As vel cia Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???
QUOTE(Griaustinė @ 2011 03 09, 20:51)
As vel cia Nu kuria dulksna blizginti tortus, kad jie labai blizgetu???
As nupurskiu pearl dezodorantu.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 09, 21:56)
As nupurskiu pearl dezodorantu.
aš kalbu apie sausą dalyką, kad siųstis galima būtų
Merginos, vaziuoju kita savaitgali i Kauno bazes ( nebuvau jose 100 metu ) ir noriu Jusus paklausti ko ir kur as ten galeciau nusipirkti tortu gamybai. Man reikes iskepti kelis tortus savo gimtadieniui, produktu reikes nemazai, tai gal bazeje yra ko nors pigiau Nu pvz. supratau, kad cukraus pudra ir stipria kakava perkate 11 sandeli nors nelabai zinau kur jis O ko dar yra Gal net koks skyrius yra kur priemoniu tortu puosybai yra ? Aciu
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku
QUOTE(Tangiuke @ 2011 03 09, 22:11)
Merginos, ka manot apie siuos stovus tortams?
aš tai galvoju, kad tai yra stipriai kultūrinis dalykas. Pas mus tokie stovai yra dar nemadingi. Gal kada ateis.. kaip ir puošimas cukraus pudros mase kad atėjo.
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis? nu niekaip neikertu kuris ten noreciau uzsisakyt, bet nzn koki
QUOTE(Florexile @ 2011 03 12, 21:33)
sakykit kaip atrodo zolytes antgalis? nu niekaip neikertu kuris ten noreciau uzsisakyt, bet nzn koki
233 nr.
http://www.supermama...?...78104&st=36 cia paziurek kaip atrodo
aciu, supratau. dabar zinosiu ko ieskot
QUOTE(viilmute @ 2011 03 11, 09:55)
O gal kas zinot kur Klaipedoj butu galima nusipirkt maisiuku puosybai ir antgaliuku
Klaipedoj gali su ziburiu diena nakti ieskoti,kazkokiu ypatingu nera. Keli primityvus yra parduotuvej "Zana"
Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu
cia
QUOTE(sandrulyte1975 @ 2011 03 17, 17:12)
Idedu nuoroda kur yra pirkti ( na man pasirode taip) nebrangiai ir grazios aplikacijos ant tortu
cia
cia
Bet tai brangu čia
Kaune maisto institute toks dalykas apie 5 Lt kainuoja, tik pasirinkimas menkas