O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams tikiuosi čia į temą paklausiau
QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 07:07)
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams tikiuosi čia į temą paklausiau
as uzsisakau pas aiste,kulinarijos mene.
QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 09:07)
www.kulinarijosmenas.visiems.lt
va cia yra ir dazu ir visokio kitokio gerio
Merginos, reikia maistiniu flomasteriu. Gal zinot kur galima pirkt? Pirkau Maximoje, bet jie tokie , kaip zele, ispaudziama is tuteles. O gal zinot, yra kokiu normalesniu, ale kaip tikri flomasteriai
Labas.Gal kas patartumėt,kur geriausiai ir pigiausiai,internetu užsisakyt reikmenis,tortų puošimui Norėčiau,kokį rinkinuką nusipirkt
Jaučiu, čia aš ir paėmiau tuos paskutinius flomasterius
Labai jau pamiršta tema man iškilo daug klausimų dėl tų įspaudų tortam ir formelių, nes noriu kažką įsigyt bet nesusigaudau tai tikiuosi sulauksiu patarimų ir paaiškinimų
Nesuprantu kam skirti šie įspaudai (aistuzele, gal nesupyksi kad skoliniuos nuotraukas, bet būtent iš jūsų ir pirksiu kai susigaudysiu ko man reikia )Ar čia iš dengimo masės išspaudi ir priklijuoji, ar čia išliet reikia iš kokio skysto pavidalo?
toliau, kaip su šiais įspaudais dirbt? Ar pirma dengimo masę ant jo atspaudi, ar jau apdengtą tortą reik spaust?
Dėkui iš anksto
Labai jau pamiršta tema man iškilo daug klausimų dėl tų įspaudų tortam ir formelių, nes noriu kažką įsigyt bet nesusigaudau tai tikiuosi sulauksiu patarimų ir paaiškinimų
Nesuprantu kam skirti šie įspaudai (aistuzele, gal nesupyksi kad skoliniuos nuotraukas, bet būtent iš jūsų ir pirksiu kai susigaudysiu ko man reikia )Ar čia iš dengimo masės išspaudi ir priklijuoji, ar čia išliet reikia iš kokio skysto pavidalo?
toliau, kaip su šiais įspaudais dirbt? Ar pirma dengimo masę ant jo atspaudi, ar jau apdengtą tortą reik spaust?
Dėkui iš anksto
oi, cipsiuk, dėkui už tokį greitą sureagavimą
O tai kokios yra tos formelės kur galima torto apačią užmaskuot, arba prie šonų priklijuot
Nu kažkaip susimakalavau, nežinau kas labiausiai reikalinga
O tai kokios yra tos formelės kur galima torto apačią užmaskuot, arba prie šonų priklijuot
Nu kažkaip susimakalavau, nežinau kas labiausiai reikalinga
tai gal tos?
bet tai čia tokia linija ir išsikerpa, ar čia irgi tik įspaust tetinka?
bet tai čia tokia linija ir išsikerpa, ar čia irgi tik įspaust tetinka?
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 23:25)
Va va ...tokios , pas mane truputi kitokios , bet esmė ta pati , iškočioji masę tada su jomis išspaudi tokią juostelę , ir klijuoji tą juostelę kur reikia , daugiausia aplink apačią , viršuj torto ( aplinkui ) ...čia geras maskuotojas
didžiulis dėkui , tada tokių man ir reik nu va , o aš ne nežiūrėjau į jas
labai noreciau isigyti voveruskom kepti formele,ar kazka panasaus,pati nesu kepusi bet prisiminiau gerus vaikystes metus,ir noreciau iskepti savo panom nes jos nera ragavusios,gal zinot nuoroda parduotuves internetu,jai ne reiks atimti is cipciuko ,nes kazkur maciau kaip rode cia forma...