uz sepeteli mokėjau 10,90
QUOTE(Pramones prospektas @ 2008 04 28, 20:48)
orifleimo kataloge jis padetas prie birios pudros, bet man kosmetike sake kad jis skirtas bronzantui, egipto zemei ir pan. skaistalams netinka, reikia mazesnio
Papildyta:
nu niekur neradau kur nemokama rinkinuka duoda cia perkqnt ka nors ar tiesiog ji viena?
Papildyta:
nu niekur neradau kur nemokama rinkinuka duoda cia perkqnt ka nors ar tiesiog ji viena?
o dar jis tinka nuvalyt visokiems nereikalingiems pabirejimams...
QUOTE(Renatulyte @ 2008 05 01, 12:43)
melynas demes maskuoja gelsvas
beje geriau jas maskuoja sausas maskuoklis
nu, bt ir uzkreciat jus zmones su ta mineralke
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 22:45)
man labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo, dienos sviesoje aisku geriau atrodo
Gražiai atrodo Laukiam foto ir dienos šviesoj
nu uzkretet ir mane....
Nerandu kur uzsiregistruoti Kur? Kaip?
kai pirksit ten automatiskai uzregistruos, jei turit paypal
Niu, parkeliavo ir mano everyday minerals rinkinukas Tiesa sakant, tikejausi didesnio kiekio bo dabar teks sukt galva kaip pasidazyti
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 13:38)
Niu, parkeliavo ir mano everyday minerals rinkinukas Tiesa sakant, tikejausi didesnio kiekio bo dabar teks sukt galva kaip pasidazyti
o kiek ten gramu gonkuteje?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 05 02, 13:50)
o kiek ten gramu gonkuteje?
Neparasyta, bet jauciu visi penki pavyzdziai butu apie 1 - 1.5 gramo. Lyginu su BE mineralke po 2 g
QUOTE(Morepink @ 2008 05 02, 13:38)
Aš panaudojau ausų krapštukų dėžutės dangtelį, į kurį paberiu pudros Kitaip špetėlio nėra kaip įkišti.