Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

Tokį kvailoką klausimą užduosiu blush2.gif Grįžta draugė iš užsienio, tai paprašiau, kad parveštų iš ten raidžių spaustukus. Namuose dar turiu švirkštą su antgaliais. Nesu profė čia kaip dauguma, bet mėgstu kartas nuo karto tortus kept. Ką dar patartumėte nusipirkti? Kokį įrankį dar dažnai naudojat? blush2.gif Galvoju gėlyčių formeles, bet kad jų tiek daug doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 03, 22:00)
Tokį kvailoką klausimą užduosiu blush2.gif  Grįžta draugė iš užsienio, tai paprašiau, kad parveštų iš ten raidžių spaustukus. Namuose dar turiu švirkštą su antgaliais. Nesu profė čia kaip dauguma, bet mėgstu kartas nuo karto tortus kept. Ką dar patartumėte nusipirkti? Kokį įrankį dar dažnai naudojat?  blush2.gif Galvoju gėlyčių formeles, bet kad jų tiek daug doh.gif

tai gelyciu rinkinukai buna va ebay ka siulo http://shop.ebay.co....d=p3286.c0.m283 jei is cia nepirksi, tai bent nusiziurei, o drauge zinos ka pirkti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 03, 22:00)
Tokį kvailoką klausimą užduosiu blush2.gif  Grįžta draugė iš užsienio, tai paprašiau, kad parveštų iš ten raidžių spaustukus. Namuose dar turiu švirkštą su antgaliais. Nesu profė čia kaip dauguma, bet mėgstu kartas nuo karto tortus kept. Ką dar patartumėte nusipirkti? Kokį įrankį dar dažnai naudojat?  blush2.gif Galvoju gėlyčių formeles, bet kad jų tiek daug doh.gif

man kolkas naudojami va tokio rinkinuko ispaudai http://cgi.ebay.co.u...=item27b90dd2f8
Atsakyti
Ale jus ir brangius prietaisius naudojat blink.gif biggrin.gif Nors kai uzsiemi tortu kepimu profesionaliai, tai tikiu, kad jie yra nepamainomi thumbup.gif As tai turiu gal jau kokius 10-15 metu bevardi Gariunuose pirkta mikseri uz kokius 25-30lt (neatsimenu jau) ir puikiai man jis tarnauja thumbup.gif Beza suplaka kuo puikiausiai, tikrai droziu negailiu lotuliukas.gif Galingumas 300w, ne pats galingiausias, bet man kazkaip naminiams kepiniams sociai uztenka blush2.gif O grietinelei plakti, teslai maisyti turiu stacionaru, bet ten kombainas, didziulis agregatas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Megi Simpson: 04 kovo 2011 - 09:10
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 10:01)
As tai turiu gal jau kokius 10-15 metu bevardi Gariunuose pirkta mikseri uz kokius 25-30lt (neatsimenu jau) ir puikiai man jis tarnauja  thumbup.gif Beza suplaka kuo puikiausiai, tikrai droziu negailiu  lotuliukas.gif  Galingumas 300w, ne pats galingiausias, bet man kazkaip naminiams kepiniams sociai uztenka  blush2.gif  O grietinelei plakti, teslai maisyti turiu stacionaru, bet ten kombainas, didziulis agregatas  ax.gif

biski nesupratau blush2.gif o tai plakti grietinele,sviesta ir beza tuo paciu mikseriu negalima?
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 04, 14:05)
biski nesupratau  blush2.gif  o tai plakti grietinele,sviesta ir beza tuo paciu mikseriu negalima?

nu cia dabar. kodel negalima? kas jam atsitiks.as viska plaku ir grietinele ir sviesta ir tesla ir beza... (konditerijos cechai irgi plaka tuo paciu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo k.lapelyte: 04 kovo 2011 - 13:10
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 03 04, 14:05)
biski nesupratau  blush2.gif  o tai plakti grietinele,sviesta ir beza tuo paciu mikseriu negalima?

Galima, kas gi uzdraus biggrin.gif Tesiog as baltimams (bezui) naudoju paprasta (nestacionaru), nes gaminant beza pagal cipciuka, gi plakimo inda reikia statyti i inda su saltu vandieniu, o jau stacionaraus gi ten nesukysi biggrin.gif O grietinelei plakti stacionarus patogiau tuom, kad ijungei ir gali tuo metu kazka kitko daryti, nereikia laikyti mirksiukas.gif O siaip tai dazniausiai naudoju paprasta, nes stacionaru tingiu plaut paskiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Megi Simpson @ 2011 03 04, 14:57)
Galima, kas gi uzdraus  biggrin.gif  Tesiog as baltimams (bezui) naudoju paprasta (nestacionaru), nes gaminant beza pagal cipciuka, gi plakimo inda reikia statyti i inda su saltu vandieniu, o jau stacionaraus gi ten nesukysi  biggrin.gif O grietinelei plakti stacionarus patogiau tuom, kad ijungei ir gali tuo metu kazka kitko daryti, nereikia laikyti  mirksiukas.gif  O siaip tai dazniausiai naudoju paprasta, nes stacionaru tingiu plaut paskiau  blush2.gif

dabar aisku biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, ar vertos šios formelės 20lt? blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Blykstė @ 2011 03 05, 08:55)
Merginos, ar vertos šios formelės 20lt? blush2.gif

Jei darai papuosimus, tai aisku vertos, juolab kad 20 lt cia skaitosi papigiai biggrin.gif jei kalba eina apie visas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rugiagele26: 05 kovo 2011 - 08:59
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 03 05, 09:59)
Jei darai papuosimus, tai aisku vertos, juolab kad 20 lt cia skaitosi papigiai biggrin.gif jei kalba eina apie visas.

Visos keturios biggrin.gif Iki šiol pati tik lipdžiau iš cukrinės masės rožytes, dabar formelių užsimaniau, bet kad jų tiek daug, neįmanoma išsirinkti smile.gif
Atsakyti
zinoma kad vertos. jei pirktum is LT parduotuves tai moketu apie 40 - 50lt
as turiu ir tokias,tai patenkinta esu
o kur cia radai uz tokia kaina ir mane domina,gal daugiau ten yra ko nors
Atsakyti