sepeteli pirkau eurokos, paskutini nugriebiau, ryt imesiu foto sepetelio ir veido kaip atrodo su mineralke, man ji labai gerai maskuoja, nu idealiai, ir visiskai nesimato kad pasidazius, ko tik neklausiau visi nustebdavo, ir spalva labai vikusiai pasirinkau
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 20:58)
sepeteli pirkau eurokos, paskutini nugriebiau, ryt imesiu foto sepetelio ir veido kaip atrodo su mineralke, man ji labai gerai maskuoja, nu idealiai, ir visiskai nesimato kad pasidazius, ko tik neklausiau visi nustebdavo, ir spalva labai vikusiai pasirinkau
su kokia mineralke dazeis? essence gal pirkai,jei taip,kuri nr?
Essence mineraline 2 numeriukas ( aciu Maserati, jei ne ji nebuciau atradus tokio gerio idedu ir sepetelio nuotrauka
man labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo, dienos sviesoje aisku geriau atrodo
sorry kad atvirksciai kazkaip photobucket uzstreikavo
man labai gerai maskuoja ir naturaliai atrodo, dienos sviesoje aisku geriau atrodo
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 21:45)
Essence mineraline 2 numeriukas ( aciu Maserati, jei ne ji nebuciau atradus tokio gerio idedu ir sepetelio nuotrauka
labai saunu,kad patiko
as tai pirma nr.pirkau,bet ir tas toks tamsokas atrodo,va antro nebebuvo-ispirko,tai gal buciau ta emus,nes 3 jau per tamsus
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 20:45)
nu super atrodo , o aš kaškaip nepatikliai žiurėdavau šią kosmetiką ir nedrysdavau konors nusipirkti
QUOTE(skaistukas @ 2008 04 30, 22:51)
nu super atrodo , o aš kaškaip nepatikliai žiurėdavau šią kosmetiką ir nedrysdavau konors nusipirkti
as irgi, galvojau nieko ji nemaskuoja o pasirodo labai net gerai
gal gali kas idet kaip atrodo ant veiduko kita kokia nors mineralke, bet tik ji, be krem pudru, skaistalu ar dar ko, tik mineralke ?
o kiek kainuoja tas essence kabuki šepetukas?
QUOTE(Cherry_ @ 2008 04 30, 19:45)
is visu makiazu kuriuos dejai, sitas man labiausiai patiko, lupu spalva tiesiog dera o antakiai akis padare israiskingas. akys saikingai padazytos, neperkrautos.
QUOTE(Maserati @ 2008 04 30, 22:52)
labai saunu,kad patiko
as tai pirma nr.pirkau,bet ir tas toks tamsokas atrodo,va antro nebebuvo-ispirko,tai gal buciau ta emus,nes 3 jau per tamsus
visai susimaisiau..pirma yra pati sviesiausia, o trecia tamsiausia...?! nes pas mane sviesiausia (as taip galvoju, nes is visu spalvu rinkausi), tai pirmas numeriukas...negi klystu?
QUOTE(Švelnutėlė @ 2008 05 01, 09:53)
o kiek kainuoja tas essence kabuki šepetukas?
kaina nuo 10.90 iki 13.90, nes kele kainas tai tiksliai nebeatsimenu.
siaip man essence labai mineraline patiko - nekemsa poru ir tikrai gerai maskuoja. Tik ant labai sausos odos negerai (kadangi mano odos tipas keiciasi priklausomai nuo to kas zydi tuo metu, tai zinau ) butina pries tai labai gerai sudrekinti - kitaip nelygiai dengiasi. Bet sitas visoms pudroms galioja
QUOTE(Kashariuke @ 2008 04 28, 14:10)
Aš ir žalią. Turiu avon žalią, tai kiek žinau žalias maskuoja raudonas dėmes, o rusvas - mėlynas.
Man didžiausia problema su raudonom dėmėm, tai ėmiau žalią.
Man didensė problema buvo su skaistalais, kurių aš išvis nenaudoju
Ir šiaip, tas spalvas be galo sunku išsirinkti buvo. Jų kažkaip per daug
Man didžiausia problema su raudonom dėmėm, tai ėmiau žalią.
Man didensė problema buvo su skaistalais, kurių aš išvis nenaudoju
Ir šiaip, tas spalvas be galo sunku išsirinkti buvo. Jų kažkaip per daug
melynas demes maskuoja gelsvas