Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

Mergaitės o jums nesausina labai veiduko BE mineralinė pudrytė g.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 09, 18:44)

dėl BE tai nežinau, aš naudoju artdeco, bet gal čia panašiai su visom mineralinėm g.gif
taigi, pastebėjau, kad ne labai, bet šiek tiek pasausina, nakčiai pradėjau teptis riebesniu kremu ir tinka, neriebina, o ir ryte irgi. jei anksčiau naudojau T zonai tai būtinai riebiai odai skirtą kremą, tai dabar sueina ir normaliai odai skirtas. bet oda dėl to tikrai neatrodo prasčiau, gal net geriau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 09, 18:44)

Man nesausina schmoll.gif
Šiaip oda mano sausa, bet naudoju gerą drėkinamąjį kremą, jokių problemų 4u.gif
Atsakyti
laukiu parvykstant medium spalvytes, turiu tinted mineral veil, tik ji man kiek tamsoka - reikia idegti
Atsakyti
vis darau bandymus lyginant BE ir ardeco ir kazkaip man pradeda atrodyt kad ardeco man geresne
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 09, 22:55)
vis darau bandymus lyginant BE ir ardeco ir kazkaip man pradeda atrodyt kad ardeco man geresne

nu vo bigsmile.gif o aš vis noriu BE išbandyt, bet gal ir nereikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 09, 22:06)
nu vo bigsmile.gif  o aš vis noriu BE išbandyt, bet gal ir nereikia ax.gif

o ardeco irgi mineralinė skaitosi g.gif , tai gundžiausi nusipirkt kai buvo 50proc nuolaida, o turbut bereikalo nepirkau doh.gif -nes daug kas ją giria

Koks pas tave Nr. ardeco, aš ardeco Hydra silk kreminę naudoju tai kolkas patinka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 10 gegužės 2008 - 09:12
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 10, 10:08)
o ardeco irgi mineralinė skaitosi  g.gif , tai gundžiausi nusipirkt kai buvo 50proc nuolaida, o turbut bereikalo nepirkau  doh.gif -nes daug kas ją giria

Koks pas tave Nr. ardeco, aš ardeco Hydra silk kreminę naudoju tai kolkas patinka  thumbup.gif

koks tavo odos tipas?
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2008 05 10, 11:34)
koks tavo odos tipas?

šeip linkusi į sausumą, kartais papleiskanoja kaktos sritis verysad.gif ,bet paskutiniu metu pradėjo gal mišri darytis, T zona riebesnė g.gif .

Vis pagalvoju, kad man krempūdra ardeco čia taip daro g.gif . Net nebežinau g.gif

Tiffany gal kašką patarsi ir pasiūlysi thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 10 gegužės 2008 - 13:36
QUOTE(skaistukas @ 2008 05 10, 10:08)
o ardeco irgi mineralinė skaitosi  g.gif , tai gundžiausi nusipirkt kai buvo 50proc nuolaida, o turbut bereikalo nepirkau  doh.gif -nes daug kas ją giria

Koks pas tave Nr. ardeco, aš ardeco Hydra silk kreminę naudoju tai kolkas patinka  thumbup.gif

taip, artdeco irgi turi mineralinę pudrą, pas mane 4nr, nelabai šviesus, bet šviesiausias iš esančių smile.gif

jeigu neklystu, rodos mačiau, kad kosmadoj dabar artdeco kosmetikai -20proc 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(emmute @ 2008 05 10, 13:37)
taip, artdeco irgi turi mineralinę pudrą, pas mane 4nr, nelabai šviesus, bet šviesiausias iš esančių smile.gif

jeigu neklystu, rodos mačiau, kad kosmadoj dabar artdeco kosmetikai -20proc  4u.gif

ačiukas 4u.gif 4u.gif 4u.gif , reikės nueiti pabandyti ax.gif

o gal kas bandėt Isadoros mineralinę pudrą, kur prie odos spalvytės prisiderina ax.gif

sorry, jei jau kaškas rašė apie tai, nes labaia greitai temą skaičiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo skaistukas: 10 gegužės 2008 - 14:05
o Isadora irgi turi mineralkę? bigsmile.gif
Atsakyti