Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Brasa @ 2008 05 12, 10:51)
Merginos, bandziau as uzsisakyti ta everyday minerals, tai shippingo kaina man meta 55,60 USD blink.gif  Cia jus raset, kad iki Lietuvos kainuoja tik 5,50 ar panasiai. Ar cia kaina taip nerealiai pakilo, ar kaip cia? man net neduoda jokio shippingo pasirinkimo, tik kazkoks ten pirmenybinis oro pastas.... Kas per nesamone... g.gif

Užsisakant pasirinkit kitą siuntimo būdą, kurio kaina 5,05$ ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 12:23)
tai cia normalu? blink.gif kiek ten, apie 120 lt blink.gif uz toki daikta?
kiekvienam savo cool.gif

Būtent. Vienas visą gyvenimą gali valgyt aliuminio šaukštu iš emaliuoto bliūdelio, o kitas bevelija maitintis iš porceliano lėkštutės...
Atsakyti
QUOTE(Endendu @ 2008 05 12, 16:50)
Būtent. Vienas visą gyvenimą gali valgyt aliuminio šaukštu iš emaliuoto bliūdelio, o kitas bevelija maitintis iš porceliano lėkštutės...

tik nereikia pudros uz 40 lt prilyginti emaliuotam bliudeliui doh.gif
Atsakyti
panos, o per kurią tarpininkę Jūs užsisakot BE? g.gif
Atsakyti
Luka 274 ( laikinai nedaro uzsakymu)
meistromargarita

gal dar kas daro.
Atsakyti
aciuks.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 12:23)
tai cia normalu? blink.gif kiek ten, apie 120 lt blink.gif uz toki daikta?
kiekvienam savo cool.gif

QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 19:17)
tik nereikia pudros uz 40 lt prilyginti emaliuotam bliudeliui doh.gif

Nesamone pasakei. Kaip tu gali teigti, kad neverta kainos, jei visu pirma jos nebandei, o visu antra nera jos analogo bigsmile.gif cia gi ne tik pudra. T.y. tu neturi realiai su kuo palygint. Lygiai taip pat galima paklaust, ar verti kainos tarkim Guerlain Voyage presuoti? Vienam jie netiks ir pasakys, kad neverti, kitam bus super ir tas dar primokes. Kiekvienam savo, kaip ir sakei.
Atsakyti
QUOTE(Viktuteee @ 2008 05 12, 18:30)
Užsisakant pasirinkit kitą siuntimo būdą, kurio kaina 5,05$  ax.gif

Tai vat ir sakau, kad ten nebeduoda tokio pasirinkimo (tiksliau visai nera pasirinkimo - tik tas 55,60 USD). Parasiau laiska as tiems everyday minerals, tai taip ir atrase, kad turi bedu su tarptautiniu shippingu. tai pasiule atsiust tiesiogiai uzsakyma, tada i emaila atsius paskaiciavima ir jau tada ta suma jiems pervest per paypal... g.gif Lauksiu, ka dabar jie man paskaiciuos....
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 05 12, 22:43)
Nesamone pasakei. Kaip tu gali teigti, kad neverta kainos, jei visu pirma jos  nebandei, o visu antra nera jos analogo  bigsmile.gif  cia gi ne tik pudra.

as taip nesakiau tongue.gif
Atsakyti
Aš galiu drąsiai palyginti Oriflame pudrą už 20-30 LTL ir Elizabeth Arden už daug daugiau (nežinau kiek ji realiai kainuoja, nes pirkau is Oliukes, bet turbut apie 100 LTL)... Nu skirtumas kaip diena ir naktis. Ir tepimasis, ir ant veido kaip atrodo ir išsilaikymas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kashariuke @ 2008 05 13, 14:13)
Aš galiu drąsiai palyginti Oriflame pudrą už 20-30 LTL ir Elizabeth Arden už daug daugiau (nežinau kiek ji realiai kainuoja, nes pirkau is Oliukes, bet turbut apie 100 LTL)... Nu skirtumas kaip diena ir naktis. Ir tepimasis, ir ant veido kaip atrodo ir išsilaikymas  ax.gif

Būtent. Kai pabandai kokybišką daiktą, grįžti prie prastesnio tikrai nesinori.
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 05 13, 08:43)
Tai vat ir sakau, kad ten nebeduoda tokio pasirinkimo (tiksliau visai nera pasirinkimo - tik tas 55,60 USD). Parasiau laiska as tiems everyday minerals, tai taip ir atrase, kad turi bedu su tarptautiniu shippingu. tai pasiule atsiust tiesiogiai uzsakyma, tada i emaila atsius paskaiciavima ir jau tada ta suma jiems pervest per paypal... g.gif Lauksiu, ka dabar jie man paskaiciuos....

Geras blink.gif . O as uzsisakiau virtuon kortele, specialiai tam, kad galeciau uzsisakyti EM pudryte g.gif . Tai ka dabar, taip iseina, kad be reikalo verysad.gif . Butinai parasyk, ka jie tau atsakys, labai lauksiu, dekui 4u.gif
Atsakyti