Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(Florexile @ 2011 03 08, 08:51)
sakykit kur Jus laikot dazus? saldytuve ar spintelej? pas mane geliniai  g.gif

spintelėje mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos , gal pasirodysiu visiska neismanele , bet tiesiog tikrai nem,aciau niekkada pirkti tortam ar pyragam skirtos formos su nuimamais krastais .gal tiesiog niekad normaliai neapziurrinejau pasiulos. bet ar yra musu prekybcentriuose maximoj , rimi ar kokiam kitam tokiu dalyku ir kokios ju kainos?
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 03 08, 19:20)
sveikos , gal pasirodysiu visiska neismanele , bet tiesiog tikrai nem,aciau niekkada pirkti tortam ar pyragam skirtos formos su nuimamais krastais .gal tiesiog niekad normaliai neapziurrinejau pasiulos. bet ar yra musu prekybcentriuose maximoj ,  rimi ar kokiam kitam tokiu dalyku ir kokios ju kainos?

Tai aišku, kad yra t.y, būna jūsų išvardintose parduotuvėse mirksiukas.gif . Dabar greičiausiai visos tokios ir yra, tik su nuimamu kraštu, kitokių net nebematau g.gif pvz
Atsakyti
QUOTE(Mayfly @ 2011 03 08, 21:00)
Tai aišku, kad yra t.y, būna jūsų išvardintose parduotuvėse  mirksiukas.gif . Dabar greičiausiai visos tokios ir yra, tik su nuimamu kraštu, kitokių net nebematau  g.gif pvz

nu kad as kiek ziurejau visokiu bleku blekuciu bet tokiu vat ir nemaciau biggrin.gif arba tiesiog nezinojau kokiu tiksliai reik , dabar zinosiu. o kokios kainos? musiet nepigu?
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 03 08, 21:27)
nu kad as kiek ziurejau visokiu bleku blekuciu bet tokiu vat ir nemaciau biggrin.gif arba tiesiog nezinojau kokiu tiksliai reik , dabar zinosiu. o kokios kainos? musiet nepigu?

pas mane maximine 24cm skersmens, visai paprasta,bet man ji gera.mokejau gal kokius 12lt
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 08, 21:52)
pas mane maximine 24cm skersmens, visai paprasta,bet man ji gera.mokejau gal kokius 12lt

fantastika.maniau kad jos labai brangios . bet dabar pagalvojau jas i orkaite kisti juk galima ? atsiprasau uz kvailus kl blush2.gif
Atsakyti
o tai kaip kitaip lotuliukas.gif aisku galima ir reikia. Kaip kitaip galit iskept biskvita ar koki pyraga? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(IwonaBogd @ 2011 03 08, 22:13)
o tai kaip kitaip  lotuliukas.gif  aisku galima ir reikia. Kaip kitaip galit iskept biskvita ar koki pyraga? mirksiukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif na tortu dar niekad negaminau nezinau kaip ten ka kepciau , tik pyragus kepdavau bet paprastose keturkampese blekose biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif po praeito savaitgalio parago sugadinimo nusprendziau kad butu gerai va toki reikala isigyti , bet dabar ziuriu ziuriu i ta kur moteryte kuritais idejo metalini ir tiesiog pamasciau ar rimtai drasiai kisamas i orkaite biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(In- @ 2011 03 08, 22:18)
ziuriu i ta kur moteryte kuritais idejo metalini ir tiesiog pamasciau ar rimtai drasiai kisamas i orkaite biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

drasiai,drasiai mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Atbėgau pasigirti ax.gif Kalbėjom apie mikserius, skaiciau ir vis galvojau kokio čia reiktu (iki vakar naudojau kazkoki latviska, kuris turejo tris greicius, bet veike tik vienas lotuliukas.gif ) Supratau, kad man, kepejai-megejai reiktu ne maziau 300 W galingumo ir ka Jus manote, kovo 8 -sios proga vyras man padovanojo mikseri ( BOSCH MFQ 3520 ) biggrin.gif Bet kaip as apsidziaugiau, labiau nei kokius kvepalus bučiau gavusi, vyras net sutriko pamatęs toki mano dziaugsma lotuliukas.gif
Dieve, kaip aš mėgstu praktiškas dovanas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Bijuna @ 2011 03 09, 09:22)
Atbėgau pasigirti  ax.gif Kalbėjom apie mikserius, skaiciau ir vis galvojau kokio čia reiktu (iki vakar naudojau kazkoki latviska, kuris turejo tris greicius, bet veike tik vienas lotuliukas.gif ) Supratau, kad man, kepejai-megejai reiktu  ne maziau 300 W galingumo ir ka Jus manote, kovo 8 -sios proga vyras man padovanojo mikseri ( BOSCH MFQ 3520 )  biggrin.gif Bet kaip as apsidziaugiau, labiau nei kokius kvepalus bučiau gavusi, vyras net sutriko pamatęs toki mano dziaugsma  lotuliukas.gif
Dieve, kaip aš mėgstu praktiškas dovanas  wub.gif

tongue.gif sveikinimai. Tokios dovanos ir man patinka ax.gif .
Atsakyti
Merginos, ka manot apie siuos stovus tortams?
user posted image
user posted image
Situ kaina apie 250-270Lt

user posted image

O soto apie 110-120Lt
Atsakyti