyk, ka jie tau atsakys, labai lauksiu, dekui  4u.gif

Atsake: kainavo 5,05 USD mirksiukas.gif Tik tiek, kad vargo taip daugiau - teko susirasineti su jais, laukti atsakymu ir t.t. Zodziu sistema tokia: nusiunciau e-mailu jiems uzsakyma ir savo adresa, o jie man atsiunte savo paypallo adresa ir suma, kuria turiu tiesiogiai i paypalla (ne per ju internetini puslapi) pervest. Jie gavo tuos pinigelius, uzsakyma patvirtino ir pasake, kad siuntinys lietuvoj bus po 2-3 savaiciu thumbup.gif Dabar belieka laukt pacio rinkinuko!!!
Atsakyti
Dar norejau paklaust. Jei kas is cia uzsakinejo, kiek kainavo shippingas iki lietuvos:
http://www.midwestsk...32293/page/help
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 05 14, 09:01)
Dar norejau paklaust. Jei kas is cia uzsakinejo, kiek kainavo shippingas iki lietuvos:
http://www.midwestsk...32293/page/help

Man pudros ir vieno šeptėlio shipingas kainavo apie 11USD.
Papildyta:
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 13, 18:45)
lotuliukas.gif tarsi buciau nebandzius brangiu kosmetiku  lotuliukas.gif pasaket kaip kaimietei  cool.gif

Brangi toli gražu nevisada kokybiška...smile.gif Juolab kosmetika labai individualus dalykas. Tiesiog pastebėjau, kad tamstelė dažnai labai kategoriškai ir nekorektiškai pateikiate savo nuomonę, tuo ne vieną kart įžeisdama kitas forumo dalyves. Beje, žmogaus kultūros lygį apsprendžia toli gražu ne gyvenamoji vieta smile.gif

Atsakyti
Na va as irgi isimylejau BE mineralke smile.gif Kai ja naudojau oda buvo zymiai pagrazejus, jojie spuogeliai nepuole smile.gif .Bet kai baigesi, dar turejau laukti savaitele kol atsius vel ja, tai tam laiko tarpui nusipirkau essence mineralke.Pirmas dienas lyg ir nieko buvo, bet po to oda pradejao ziauriai riebaluotis, atsirado keli spuogeliai blink.gif, tai rytoj jau begsiu pasiimti savo BE mineralkes ir kita karta anksciau uzsisakysiu, kad nebetektu eksperimentuoti su kt pudrom schmoll.gif
Beje gausiu ir ta naktine pudryte, tai po keliu savaiciu parasysiu kokie rezultatai ax.gif
Atsakyti
Savo Bare Mineral ir Veil naudoju jau kokius 2 men, bet dabar mano veido odai kazkas pasidare, pradejo mesti spuogeliais...niekad ju neturedavau, nebent pries savo dienas, bet ziuriu, kad tie spuogeliai man nepraeina ir ju vis nauju atsiranda... gal ta pudra man kemsa poras ir todel mane taip beria unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristepala: 14 gegužės 2008 - 16:45
QUOTE(Kristepala @ 2008 05 14, 17:44)
Savo Bare Mineral ir Veil naudoju jau kokius 2 men, bet dabar mano veido odai kazkas pasidare, pradejo mesti spuogeliais...niekad ju neturedavau, nebent pries savo dienas, bet ziuriu, kad tie spuogeliai man nepraeina ir ju vis nauju atsiranda...  gal ta pudra man kemsa poras ir todel mane taip beria  unsure.gif

Tai, kad neturėtų g.gif Mano paauglei dukrai kaip tik oda labai susitvarkė ją panaudojus.
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 05 14, 19:25)
Tai, kad neturėtų  g.gif Mano paauglei dukrai kaip tik oda labai susitvarkė ją panaudojus.

Kokia savaite bandysiu nesidazyti su jokiom pudrom, gal praeis...
Atsakyti
Man irgi kiles klausimas ar nekemsa mineraline poru, bet kadangi as tai BE, tai meteoritus naudoju, tai nezinau ar nuo kosmetikos, ar kremo, ar siaip kazkas odai nepatinka. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 05 14, 08:54)

Papildyta:
Brangi toli gražu nevisada kokybiška...smile.gif Juolab kosmetika labai individualus dalykas. Tiesiog pastebėjau, kad tamstelė dažnai labai kategoriškai ir nekorektiškai pateikiate savo nuomonę, tuo ne vieną kart įžeisdama kitas forumo dalyves. Beje, žmogaus kultūros lygį apsprendžia toli gražu ne gyvenamoji vieta  smile.gif

tai kad tamsteles brukad naktine mineralke kaip super kokybiska ir nepakeiciama doh.gif
supratau, esu nekulturinga lotuliukas.gif SM daznai marazmais uzsiima, kartais noriu pakovot su vejo malunais cool.gif o galetumet ir pacios kritiskiau matyti aplinka ir save cool.gif
Atsakyti
As turiu Isadoros mineralke thumbup.gif
Atsakyti