Mergaitės o jums nesausina labai veiduko BE mineralinė pudrytė
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 09, 18:44)
dėl BE tai nežinau, aš naudoju artdeco, bet gal čia panašiai su visom mineralinėm
taigi, pastebėjau, kad ne labai, bet šiek tiek pasausina, nakčiai pradėjau teptis riebesniu kremu ir tinka, neriebina, o ir ryte irgi. jei anksčiau naudojau T zonai tai būtinai riebiai odai skirtą kremą, tai dabar sueina ir normaliai odai skirtas. bet oda dėl to tikrai neatrodo prasčiau, gal net geriau
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 09, 18:44)
Man nesausina
Šiaip oda mano sausa, bet naudoju gerą drėkinamąjį kremą, jokių problemų
laukiu parvykstant medium spalvytes, turiu tinted mineral veil, tik ji man kiek tamsoka - reikia idegti
vis darau bandymus lyginant BE ir ardeco ir kazkaip man pradeda atrodyt kad ardeco man geresne
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 09, 22:55)
vis darau bandymus lyginant BE ir ardeco ir kazkaip man pradeda atrodyt kad ardeco man geresne
nu vo o aš vis noriu BE išbandyt, bet gal ir nereikia
QUOTE(emmute @ 2008 05 09, 22:06)
nu vo o aš vis noriu BE išbandyt, bet gal ir nereikia
o ardeco irgi mineralinė skaitosi , tai gundžiausi nusipirkt kai buvo 50proc nuolaida, o turbut bereikalo nepirkau -nes daug kas ją giria
Koks pas tave Nr. ardeco, aš ardeco Hydra silk kreminę naudoju tai kolkas patinka
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 10, 10:08)
o ardeco irgi mineralinė skaitosi , tai gundžiausi nusipirkt kai buvo 50proc nuolaida, o turbut bereikalo nepirkau -nes daug kas ją giria
Koks pas tave Nr. ardeco, aš ardeco Hydra silk kreminę naudoju tai kolkas patinka
koks tavo odos tipas?
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 10, 11:34)
koks tavo odos tipas?
šeip linkusi į sausumą, kartais papleiskanoja kaktos sritis ,bet paskutiniu metu pradėjo gal mišri darytis, T zona riebesnė .
Vis pagalvoju, kad man krempūdra ardeco čia taip daro . Net nebežinau
Tiffany gal kašką patarsi ir pasiūlysi
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 10, 10:08)
taip, artdeco irgi turi mineralinę pudrą, pas mane 4nr, nelabai šviesus, bet šviesiausias iš esančių
jeigu neklystu, rodos mačiau, kad kosmadoj dabar artdeco kosmetikai -20proc
QUOTE(emmute @ 2008 05 10, 13:37)
taip, artdeco irgi turi mineralinę pudrą, pas mane 4nr, nelabai šviesus, bet šviesiausias iš esančių
ačiukas , reikės nueiti pabandyti
o gal kas bandėt Isadoros mineralinę pudrą, kur prie odos spalvytės prisiderina
sorry, jei jau kaškas rašė apie tai, nes labaia greitai temą skaičiau
o Isadora irgi turi mineralkę?