Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 05, 10:43)
zinoma kad vertos. jei pirktum is LT parduotuves tai moketu apie 40 - 50lt
as turiu ir tokias,tai patenkinta esu
o kur cia radai uz tokia kaina ir mane domina,gal daugiau ten yra  ko nors

Čia ne iš LT biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 05, 10:45)
Čia ne iš LT biggrin.gif

tai nesvarbu
as siunciuosi is visur (Anglija,Amerika,Kinija ) ar cia paslaptis kur yra ? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 05, 11:27)
tai nesvarbu
as siunciuosi is visur (Anglija,Amerika,Kinija ) ar cia paslaptis  kur yra ? blush2.gif

Ta paslaptis turbūt tokia, kad man nereikės už siuntimą mokėt. Draugė Londone gyvena, greit grįš į LT, tai tuo pačiu ir man parveš. Tai susitaupo siuntimas ir tarpininkavimas (jei per tarpininkes perku) smile.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif Na as vis klaidozioju saldumynu temose, tai prireike ir sioj vietoj pagalbos 4u.gif
Noriu uzsasisakyti antgalius ir konditerini maiseli is Arevitos irangos, bet kad nelabai susikalbu su jais del maiselio. Yra mazi 25 cm. ilgio ir stori 46 cm. ilgio. Tai tas storas kaip supratu labai jau didelis g.gif O plonas bijau, kad nelaikys unsure.gif As tortus kepu tik per sventes ir siaip jei uzeina upas ka nors pabandyti ir isvis esu tik pradedanti smile.gif Gal galit patarti, kuri maiseli uzsisakyt naminiam negausiam naudojimui? doh.gif Gal kuri turit maiseliu is Arevitos ir zinot apie ju kokybe smile.gif Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 06, 10:58)
Labukas  4u.gif  Na as vis klaidozioju saldumynu temose, tai prireike ir sioj vietoj pagalbos  4u.gif
Noriu uzsasisakyti antgalius ir konditerini maiseli is Arevitos irangos, bet kad nelabai susikalbu su jais del maiselio. Yra mazi 25 cm. ilgio ir stori 46 cm. ilgio. Tai tas storas kaip supratu labai jau didelis  g.gif O plonas bijau, kad nelaikys  unsure.gif  As tortus kepu tik per sventes ir siaip jei uzeina upas ka nors pabandyti ir isvis esu tik pradedanti  smile.gif  Gal galit patarti, kuri maiseli uzsisakyt naminiam negausiam naudojimui?  doh.gif  Gal kuri turit maiseliu is Arevitos ir zinot apie ju kokybe  smile.gif Aciu labai  4u.gif

Ir mazi ir dideli jie vienodo storio polietileno, as turiu ir tuos ir tuos, bet patogiau maziukai. Bent jau man.
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 06, 12:58)
Labukas  4u.gif  Na as vis klaidozioju saldumynu temose, tai prireike ir sioj vietoj pagalbos  4u.gif
Noriu uzsasisakyti antgalius ir konditerini maiseli is Arevitos irangos, bet kad nelabai susikalbu su jais del maiselio. Yra mazi 25 cm. ilgio ir stori 46 cm. ilgio. Tai tas storas kaip supratu labai jau didelis  g.gif O plonas bijau, kad nelaikys  unsure.gif  As tortus kepu tik per sventes ir siaip jei uzeina upas ka nors pabandyti ir isvis esu tik pradedanti  smile.gif  Gal galit patarti, kuri maiseli uzsisakyt naminiam negausiam naudojimui?  doh.gif  Gal kuri turit maiseliu is Arevitos ir zinot apie ju kokybe  smile.gif Aciu labai  4u.gif

pilnai užteks to "mažo". ir tai dar kartais galima nukirpti galą. Tie maišeliai bent jau anksčiau buvo italų gamybos, tikrai geri naudoti ne vieną kartą. Tik aš keletą esu pradūrusi bebrukdama vidun aštrų antgaliuką biggrin.gif
Atsakyti
Aisku, aciu uz patarimus 4u.gif Nes kazkaip nepavyko susikalbeti su Arevita, kai tik paklausiu patarimo del maiselio, isvis nieko neatsako doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 05, 10:55)
Merginos, ar vertos šios formelės 20lt? blush2.gif
user posted image

Tikrai Vertos!Aš tokias turiu labai gražios gėlytės pavyksta padaryti.Nors tik savo malonumui ir žinoma namiškių kepu tortukus
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 06, 15:54)
Aisku, aciu uz patarimus  4u.gif  Nes kazkaip nepavyko susikalbeti su Arevita, kai tik paklausiu patarimo del maiselio, isvis nieko neatsako  doh.gif

Aš parašiau el.laišką, tai labai man greitai atsakė, paskui atsiuntė prekes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Merginos kaip turatrodyti termometras kuris matuoja sirupo karsti, tarkim kai sirupas verdamas bezei? Kur ji butu galima gauti, ar tinka tas kuris matuoja mesos karstuma blush2.gif ? Jis rodo iki 100 laipsniu karsti mesoje .
Atsakyti
su moterinėm 4u.gif
Kokia dulksna ar dulkės (kaip čia pavadint) yra laaaaabai blizganti? Kaip deimantai wub.gif Norėčiau tokios, bet kur iš JAV parsisiunčiau tai tinka tik vietoj pelenų ant sniego barstyt, kad žmonės nepaslystų. verysad.gif
Atsakyti
sakykit kur Jus laikot dazus? saldytuve ar spintelej? pas mane geliniai g.gif
Atsakyti