Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(emmute @ 2008 05 10, 17:02)
o Isadora irgi turi mineralkę? bigsmile.gif

nu lygtai taip, va ką radau, gal kuri bandėt?

http://www.isadora.com/?id=906
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 10, 18:17)
nu lygtai taip, va ką radau, gal kuri bandėt?

http://www.isadora.com/?id=906

oho bigsmile.gif
bet pas mus nemačiau, reiks pažiūrėt, gal jau yra...
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 10, 17:28)
oho bigsmile.gif
bet pas mus nemačiau, reiks pažiūrėt, gal jau yra...

as kaskaip irgi nepastebejau g.gif , bet labai jau ji mane sudomino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veila @ 2008 04 24, 22:38)
verdiktas po kokios savaites- dvieju bus  biggrin.gif man kolkas patinka tai, kad jei vakare pasidarau visas makeup'o valymo ir etc, proceduras, netiketai velyva vakara uzgriuvus sveciams atrodau 'pasitempusi'  biggrin.gif

beje, ar esat kuri bandziusi sita daikciuka

As tai biski nesupratau ax.gif Tai ta naktine naudojama vietoj naktinio kremuko ir irgi su atspalviu? Tipo, VISADA gali but grazi? user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 10, 19:21)
As tai biski nesupratau  ax.gif  Tai ta naktine naudojama vietoj naktinio kremuko ir irgi su atspalviu? Tipo, VISADA gali but grazi? user posted image

Taip. Naktinė yra kaip odos 'treatment' per naktį + spalva. Ten Sephoroj parašyta, jog pagerėja odos drėkinimas, bet niekaip negaliu suvokt kaip mineralkė gali odą drėkint biggrin.gif Nes mano odytė dabar truputi reikalaujanti drėgmės, bet čia matyt dėl kitų priežasčių.

Beje, mergaitės, jau turiu BE primerį rolleyes.gif
Atsakyti
Na, as kiek ziurejau ir supratau, kd sitos visos mineralkes yra pilna odos prieziura ne tik "dazymas" user posted image. Tai gal tik sausai odai reiktu kazko papildomo g.gif
Niu, tai likai patenkinta, ane?
O kaip primeriukas?
Kadangi supratau, jog daugiausia eksperementavus esi su siom mineralkem user posted image. Gali atsakyt ar lb gerai maskuoja? Ar gerai visa diena issilaiko (kaip reklamuojama)? Pati laukiu to nemakomo user posted image
Atsakyti
šitos mineralinės naktinės dbr braškėse yra ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 11, 09:41)
Kadangi supratau, jog daugiausia eksperementavus esi su siom mineralkem user posted image. Gali atsakyt ar lb gerai maskuoja? Ar gerai visa diena issilaiko (kaip reklamuojama)? Pati laukiu to nemakomo user posted image

blogai supratai biggrin.gif aš turiu tik šitą mineralkę kur Vitulka foto įdėjo, o dieninė mineralkė dar tik keliauja pas mane rolleyes.gif o primerį rytoj bandysiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veila: 11 gegužės 2008 - 17:30
yra yra, tik kaina blink.gif perlenkta doh.gif
Atsakyti
Merginos, bandziau as uzsisakyti ta everyday minerals, tai shippingo kaina man meta 55,60 USD blink.gif Cia jus raset, kad iki Lietuvos kainuoja tik 5,50 ar panasiai. Ar cia kaina taip nerealiai pakilo, ar kaip cia? man net neduoda jokio shippingo pasirinkimo, tik kazkoks ten pirmenybinis oro pastas.... Kas per nesamone... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 12, 09:47)
yra yra, tik kaina blink.gif perlenkta doh.gif

Kodėl perlenkta? Tik 2 dolcais brangiau nei Sephoroje.
Atsakyti
tai cia normalu? blink.gif kiek ten, apie 120 lt blink.gif uz toki daikta?
kiekvienam savo cool.gif
Atsakyti