Įkraunama...
Įkraunama...

Mineralinė kosmetika

uz sepeteli mokėjau 10,90
Atsakyti
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 28, 20:48)
orifleimo kataloge jis padetas prie birios pudros, bet man kosmetike sake kad jis skirtas bronzantui, egipto zemei ir pan. skaistalams netinka, reikia mazesnio
Papildyta:
nu niekur neradau kur nemokama rinkinuka duoda doh.gif cia perkqnt ka nors ar tiesiog ji viena?

o dar jis tinka nuvalyt visokiems nereikalingiems pabirejimams...
Atsakyti
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 01, 12:43)
melynas demes maskuoja gelsvas wink.gif

drinks_cheers.gif
beje geriau jas maskuoja sausas maskuoklis mirksiukas.gif
Atsakyti
nu, bt ir uzkreciat jus zmones su ta mineralke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 22:45)
man labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo, dienos sviesoje aisku geriau atrodo

Gražiai atrodo smile.gif Laukiam foto ir dienos šviesoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktuteee: 01 gegužės 2008 - 10:59
nu uzkretet ir mane....
Atsakyti
Nerandu kur uzsiregistruoti blink.gif Kur? Kaip?
Atsakyti
kai pirksit ten automatiskai uzregistruos, jei turit paypal wink.gif
Atsakyti
Niu, parkeliavo ir mano everyday minerals rinkinukas bigsmile.gif Tiesa sakant, tikejausi didesnio kiekio bo dabar teks sukt galva kaip pasidazyti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 13:38)
Niu, parkeliavo ir mano everyday minerals rinkinukas bigsmile.gif Tiesa sakant, tikejausi didesnio kiekio bo dabar teks sukt galva kaip pasidazyti g.gif

o kiek ten gramu gonkuteje?
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 13:50)
o kiek ten gramu gonkuteje?

Neparasyta, bet jauciu visi penki pavyzdziai butu apie 1 - 1.5 gramo. Lyginu su BE mineralke po 2 g biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 13:38)

Aš panaudojau ausų krapštukų dėžutės dangtelį, į kurį paberiu pudros smile.gif Kitaip špetėlio nėra kaip įkišti.
Atsakyti