Pasidaziau as ta pudra pagaliau. Siaip, nera labai prasta bet ir ne sauniausia. Tose vietose kur tepiau ta zalia maskuokli, pudra negraziai pasidenge Biskuti tempia oda, bandziau semi-matte tai yra panasus svytejimas kaip ir BE pudros.
man dar kilo toks pastebejimas , kad birias mineralines pudras gali padengti tik specialiais kietais sepeteliais ( bent jau man ) kitaip negraziai atrodo
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 19:09)
man dar kilo toks pastebejimas , kad birias mineralines pudras gali padengti tik specialiais kietais sepeteliais ( bent jau man ) kitaip negraziai atrodo
BE sepeteliai nera kieti bent jau man o BE pudra pasidengia labai graziai Rytoj bandysiu zalias maskuoklis + BE mineralke
Papildyta:
O kokie pas tave tie kieti sepeteliai?
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 19:22)
BE sepeteliai nera kieti bent jau man o BE pudra pasidengia labai graziai Rytoj bandysiu zalias maskuoklis + BE mineralke
Papildyta:
Papildyta:
toks pats kaip ir pudryte essence, bandziu tept su minkstais MAC tai nieko nesigavo, labai negraziai o su kietu visai kitas reikalas
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 18:38)
Pasidaziau as ta pudra pagaliau. Siaip, nera labai prasta bet ir ne sauniausia. Tose vietose kur tepiau ta zalia maskuokli, pudra negraziai pasidenge Biskuti tempia oda, bandziau semi-matte tai yra panasus svytejimas kaip ir BE pudros.
Man BE irgi mielesnė. Ir pojūčiu ant veido ir atrodymu.
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 20:31)
toks pats kaip ir pudryte essence, bandziu tept su minkstais MAC tai nieko nesigavo, labai negraziai o su kietu visai kitas reikalas
O aš nusipirkau tą essence šepetėlį tai siaaaubas ir ne kitaip... na man tai labai negražiai tepė... Aš iš bėdos buvau nusipirkus tokį storesnį papigiai šepetėlįnetrumpu kotu tai tas toks minkštas ir labai fainai dengia pudrytę. O jau tas essence tai visai visai man nepatiko.
Sveikutes. Gal galite kuri trumpai papaskoti, kas ta mineraline kosmetika ir kuo ji skiriasi nuo iprastos? Atleiskite, ka tik uztikau sita tema ir visiskai nieko nzn apie sia kosmetika... Kiek suprantu, tai cia turetu buti naturali kosmetika, nekenkianti odai? Kaip ja isigyti ir ar brangi ji?
QUOTE(v_rasa @ 2008 05 04, 13:53)
Sveikutes. Gal galite kuri trumpai papaskoti, kas ta mineraline kosmetika ir kuo ji skiriasi nuo iprastos? Atleiskite, ka tik uztikau sita tema ir visiskai nieko nzn apie sia kosmetika... Kiek suprantu, tai cia turetu buti naturali kosmetika, nekenkianti odai? Kaip ja isigyti ir ar brangi ji?
P.s. pasiskaiciau truputi cia jusu puslapyje ir http://www.everydaym...ls.com/g?t=kits ir labai suintrigavo. Sakykit, o kaip su ja dazytis, ka reikia tureti, kad pasidengtu veidas lygiai? Matau, kad yra biri budra, ar pries ja reikia ka nors tepti, koki pagrinda? Reikia, kad gautusi maskuojamas efektas. Ir dar ruosiausi Egipto zeme pirkti, bet kai pamaciau jusu postus, tai dabar abejoju... Ruosiuosi uzsisakyti nemokama rinkini, kokias pudras i ji pasirinkyi? ar galima mineraline pudra naudoti vietoje egipto zemes?
QUOTE(Geismas @ 2008 05 03, 22:03)
O aš nusipirkau tą essence šepetėlį tai siaaaubas ir ne kitaip... na man tai labai negražiai tepė... Aš iš bėdos buvau nusipirkus tokį storesnį papigiai šepetėlįnetrumpu kotu tai tas toks minkštas ir labai fainai dengia pudrytę. O jau tas essence tai visai visai man nepatiko.
Man tai irgi kažkokia katastrofa tas essence šepetėlis Visiškai nevykęs reikalas O pats geriausias, nepakeičiamiausias mineralkei man Artdeco kabuki
QUOTE(foje @ 2008 01 06, 20:38)
Dar karta pasikartosiu:Bare Escentuals yra vienintele TIKRA mineraline pudra,kurios sudetyje yra tik keturi ingredientai,kurie visiskai nedirgina odos.Visos kitos firmos tik bando juos megdzioti,bet deja nesekmingai,nes prideda daug visokio slamsto,kurio Bare Escentuals nenaudoja.Pvz talko,kvapu,parabenu,kurie uzkemsa ir dirgina oda
Nepykit, merginos, kad uzmeciau klausimais... Tiesiog skaitau temas apie mineraline pudra, ir tiek ju iskilo . Sakykit, kaip cia yra su tom firmom dviem? Kuria pudryte geriau uzsakyti - is Bare E ar is Everyday Minerals?