Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams ax.gif tikiuosi čia į temą paklausiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 07:07)
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams  ax.gif  tikiuosi čia į temą paklausiau  4u.gif

as uzsisakau pas aiste,kulinarijos mene.
Atsakyti
QUOTE(witalyli @ 2009 04 26, 09:07)
O, sakykite kur jūs perkate maistinius dažus kremams  ax.gif  tikiuosi čia į temą paklausiau  4u.gif

www.kulinarijosmenas.visiems.lt

va cia yra ir dazu ir visokio kitokio gerio smile.gif
Atsakyti
Merginos, reikia maistiniu flomasteriu. Gal zinot kur galima pirkt? Pirkau Maximoje, bet jie tokie , kaip zele, ispaudziama is tuteles. O gal zinot, yra kokiu normalesniu, ale kaip tikri flomasteriai
Atsakyti
Labas.Gal kas patartumėt,kur geriausiai ir pigiausiai,internetu užsisakyt reikmenis,tortų puošimui smile.gif Norėčiau,kokį rinkinuką nusipirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Jaučiu, čia aš ir paėmiau tuos paskutinius flomasterius blush2.gif doh.gif

Labai jau pamiršta tema g.gif man iškilo daug klausimų dėl tų įspaudų tortam ir formelių, nes noriu kažką įsigyt bet nesusigaudau doh.gif tai tikiuosi sulauksiu patarimų ir paaiškinimų g.gif

Nesuprantu kam skirti šie įspaudai (aistuzele, gal nesupyksi kad skoliniuos nuotraukas, bet būtent iš jūsų ir pirksiu kai susigaudysiu ko man reikia mirksiukas.gif )Ar čia iš dengimo masės išspaudi ir priklijuoji, ar čia išliet reikia iš kokio skysto pavidalo? g.gif
user posted image

toliau, kaip su šiais įspaudais dirbt? Ar pirma dengimo masę ant jo atspaudi, ar jau apdengtą tortą reik spaust? g.gif
user posted image

Dėkui iš anksto 4u.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif ....aš tokius pat užsisakiau , tik kitur , tie pirmi , tai lieti šokoladui , bet aš kitkam juos numačiusi rolleyes.gif ....o su tuo aš daryčiau dar neklotą tortą , paskui supjaustyčiau juostelėm ir apdėčiau torto kraštą , bet turėtu prie jų buti instrukcija g.gif , tada ir sužinosim - kas ir kaip darosi mirksiukas.gif
Atsakyti
oi, cipsiuk, dėkui už tokį greitą sureagavimą 4u.gif

O tai kokios yra tos formelės kur galima torto apačią užmaskuot, arba prie šonų priklijuot g.gif
Nu kažkaip susimakalavau, nežinau kas labiausiai reikalinga doh.gif
Atsakyti
tai gal tos?
user posted image

bet tai čia tokia linija ir išsikerpa, ar čia irgi tik įspaust tetinka?
Atsakyti
Va va ...tokios bigsmile.gif , pas mane truputi kitokios , bet esmė ta pati , iškočioji masę tada su jomis išspaudi tokią juostelę , ir klijuoji tą juostelę kur reikia , daugiausia aplink apačią , viršuj torto ( aplinkui ) ...čia geras maskuotojas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2009 05 14, 23:25)
Va va ...tokios bigsmile.gif  , pas mane truputi kitokios , bet esmė ta pati , iškočioji masę tada su jomis išspaudi tokią juostelę , ir klijuoji tą juostelę kur reikia , daugiausia aplink apačią , viršuj torto ( aplinkui ) ...čia geras maskuotojas  lotuliukas.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif didžiulis dėkui , tada tokių man ir reik thumbup.gif nu va , o aš ne nežiūrėjau į jas doh.gif
Atsakyti
labai noreciau isigyti voveruskom kepti formele,ar kazka panasaus,pati nesu kepusi bet prisiminiau gerus vaikystes metus,ir noreciau iskepti savo panom nes jos nera ragavusios,gal zinot nuoroda parduotuves internetu,jai ne reiks atimti lotuliukas.gif is cipciuko g.gif ,nes kazkur maciau kaip rode cia forma... biggrin.gif
Atsakyti