Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(eglejk @ 2009 11 18, 19:01)
mergaites, jei kam reikia formeliu sausainiams ar gelytems,

jaučiu mūsų IKI jų nebus.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(eglejk @ 2009 11 18, 18:01)
mergaites, jei kam reikia formeliu sausainiams ar gelytems, sia savaite IKI parduotuvej 25vnt ivairiausiu formeliu 9.99Lt kainuoja.
Ka tik nusipirkau ir baisiai patenkita, dziaugiuosi, kaip mazas vaikas gaves saldaini  biggrin.gif

Merginos, jei kas Vilniuje neranda, tai Grigiškių IKI yra dar 7 pakuotės, prieš pat užsidarant pirkau, net nesitikėjau pas mus rasti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLKA999 @ 2009 11 18, 18:35)
maiseliu ivairiu buna pirkti gerduvos parduotuveje,ten ir antgaliu metaliniu,kepimo formeliu buvo.

Cia kiek radau tai 2 babilone ta gerduva, aciu uz info reiks nulekt.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2009 11 20, 14:31)
jaučiu mūsų IKI jų nebus..

buvau visai užmiršus, bet šiandien prisiminiau ir nusipirkau thumbup.gif
ačiū ,kad pasidalinot info apie formeles mirksiukas.gif
dabar tereiks recepto ieškotis hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos, pasidalinkit kur perkat maistinių dažų?
Išvaikščiojau vietines maximas, norfas ir ikes ir nieko neradau. Tiesa maximoj buvo tūbelės 4 spalvų, bet jau gatavo glajaus ir labai jau mažai blush2.gif

Kokiom kainom perkat maistinius dažus?
Aš atsimenu tik iš tarybinių laikų tokias spalvotas tabletėles kuriom gaivą mama dažydavo blush2.gif

Labai norėčiau savo spirgui meduolius kalėdom spalvotus padaryt, bet nenoriu ir visos piniginės tam išpurtyt 4u.gif
Atsakyti
Kvaki, kokiam mieste esi? Daug ka mergaites siunciasi is uzsienio.
Atsakyti
QUOTE(mamkaa @ 2009 11 28, 22:55)
Kvaki, kokiam mieste esi? Daug ka mergaites siunciasi is uzsienio.

Aš iš Visagino ax.gif

Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu ax.gif
Atsakyti
Burokėlių sultimis galima nudažyti raudonai/rausvai. Špinatų - žalsvai ir pan. Nereikės nieko pirkti. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 29, 06:52)
Aš iš Visagino  ax.gif

Jau naktį sapnavau ir mąsčiau, kaži ar galima būtų panaudot tuos spalvotus sausus miltelius gėrimams daryti(juppi ir pan..). Jie gi spalvoti būna, gal ir man spalvą suteiktų. Nekomercijai darau, tik šiaip cukraus glajų paspalvint noriu  ax.gif

As kai neturejau dazu tai su jais daziau grietinele ir kuo puikiausiai nusidaze, tik va kad skoni dave, nu bet ir tas nemaise. nes tu gerimu sausu juk visokiu spalvu yra. Dar kitos sake kad galima dazus pasidaryti istirpinus tortu pabarstukus spalvotus smile.gif
Atsakyti
Sveikos, ateinu pas jus su durnu klausimu ax.gif . ketinu pradeti kepti tortus (del saves) ir uzsisakiau ivairius antgaliu ir dar kazka (buvo komplektas). gal kas gali paaiskinti kas cia (kur antgaliai ir kond. maisiukai suprantu), o tas i pjukliuka panasus turbut biskvitui pjaustyti, bet kam ta kvadratine lentele su rantytais pakrasciukais reikalinga blink.gif (gal pertepui tepti?) http://www.ikea.com/...oducts/50133050
Atsakyti
mergaites, kurios neturit dazu, nusipirkit spalvotu pabarstuku, na tu kur maziukuose maiseliuose buna, ir susimalkit juos su kavamale, gausis spalvota cukraus pudra, as kol dazu neturejau jais daziau, visai liux thumbup.gif
Atsakyti
Aš kai neturėjau dažų,o norėjau pasidaryti gėlytes ant torto,tai naudojau Žėlė ,,Galaretka''. Ji puikiai nudažo thumbup.gif

Atsakyti