as nemacius kitokiu bet man sis toks gan mazas pasirode o gal visi jie tokie
o kas uzsisakinejot EM nemokama rinkinuka pabandymui, ar mokejot visa virtuon kortele? Nes as bandziau man ismeta Error...
QUOTE(Rita @ 2008 05 08, 13:27)
O tai rinkinuose ne normalaus dydžio šepetėliai, mažesni? Kažnaip įsivaizdavau, kad tik pudros mažos, o šepetėliai normalūs...
Normalaus dydžio jie ir yra rinkinyje. Nėra kabuki mažiukas, ne baby buki gi. Vidutinis toks, kaip tik. Bet ir ne per didelis, kad būtų patogu veido išlinkimus apeiti.
QUOTE(Endendu @ 2008 05 08, 16:01)
Normalaus dydžio jie ir yra rinkinyje. Nėra kabuki mažiukas, ne baby buki gi. Vidutinis toks, kaip tik. Bet ir ne per didelis, kad būtų patogu veido išlinkimus apeiti.
O baby kabuki ar galvute irgi mazesne negu normalaus kabuki, ar tik kotelis trumpesnis? Neparasyta saite, pasakykit, gal kuri zinot?
QUOTE(Endendu @ 2008 05 08, 17:01)
tai taip ir maniau, ačiū, turiu jį
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 07, 17:13)
isbandziau jau du kartus BE o pries tai menesi naudojausi ardeco mineraline tai mano isvados tokios
ardeco geriau maskuoja , greiciau uzsitepa bet matosi ant veido
BE man pasirode malonesne visai nesimato pudros ant veido ir visai nesijaucia , bet gan ilgai reik "bruzint" kol pasigengia veidukas
ardeco geriau maskuoja , greiciau uzsitepa bet matosi ant veido
BE man pasirode malonesne visai nesimato pudros ant veido ir visai nesijaucia , bet gan ilgai reik "bruzint" kol pasigengia veidukas
QUOTE(Bananamio @ 2008 05 07, 17:50)
Va mane irgi tas brūžinimas nervuoja, ilgai reikia prie veidrodžio stovėt, kol padengia taip kaip noriu turiu BE mineralinę, bet kažkaip kai noriu greičiau nugriebiu paprastą krempudrą
man kaip tik su BE daug greiciau nei su bet kokia kremine pudra
Labai greit ir graziai man pasidengia veidukas
QUOTE(Endendu @ 2008 05 07, 18:10)
Čia gal įgudimo reikalas? nes aš per porą minučių padengiu veidą. Pudruojuosi BE kabuki šepetėliu.
QUOTE(Rita @ 2008 05 08, 13:27)
O tai rinkinuose ne normalaus dydžio šepetėliai, mažesni? Kažnaip įsivaizdavau, kad tik pudros mažos, o šepetėliai normalūs...
Normalus tie sepeteliai
O tai kaip su pagrindu? ar reikia kažką tept prieš tepant tą mineralinę pudrą? Nes šiaip jei ant "nuogo" veido uždedi paprastos, ne mineralinės, birios pudros, tai tokia nesąmonė gaunas..... Kažkaip man baisu, kad nebūtų taip ir su ta mineraline...
tai pries bet kokia pudra reikia tepti iprastini dienini krema kuri naudojat.
Tai dėl dieninio kremo aišku. Bet jei teisiai ant jo tept birią pudrą, tai man ji kažkokiais gabaliukais sušoka, dėmėm - žodžiu, baisu.... Tam man ir reikalinga kreminė pudra prieš tai. Todėl man ir baisu, kad nusipirksiu tą mineralinę, o paaiškės, kad visvien reikia po ja dar kreminės dėt....Priedo, kad man ir maskavimo šiek tiek norisi...
ji puikiai maskuoja su spec sepeteliu,o patepus dienini krema reikia siek tiek palaukti ,kad susigertu ir tik tada pudruotis....jai yra kremo perteklius nuvalyti popierine servetele.
man su mineraline viskas gerai
net krempudrą atidėjau į šalį kol kas, nesinori teptis, tik retkarčiais panaudoju
net krempudrą atidėjau į šalį kol kas, nesinori teptis, tik retkarčiais panaudoju