Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 19:09)
man dar kilo toks pastebejimas , kad birias mineralines pudras gali padengti tik specialiais kietais sepeteliais ( bent jau man ) kitaip negraziai atrodo

QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 19:31)
toks pats kaip ir pudryte essence, bandziu tept su minkstais MAC tai nieko nesigavo, labai negraziai o su kietu visai kitas reikalas

vat būtent tai ir turėju omeny
kad nauju šepetėliu gražiau pudra pasidengdavo, nes jis kietesnis buvo, o išplovus tapo minkštesnis
unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 18:03)
Na dabar turiu klausima del apmokejimo... Neturiu korteles, bet turiu web money saskaita. Ten jie praso apmoketi per Pay pal. Sakykit, kaip ta apmokejima padaryti? Pay pAl cia tas pats kaip web money? Ar galiu is web money moketi?

Bliamba, na niekaip nesigauna su tuo PayPal, noriu uzsiregistruoti, tai praso kreditines numerio, o as jos neturiu... verysad.gif Sakykit, butinai reikia tureti kreditine, kad pervesti jiems pinigus? Gal zinote kaip per webmoney pervesti? Pls, help... , puoliau i nevilti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 20:06)
Bliamba, na niekaip nesigauna su tuo PayPal, noriu uzsiregistruoti, tai praso kreditines numerio, o as jos neturiu...  verysad.gif Sakykit, butinai reikia tureti kreditine, kad pervesti jiems pinigus? Gal zinote kaip per webmoney pervesti? Pls, help... , puoliau i nevilti  doh.gif

apie paypal diskutuojama cia

apie apskritai internetines parduptuves
cia
Atsakyti
isbandziau jau du kartus BE o pries tai menesi naudojausi ardeco mineraline tai mano isvados tokios smile.gif
ardeco geriau maskuoja , greiciau uzsitepa bet matosi ant veido
BE man pasirode malonesne visai nesimato pudros ant veido ir visai nesijaucia , bet gan ilgai reik "bruzint" kol pasigengia veidukas
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 07, 17:13)
isbandziau jau du kartus BE o pries tai menesi naudojausi ardeco mineraline tai mano isvados tokios smile.gif
BE man pasirode malonesne visai nesimato pudros ant veido ir visai nesijaucia , bet gan ilgai reik "bruzint" kol pasigengia veidukas

Va mane irgi tas brūžinimas nervuoja, ilgai reikia prie veidrodžio stovėt, kol padengia taip kaip noriu schmoll.gif turiu BE mineralinę, bet kažkaip kai noriu greičiau nugriebiu paprastą krempudrą unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 07, 17:13)

O su kokiu sepetuku 'bruzinot'? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Bananamio @ 2008 05 07, 17:50)
Va mane irgi tas brūžinimas nervuoja, ilgai reikia prie veidrodžio stovėt, kol padengia taip kaip noriu  schmoll.gif turiu BE mineralinę, bet kažkaip kai noriu greičiau nugriebiu paprastą krempudrą  unsure.gif

Čia gal įgudimo reikalas? mastau.gif nes aš per porą minučių padengiu veidą. Pudruojuosi BE kabuki šepetėliu.
Atsakyti
Mergaites, o EM yra du kabuki sepeteliai, vienas ilgesniu kotu, o kitas kabuki baby. Tai kuri geriau uzsisakyti?
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 07, 17:51)
O su kokiu sepetuku 'bruzinot'? biggrin.gif

su BE kabuki , as ta rinkini turiu tai toks maziukas buvo

o del laiko tai gal tikrai neilgiau 2min bruzinu cia matyt savoka ilgai ir trumpai reiktu issiaiskint biggrin.gif nes as nestoviu rytais prie veidrodzio valanda tai man gal del to ilgai ir atrodo nes su ardeco tai viens du ir viskas bigsmile.gif
Atsakyti
BR handy buki ir kabuki skiriasi galvutes dydziu?
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 05 08, 10:24)
BR handy buki ir kabuki skiriasi galvutes dydziu?

Skiriasi. Kabuki didesnis ir ilgesnio plauko truputį.
Atsakyti
QUOTE(Rasytee @ 2008 05 07, 20:42)
su BE kabuki , as ta rinkini turiu tai toks maziukas buvo

o del laiko tai gal tikrai neilgiau 2min bruzinu cia matyt savoka ilgai ir trumpai reiktu issiaiskint  biggrin.gif  nes as nestoviu rytais prie veidrodzio valanda tai man gal del to ilgai ir atrodo nes su ardeco tai viens du ir viskas  bigsmile.gif

O tai rinkinuose ne normalaus dydžio šepetėliai, mažesni? Kažnaip įsivaizdavau, kad tik pudros mažos, o šepetėliai normalūs... g.gif
Atsakyti