Įkraunama...
Įkraunama...

Sveikinimai: žodžiai, eilėraščiai, posakiai...

Gal kas pasiūlys sveikinimų vadovams. Nes kažkaip turiu tik asmeninius, kurie nelabai tinka direktoriams. Ačiū
Atsakyti
Žoleje, danguje, o gal po vandeniu? niekas nezino kur slepiasi laime...
Širdyje, delne ar ant lupu kampucio? kaip saugoti laime? priristi prisiuti ar prilipdyti? nezinau, kaip islaikyti laime? kaip braskiu uogiene ar medus, o gal agurku skonio?! kvepianti pavasario pirmu lietum, besisypsanti kudikio lupomis, didele kai...p zvaigzdynai ir zinoma spalvota! Linkiu tau laimes! Susidedancios is mazu stebuklu, kurei vyksta kasdien, tik kartais reikia uzsimerkti, kad juos pamatytum ...
Atsakyti
O aš ieškau sveikimo su 20-tuoju gimtadieniu pašėlusiam vaikinui, tad visokie linkiu tau upelių čiurlenimo gyvenime, ar būk lyg margas drugys- netinka. Gal galite ką nors pasiūlyti? smile.gif
Atsakyti
O kalediniu dar niekas neraso ... unsure.gif
Atsakyti
O aš niekaip niekur nerandu sveikinimų, gražių žodžių, palinkėjimų būtent Triušio (Katino) metams. Pati vieną kartą esu gavusi labai gražų sveikinimą su Jaučio metais, tai gal ir dabar būtų įmanoma ką rasti ateinantiems metams? g.gif ax.gif
Atsakyti
...gal kas turit sveikinimą tinkanį 50-mečio progai....originalų, gal net šmaikštų, šiuolaikišką... g.gif
Atsakyti
Sveikos, o aš pasinėrus į pagalbą organizuojant šimtadienį. biggrin.gif Klausykit, gal turit kuri nors sveikinimą 12-okams, bet tokį nenuvalkiotą, negraudinantį, bet linksmą ir šmaikštų? Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...=51200&st=0 4u.gif
Atsakyti
Sveiki, gal žinote gražų palinkėjimą močiutei nuo anūko (jam 11 metų) ? help.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas turit kokiu originalesniu sveikinimu moteriskei 60cio proga? Visi tokie pabode jau...
Atsakyti
ieškau sveikinimo vyro tėvams doh.gif gimtadienio proga 70 metų doh.gif +50tos vestuvių metinės
Atsakyti
Ieškau sveikinimo močiutės 100 metų jubiliejaus proga. Švęs kovo 17 dieną.
Atsakyti