Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 22, 11:34)
papasakok ka daryt su viduriniu sepeteliu g.gif ir kaip sekasi su pirmuoju ir kaires? g.gif

Vidurinis skirtas visam veidui - Veil tepti, o tas istrizas - na, irgi visam veidui - bet pagal aprasyma skirtas faux tan ir all over the face color
sekasi kol kas siaip sau, su tuo didesnio zymiai paprasciau

QUOTE(pepilota @ 2008 04 22, 14:48)
Labai dekoju uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Einu bandyt bigsmile.gif
O kuo sis skiriasi nuo mano startinio rinkinio? Kuo geresnis ar blogesnis? g.gif

na jis tiesiog kitoks, cia svytejimo rinkinukas, cia nera mineralines pudros
Atsakyti
O gal yra išbandžiusių Everyday Minerals pudrą? Randu daug teigiamų pasisakymų užsienio forumuose, jos nėra tokios blizgios ax.gif Mano oda riebi, tai mąstau ar su BE pudra neatrodyčiau išvis, kaip taukuotu veidu g.gif
Va dar kokią radau mineralinę interneto platybėse - pasidarai savo odai tinkamą atspalvį pats smile.gif My Webpage
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo soliux: 22 balandžio 2008 - 17:06
QUOTE(soliux @ 2008 04 22, 18:03)
O gal yra išbandžiusių Everyday Minerals pudrą?  Randu daug teigiamų pasisakymų užsienio forumuose, jos nėra tokios blizgios ax.gif  Mano oda riebi, tai mąstau ar su BE pudra neatrodyčiau išvis, kaip taukuotu veidu  g.gif
Va dar kokią radau mineralinę interneto platybėse - pasidarai savo odai tinkamą atspalvį pats  smile.gif My Webpage

mano T zona riebi,bet BE puikiai tinka siaip,sakyciau netgi sausina,ko nedare kompaktines pudros.
O sita kur nuorodoj tai idomi bigsmile.gif ir naudojimo principas taip pat bigsmile.gif
tik kainos neizvelgiu niekur?
Atsakyti
QUOTE(Maserati @ 2008 04 22, 18:02)
mano T zona riebi,bet BE puikiai tinka siaip,sakyciau netgi sausina,ko nedare kompaktines pudros.
O sita kur nuorodoj tai idomi bigsmile.gif  ir naudojimo principas taip pat bigsmile.gif
tik kainos neizvelgiu niekur?

taigi pačiam viršuje parašyta: $11.95 mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soliux @ 2008 04 22, 19:07)
taigi pačiam viršuje parašyta: $11.95  mirksiukas.gif

oj blush2.gif
bet tai kaip pigiai gaunasi bigsmile.gif nu tikrai idomu,tuo labiau,kad su atspalviu neprasausi-susimaisai kaip nori ir ramu
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 04 22, 16:04)

Supratau mirksiukas.gif

Na o man pirmas blynas prisvilo blush2.gif Visai nekaip pasidaziau, vietom tamsiau, vietom sviesiau doh.gif Ar jums is karto gavosi graziai pasidazyt? g.gif

Ir uzmaskavo nekaip, ir odos issausejimu atsirado, bet cia gal del to, kad pries tai pylingu ju idetu nysivaliau ir tuo is megineliu skaidriu kremu pasitepiau. Gal cia jie ta sausuma dave g.gif Kaip manot?
Atsakyti
Na ir as jau turiu BE wub.gif
Ejau pirkti Clinique mineralines pudros, bet neturejo spalvos, kurios norejau, tai grizdama, tai netiketai radau BE stenda, ten mane padaze, parinko spalva, negalejau atsispirti ir isigijau pradedanciojo rinkinuka ax.gif
Man tai jis labai patinka ir tinka thumbup.gif

Papildyta:
QUOTE(pepilota @ 2008 04 21, 22:51)
Sveikos, mineralinės kosmetikos mylėtojos 4u.gif  Gavau savo rinkinuką, tai turiu klausimą dabar ax.gif  DVD naudoja tik du sepetelius - ta plona maskavimui, ir ilgu koteliu. O nieko nedaro su kabuki g.gif  Tai kam kabuki tada reikalingas? g.gif

Labai buciau dekinga uz atsakymus, nes jau rytoj noriu isbandyti sita stebukla bigsmile.gif

Man tai BE pardavejos aiskina, kad jis skirtas pilnam veido padengimui mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir tau is karto pavyko graziai pasidazyt? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 04 22, 20:53)
Supratau mirksiukas.gif

Na o man pirmas blynas prisvilo blush2.gif  Visai nekaip pasidaziau, vietom tamsiau, vietom sviesiau doh.gif  Ar jums is karto gavosi graziai pasidazyt? g.gif

Ir uzmaskavo nekaip, ir odos issausejimu atsirado, bet cia gal del to, kad pries tai pylingu ju idetu nysivaliau ir tuo is megineliu skaidriu kremu pasitepiau. Gal cia jie ta sausuma dave g.gif  Kaip manot?

Gal jums spalva netinka, man tai jokiu problemu nebuvo, pasiziurejau video ir thumbup.gif Pas mane oda sausa, jeigu pas jus odos issausejimu atsirado pabandykit ant kremo pasidazyt, as visada ispradziu drekinamo kremo uztepu ir po 10-20 min pudtyte tepu smile.gif Kad vienodai spalva pasiskirstytu dazykit sukamaisiais judesiais ir pries dazant nuo sepetelio nukratyt pudra butinai reikia, kad nebutu perdaug, o liktu tik ant paciu sepetelio plaukeliu smile.gif
Atsakyti
Spalva tinka, bet va tu judesiu manau, kad nesu atidirbus dar doh.gif Juk buvau ipratus, truputi skystos pudros ant keliu veido vietu, tada isskirstau ir psio. O cia bandziau tepti paprastais jaudesiais, tai nesigavo. doh.gif Siandien bandau vel, nes teigiama poveiki vakare nusiprausus veida is karto pamaciau thumbup.gif Jokio sunkumo vakare nejauciau, kas paprastai buna su paprasta pudra, ir oda tokia net lygesne atrode, o siandien ryte irgi labai grazi thumbup.gif

Dekui, uz atsakymus 4u.gif Nepykit, jei dar paklausinesiu. Maza ka, kas dar nesigaus blush2.gif

Gal apie seselius pakalbam rolleyes.gif As jau apie juos galvoju rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sweety123 @ 2008 04 22, 13:04)
Vidurinis skirtas visam veidui - Veil tepti, o tas istrizas - na, irgi visam veidui - bet pagal aprasyma skirtas faux tan ir all over the face color
sekasi kol kas siaip sau, su tuo didesnio zymiai paprasciau

na ir kaip tas svytejimas? blizgiukai matosi?spalvos geros?
Atsakyti
Na ka, antru bandymu pavyko clap.gif isirasau i minerelu myletoju gretas!!!! wub.gif

Mama apziurejo, tai liko apstulbus nuo odos grozio:bigsmile: Tikrai labai graziai pasidenge. Labai aciu uz patarima dazytis sukamaisiais judesiais. Ir si karta dengiau su kabuki thumbup.gif dabar jau paprastu seseliu net nenoresiu tepti. Vokus irgi patepiau mineraisl, tai atrodo, kad seseliai lengvi butu uzdeti. Negaliu atsiziuret i veidrodi blush2.gif
Atsakyti