Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(Mayfly @ 2009 11 30, 20:44)
O kokioj čia maxėj  g.gif ?  Šiandien kaip tik žiūrėjau, tai buvo ta pati kaina, ne pigiau  schmoll.gif

Utenoj šeštadienį tikrai buvo. Visi buteliukai pabarstukai pigiau (nu bent nubraukta sena kaina) tai po 3 su kapeikom, o tie sidabriniai rutuliukai po 5 su kapeikom.
Atsakyti
PRISMOJ Dr. Otker cukraus pudra po 2,75.
Atsakyti
Kur perkate dėžes tortams pakuoti? smile.gif
Atsakyti
Pirkau Sangaidoj plastikines skaidrias. Yra ivariu dydziu. 28 cm kainavo 1,4 lt.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 12 03, 21:42)
Pirkau Sangaidoj plastikines skaidrias. Yra ivariu dydziu. 28 cm kainavo 1,4 lt.

kai ivairiu dydziu,tai skaidriu didesniu ten bus ane? ir ar parduoda popierinias dezes po viena? gal zinai kaina ju?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Agniuk@s: 03 gruodžio 2009 - 22:27
QUOTE(Agniuk@s @ 2009 12 03, 22:26)
kai ivairiu dydziu,tai  skaidriu didesniu ten bus ane? ir ar parduoda popierinias dezes po viena? gal zinai kaina ju?

Sangaidoj buvo tik skaidrios plastikines ivairiu dydziu. Popieriniu jie neturejo.
Atsakyti
QUOTE(miskouoga @ 2009 12 04, 13:12)
Sangaidoj buvo tik skaidrios plastikines ivairiu dydziu. Popieriniu jie neturejo.

aciu. Bet man smezuoja atminty kad lyg maciau popierines doh.gif lotuliukas.gif na 1madieni zadu ten apsilankyti tai patikslinsiu kitom ar tikrai nera mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2009 12 05, 19:04)
Labas, kepėjėlės  smile.gif
Kadangi Jūs viską žinote, gal galėtumėte patarti: noriu nusipirkti formą tortams, kurios žiedo skersmuo reguliuojamas ir kuri yra be dugno(nežinau, ar aiškiai čia parašiau). Tik man toks klausimas iškilo: jeigu ją dedi ant kepimo popieriaus ir jei tešla skystesnė - ar neišbėga ji per apačią? Ačiū  4u.gif

hmm, parašei tai aiškiai.. Bet aš tai nesu mačius niekur pardavime tiesiog reguliuojamo žiedo g.gif be dugno.
skaičius be dugno esu mačius Anglijos inetinėse parduotuvėse.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2009 12 05, 20:54)
hmm, parašei tai aiškiai.. Bet aš tai nesu mačius niekur pardavime tiesiog reguliuojamo žiedo  g.gif  be dugno.
skaičius be dugno  esu mačius Anglijos inetinėse parduotuvėse.

Ebay radau.
Kadangi ten pat radau ir voveraičių formą, tai kartu norėčiau parsisiųsti blush2.gif [attachmentid=189442]

Aprašymas: Adjustable cake setting ring may be used to create any cake, cheesecake, tart, or frozen dessert from 61/4”Dia to 101/4Dia. Simply place the stainless steel ring on a baking sheet, adjust to the desired diameter, fill, and bake, refrigerate, or freeze as necessary.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mytis: 05 gruodžio 2009 - 21:07
QUOTE(Mytis @ 2009 12 05, 22:05)
[attachmentid=189442]

as tokia turiu - pirkau maximoj pries pora metu...
labai skystos teslos nepilu, bet buna kad per krasciukus kiek pabega, bet apipjaustau ir suvalgau biggrin.gif paragauju ar skanus biskvitas biggrin.gif
man truksta joje fiksacijos - ta prasme, negali tiksliai nureguliuoti skersmens - vis tiek kazkiek pasikeicia....
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2009 12 05, 22:05)

as tokia turiu - pirkau maximoj pries pora metu...
labai skystos teslos nepilu, bet buna kad per krasciukus kiek pabega, bet apipjaustau ir suvalgau biggrin.gif paragauju ar skanus biskvitas biggrin.gif
man truksta joje fiksacijos - ta prasme, negali tiksliai nureguliuoti skersmens - vis tiek kazkiek pasikeicia....
Atsakyti
http://www.arevitosi...ts/omt9MKtA.jpg

http://www.arevitosi...s...oup=3&id=17

As radau stai toki Arevitos puslapyje, kazin kaip jis g.gif ?
Atsakyti