Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 15:53)
Nepykit, merginos, kad uzmeciau klausimais...  doh.gif Tiesiog skaitau temas apie mineraline pudra, ir tiek ju iskilo  blink.gif . Sakykit, kaip cia yra su tom firmom dviem? Kuria pudryte geriau uzsakyti - is Bare E ar is Everyday Minerals?

Is everyday minerals gali uzsisakyti free sample kit - pavyzdini rinkini, mokesi tik uz atsiuntima. Jei tiks ir patiks, galesi normalausi dydzio indeli isigyti. Be to, ji ir pigesne nei BE ax.gif Jei netiks, bandyk kazka kita rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 04, 15:59)
Is everyday minerals gali uzsisakyti free sample kit - pavyzdini rinkini, mokesi tik uz atsiuntima. Jei tiks ir patiks, galesi normalausi dydzio indeli isigyti. Be to, ji ir pigesne nei BE ax.gif Jei netiks, bandyk kazka kita rolleyes.gif

O ja galima tiesiogiai uzsakyti is tinklapio? Ar priima is Web-money apmokejima? Ar per tarpininkus kazkaip uzsakinejate?
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 16:02)
O ja galima tiesiogiai uzsakyti is tinklapio? Ar priima is Web-money apmokejima? Ar per tarpininkus kazkaip uzsakinejate?

Galima, as per paypal mokejau, atkeliauja per 3 savaites apytiksliai
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 04, 16:35)
o, atsirado neigimu atsiliepimu user posted image
Na, kai ismeginsiu tada tik zinosiu. Ne dbr dar nemeginus sunku sprest...  rolleyes.gif

Mes čia ne apie essence o apie essence šepetėlį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 04, 16:03)
Galima, as per paypal mokejau, atkeliauja per 3 savaites apytiksliai

Aciu laaabai! O del spalvu pasirinkimo - naudojant sia pudra, ar reikia dar egipto zemes idegiui? Ar galima pasirinkti tamsesne viena kuria pudryte, ir ja paryskinti idegi? Galvoju viena foundation imti odos spalvos, o kita panasu i egipto zeme? Ar kaip jus patartumete?
Ai, tiesa, ir kiap dar su sepeteliu daryti? Ar reikia butinai is ju ir sepeteli uzsisakyti? Nes as turiu toki dideli, naturaliais sereliais, bet cia dug kas raso, kad tinka tik specialus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 04 gegužės 2008 - 15:09
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 16:07)
Aciu laaabai! O del spalvu pasirinkimo - naudojant sia pudra, ar reikia dar egipto zemes idegiui? Ar galima pasirinkti tamsesne viena kuria pudryte, ir ja paryskinti idegi? Galvoju viena foundation imti odos spalvos, o kita panasu i egipto zeme? Ar kaip jus patartumete?

Tai cia jau pagal savo odos tipa ziurekit, nes atspaliu tai ten pasirinkimas man net per didelis pasirode doh.gif Jei atitaikysit atspalvi, tai ez jau nebereikes greiciausiai. Galima pasirinkti net 3 foundation atspalvius mirksiukas.gif
Papildyta:
Merginos kalbejo, jog specialus sepetelis geriau paima pudra ir graziau padengia veiduka rolleyes.gif
Atsakyti
Tai tada dar del atspalvio noriu paklausti... Radau cia tokia temele, bet joje turbut tik apie BE raso http://www.supermama...?...304447&st=0. Ar sie atspalviai atitinka ir EM atspalvius?
Ir dar ten yra nemokamame rinkinyje foundations ir yra Blushes & Face Colors, tai pagrinda reikia rinktis kad sutaptu su veido spalva, o ta kita -blushes - gal rudesni, kaip egipto zeme? Ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 16:20)
Tai tada dar del atspalvio noriu paklausti... Radau cia tokia temele, bet joje turbut tik apie BE raso http://www.supermama...?...304447&st=0. Ar sie atspalviai atitinka ir EM atspalvius?
Ir dar ten yra nemokamame rinkinyje foundations ir yra Blushes & Face Colors, tai pagrinda reikia rinktis kad sutaptu su veido spalva, o ta kita -blushes - gal rudesni, kaip egipto zeme? Ar kaip?

EM atspalviai siek tiek tamsesni nei BE g.gif Blush tai skaistalai, o concealer tai makiazo pagrindas, maskuotojas ax.gif As concealer rinkausi zalia, nes norejau jog sleptu raudoni, o blush - natural kad nebutu per ryskus zandai, nes jie pas mane ir taip raudonuojantys biggrin.gif O jums del atspalvio negaliu patarti, nes esu gan pati sviesi ir nezinau koks jusu odos atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 04, 16:27)
EM atspalviai siek tiek tamsesni nei BE g.gif Blush tai skaistalai, o concealer tai makiazo pagrindas, maskuotojas ax.gif As concealer rinkausi zalia, nes norejau jog sleptu raudoni, o blush - natural kad nebutu per ryskus zandai, nes jie pas mane ir taip raudonuojantys biggrin.gif O jums del atspalvio negaliu patarti, nes esu gan pati sviesi ir nezinau koks jusu odos atspalvis.

Man irgi reikia, kad sleptu raudoni, nes oda jautri, ir daznai rausvom demelem pametyta doh.gif . O pati as esu sviesios odos, bet saule ima gerai, nesu is baltaodziu, bet ir ne rudaode. Akys rudos, satene. Plaukai i pilkuma, nelabai tamsus. Pls, padekit parinkti pudryte... ax.gif

O tuo zaliu concealer visa veida reikia barstyti ar tik plemukus? Kaip jis atrodo ant veido? Nebuna veidas zalias unsure.gif blush2.gif ?

Tiesa, naudojau Max Faktor atspalvi natural beige. tai gal ir mineralus rinktis is natural beige?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v_rasa: 04 gegužės 2008 - 15:41
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 16:32)
Man irgi reikia, kad sleptu raudoni, nes oda jautri, ir daznai rausvom demelem pametyta  doh.gif . O pati as esu sviesios odos, bet saule ima gerai, nesu is baltaodziu, bet ir ne rudaode. Akys rudos, satene. Plaukai i pilkuma, nelabai tamsus. Pls, padekit parinkti pudryte...  ax.gif

O tuo zaliu concealer visa veida reikia barstyti ar tik plemukus? Kaip jis atrodo ant veido? Nebuna veidas zalias  unsure.gif  blush2.gif ?

Tiesa, naudojau Max Faktor atspalvi natural beige. tai gal ir mineralus rinktis is natural beige?

Tai tas concealer man labai daug ir nepadejo, aisku veidas nebuvo zalias ax.gif O del pudros tai manau beige ir rinkis, viena sviesesni, kita tamsesni beige. O kai gausi, atsirinksi kuris labiausiai tinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 04, 17:08)
Tai tas concealer man labai daug ir nepadejo, aisku veidas nebuvo zalias ax.gif O del pudros tai manau beige ir rinkis, viena sviesesni, kita tamsesni beige. O kai gausi, atsirinksi kuris labiausiai tinka mirksiukas.gif

Dekui uz patarimus. Bandysiu uzsisakineti 4u.gif
Atsakyti
Na dabar turiu klausima del apmokejimo... Neturiu korteles, bet turiu web money saskaita. Ten jie praso apmoketi per Pay pal. Sakykit, kaip ta apmokejima padaryti? Pay pAl cia tas pats kaip web money? Ar galiu is web money moketi?
Atsakyti