Tokį kvailoką klausimą užduosiu Grįžta draugė iš užsienio, tai paprašiau, kad parveštų iš ten raidžių spaustukus. Namuose dar turiu švirkštą su antgaliais. Nesu profė čia kaip dauguma, bet mėgstu kartas nuo karto tortus kept. Ką dar patartumėte nusipirkti? Kokį įrankį dar dažnai naudojat? Galvoju gėlyčių formeles, bet kad jų tiek daug
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 03, 22:00)
Tokį kvailoką klausimą užduosiu Grįžta draugė iš užsienio, tai paprašiau, kad parveštų iš ten raidžių spaustukus. Namuose dar turiu švirkštą su antgaliais. Nesu profė čia kaip dauguma, bet mėgstu kartas nuo karto tortus kept. Ką dar patartumėte nusipirkti? Kokį įrankį dar dažnai naudojat? Galvoju gėlyčių formeles, bet kad jų tiek daug
tai gelyciu rinkinukai buna va ebay ka siulo http://shop.ebay.co....d=p3286.c0.m283 jei is cia nepirksi, tai bent nusiziurei, o drauge zinos ka pirkti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 03, 22:00)
man kolkas naudojami va tokio rinkinuko ispaudai http://cgi.ebay.co.u...=item27b90dd2f8
Ale jus ir brangius prietaisius naudojat Nors kai uzsiemi tortu kepimu profesionaliai, tai tikiu, kad jie yra nepamainomi As tai turiu gal jau kokius 10-15 metu bevardi Gariunuose pirkta mikseri uz kokius 25-30lt (neatsimenu jau) ir puikiai man jis tarnauja Beza suplaka kuo puikiausiai, tikrai droziu negailiu Galingumas 300w, ne pats galingiausias, bet man kazkaip naminiams kepiniams sociai uztenka O grietinelei plakti, teslai maisyti turiu stacionaru, bet ten kombainas, didziulis agregatas
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 10:01)
As tai turiu gal jau kokius 10-15 metu bevardi Gariunuose pirkta mikseri uz kokius 25-30lt (neatsimenu jau) ir puikiai man jis tarnauja Beza suplaka kuo puikiausiai, tikrai droziu negailiu Galingumas 300w, ne pats galingiausias, bet man kazkaip naminiams kepiniams sociai uztenka O grietinelei plakti, teslai maisyti turiu stacionaru, bet ten kombainas, didziulis agregatas
biski nesupratau o tai plakti grietinele,sviesta ir beza tuo paciu mikseriu negalima?
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 04, 14:05)
biski nesupratau o tai plakti grietinele,sviesta ir beza tuo paciu mikseriu negalima?
nu cia dabar. kodel negalima? kas jam atsitiks.as viska plaku ir grietinele ir sviesta ir tesla ir beza... (konditerijos cechai irgi plaka tuo paciu)
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 04, 14:05)
Galima, kas gi uzdraus Tesiog as baltimams (bezui) naudoju paprasta (nestacionaru), nes gaminant beza pagal cipciuka, gi plakimo inda reikia statyti i inda su saltu vandieniu, o jau stacionaraus gi ten nesukysi O grietinelei plakti stacionarus patogiau tuom, kad ijungei ir gali tuo metu kazka kitko daryti, nereikia laikyti O siaip tai dazniausiai naudoju paprasta, nes stacionaru tingiu plaut paskiau
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 14:57)
Galima, kas gi uzdraus Tesiog as baltimams (bezui) naudoju paprasta (nestacionaru), nes gaminant beza pagal cipciuka, gi plakimo inda reikia statyti i inda su saltu vandieniu, o jau stacionaraus gi ten nesukysi O grietinelei plakti stacionarus patogiau tuom, kad ijungei ir gali tuo metu kazka kitko daryti, nereikia laikyti O siaip tai dazniausiai naudoju paprasta, nes stacionaru tingiu plaut paskiau
dabar aisku
Merginos, ar vertos šios formelės 20lt?
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 05, 08:55)
Merginos, ar vertos šios formelės 20lt?
Jei darai papuosimus, tai aisku vertos, juolab kad 20 lt cia skaitosi papigiai jei kalba eina apie visas.
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 09:59)
Jei darai papuosimus, tai aisku vertos, juolab kad 20 lt cia skaitosi papigiai jei kalba eina apie visas.
Visos keturios Iki šiol pati tik lipdžiau iš cukrinės masės rožytes, dabar formelių užsimaniau, bet kad jų tiek daug, neįmanoma išsirinkti
zinoma kad vertos. jei pirktum is LT parduotuves tai moketu apie 40 - 50lt
as turiu ir tokias,tai patenkinta esu
o kur cia radai uz tokia kaina ir mane domina,gal daugiau ten yra ko nors
as turiu ir tokias,tai patenkinta esu
o kur cia radai uz tokia kaina ir mane domina,gal daugiau ten yra ko nors