Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

As vel cia 4u.gif Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???
Atsakyti
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 09, 20:51)
As vel cia  4u.gif  Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???

As nupurskiu pearl dezodorantu.
Atsakyti
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 21:56)
As nupurskiu pearl dezodorantu.

aš kalbu apie sausą dalyką, kad siųstis galima būtų
Atsakyti
Merginos, vaziuoju kita savaitgali i Kauno bazes ( nebuvau jose 100 metu smile.gif ) ir noriu Jusus paklausti ko ir kur as ten galeciau nusipirkti tortu gamybai. Man reikes iskepti kelis tortus savo gimtadieniui, produktu reikes nemazai, tai gal bazeje yra ko nors pigiau g.gif Nu pvz. supratau, kad cukraus pudra ir stipria kakava perkate 11 sandeli nors nelabai zinau kur jis bigsmile.gif O ko dar yra g.gif Gal net koks skyrius yra kur priemoniu tortu puosybai yra g.gif ? Aciu 4u.gif
Atsakyti
Tokio skyriaus tikrai nėra , pamėtyta formų , stovų , po visus ....jei reik , važiuokite į pilį ( senamiestyje ) , ten yra AREVITOS YRANGA pavadinimas padruotuvėlės Kepejėlėms artai Konditeriams .... va ten visko yra .

Tik ji nedirba šeštadienį ir sekmadienį .
Atsakyti
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo viilmute: 11 kovo 2011 - 09:55
QUOTE(Tangiuke @ 2011 03 09, 22:11)
Merginos, ka manot apie siuos stovus tortams?

aš tai galvoju, kad tai yra stipriai kultūrinis dalykas. Pas mus tokie stovai yra dar nemadingi. Gal kada ateis.. kaip ir puošimas cukraus pudros mase kad atėjo.
Atsakyti
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis? ax.gif nu niekaip neikertu kuris ten blush2.gif noreciau uzsisakyt, bet nzn koki unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 12, 21:33)
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis?  ax.gif nu niekaip neikertu kuris ten  blush2.gif noreciau uzsisakyt, bet nzn koki  unsure.gif

233 nr.
http://www.supermama...?...78104&st=36 mirksiukas.gif cia paziurek kaip atrodo
Atsakyti
aciu, supratau. dabar zinosiu ko ieskot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viilmute @ 2011 03 11, 09:55)
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku g.gif

Klaipedoj gali su ziburiu diena nakti ieskoti,kazkokiu ypatingu nera. Keli primityvus yra parduotuvej "Zana"

Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu

cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sandrulyte1975: 17 kovo 2011 - 16:20
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 17, 17:12)
Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu

cia

Bet tai brangu čia ax.gif
Kaune maisto institute toks dalykas apie 5 Lt kainuoja, tik pasirinkimas menkas
Atsakyti