Įkraunama...
Įkraunama...

Sidabrinio Mėnulio pasaka

super pasakos 4u.gif
Atsakyti
grazu,dukrytei labai patiko ok.gif ok.gif
Atsakyti
Labai graži pasaka migdant thumbup.gif
Aš tai laluodavau, kad jau lūpytės miega, nosytė, veidukai, kojytės ir t.t. visas kūno dalis vardindavau. Dukrai labai patikdavo ir užmigdavo, o sūnus, kai tik psakau, tai rankyte ir rodo tą vietą, tai žaidimas gaunasi, o ne migdymas lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip paaugs mano mazutis,butinai paseksiu sia pasakaite.Jau kaupiu visas grazias pasakas smile.gif
Atsakyti
mano vyras įslinko į SM pasakas ir išsirinko kelias - pirma pasaka, kurią sekė buvo mėnuliuko - nustebom, kaip greit mažoji užmigo thumbup.gif
dabar jau ritualas mėnuliuko pasaka, o jei buna giedras dangus ir matosi mėnulis, visada pro langelį jį pakviečia pasakėlės sekti wub.gif
LABAI GRAŽI PASAKĖLĖ 4u.gif
Atsakyti
thumbup.gif
ir man labai patiko, tik kaip neužmiršus doh.gif iki to laiko, kai joms bus metas.
Ir VilmKa'os apie pavargusią nugarytę irgi patiko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -rasa-: 06 balandžio 2007 - 21:09
kokia grazi pasakele ir mano angeliukui 4u.gif
Atsakyti
Idėja super ir pasaka graži 4u.gif
Atsakyti
Ir man labai patiko 4u.gif
Atsakyti
labai graži pasaka.Mums patiko, kai einame miegoti šią pasakėlę prisimename ir dar ką nors prikuriam.AČIŪ, kad savo kūrinius leidžiat ir kitiems lėliukams išgirsti.
thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
na, jus ir saunios. tokias pasakeles sugalvoti. wub.gif Fantastika. Ir as si vakara papasakosiu viena is ju. Saviskei vis skaitau kokias knygeles, bet juk nieko nera graziau, kaip mama sekanti pasakele, o neskaitanti. Kiekvienas vaikutis labiau megsta is atminties sakomas pasakeles. O kad dar mokeciau taip kurti, kaip kad jus. na... bet gal kada... blush2.gif Ir jei kas grazaus gausis, butinai pasidalinsiu su jumis smile.gif
Atsakyti
Labai grazi pasakėlė thumbup.gif
Atsakyti