Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(Kvaki @ 2009 11 29, 08:52)
Aš iš Visagino  ax.gif

Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu  ax.gif

as pastilaza dariau su juppi tai visai neblogai iseina tik nera zalios spalvos g.gif
Atsakyti
Ačiū merginos už patarimus aciuks.gif Bandysiu spalvinti rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikos kepėjos

Norėjau paklaust, žinau, kad čia ne apie formeles, parašiau, bet vistiek labai reikalinga, O kadangi receptu knygu, formuas išmires nieks neatrašo, tai gal aš čia paprašysiu unsure.gif

Gal kas matė kada kokiam senu knygų turguj, pirk konditerinių vadovėlių kuriuose būtų pramoninių receptukų?? Parašykit, man į a.ž jei matėt lb prašau doh.gif Būčiau lb dėkinga mirksiukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
zalia spalva ir su zele sunku isgauti,gaunasi vos zalsva.
Is braskines-rozine
persiko-sviesi persikine
citrinu-gelsva
Ispudingai atrodo persikines.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irena:): 30 lapkričio 2009 - 15:09
QUOTE(Irena:) @ 2009 11 30, 15:08)
zalia spalva ir su zele sunku isgauti,gaunasi vos zalsva.
Is braskines-rozine
persiko-sviesi persikine
citrinu-gelsva
Ispudingai atrodo persikines.

Aha šiandien išbandžiau su sausais gėrimais ir pabarstukais. Tai gražios bet švelnios spalvos gavosi. Ryškioms reiktų daugiau dėt, bet ir skonis ir konsistencija jaučiu keistųsi mastau.gif
Atsakyti
gal kam aktualu bus.maximoj nupiginti iki 3,49 dr.oetker pabarstukai(sirdeles,sidabriniai rutuliukai ir t.t)
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 11 30, 16:23)
gal kam aktualu bus.maximoj nupiginti iki 3,49 dr.oetker pabarstukai(sirdeles,sidabriniai rutuliukai ir t.t)

Įdomu,kaip ilgai jų bus?Čia akcija,ar vieną dieną? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Evelincik @ 2009 11 30, 16:23)

Aga jau mačiau, tik tie sidabriniai rutuliukai, ne visai macuziukai, tai po 5 su kapeikom buvo.
Atsakyti
gal kuri zinot kiek kainuotu toks rinkinukas radau internete bet neraso kainos g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(saulxx @ 2009 11 30, 17:45)
gal kuri zinot kiek kainuotu toks rinkinukas radau internete bet neraso kainos g.gif
user posted image

http://cakestuff.bpw...es-c-27_54.html cia yra su kainom mirksiukas.gif

http://www.arevitosi...roducts&group=3 ir cia yra 1 rinkinukas, 90lt
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 30, 16:44)
Aga jau mačiau, tik tie sidabriniai rutuliukai, ne visai macuziukai, tai po 5 su kapeikom buvo.

O kokioj čia maxėj g.gif ? Šiandien kaip tik žiūrėjau, tai buvo ta pati kaina, ne pigiau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2009 11 30, 20:44)
O kokioj čia maxėj  g.gif ?  Šiandien kaip tik žiūrėjau, tai buvo ta pati kaina, ne pigiau  schmoll.gif

Aha, ir aš šiandien specialia Maxima Bazėj žiūrėjau, jokių nuolaidų nėra schmoll.gif
Atsakyti