Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

*saules_zuikutis*,2011 03 01, 23:29
labai prasau pagalbos  verysad.gif pasirodo  numire siandien mano blenderio mikseris po bezo bandymo 

Tai kas gi daro bezą su blenderio mikseriu, bent jau mano blenderio instrukcijoje parašyta dirbti ne ilgiau 1 min. ir jis pradeda kaisti, nors jo galingumas 700 W.
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 02, 06:51)
Tai kas gi daro bezą su blenderio mikseriu, bent jau mano blenderio instrukcijoje parašyta dirbti ne ilgiau 1 min. ir jis pradeda kaisti, nors jo galingumas 700 W.

as darau su blenderio mikseriu kokia 5-7 min blush2.gif damusu su paprastu BOMANN
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 02, 07:51)

na va,nezinojau...galvojau galingas-bus super.is klaidu mokomes
Atsakyti
as jau metai naudojuosi paprastu mikseriu is Senuku.. Atrodo 39 mokejau, paziurejau kad daugiau galingumo turetu smile.gif
Bezo neplaku, viskam daugiau uztenka smile.gif
Atrodo va taip:
http://www.e-senukai...66905325_1.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kice: 02 kovo 2011 - 09:18
O su kuo beze reikia plakti? g.gif
Mano irgi nuluzo blenderio mikseris, perdeginau, varske norejau pertrint, o pasirodo ji tokia sausa, tai tik ikisau i vsio. Dar paskui grazuole bandziau plakt baltyma, tai isvis dakaliau doh.gif Tai galvojau kita pirkt bet irgi su blenderiu, o gal neverta taip, bet kad ziuriu pagal galia ir blenderiniu yra 700 W
Atsakyti
QUOTE(likta @ 2011 03 02, 07:51)

QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 02, 19:26)
O su kuo beze reikia plakti?  g.gif
Tai galvojau kita pirkt bet irgi su blenderiu, o gal neverta taip, bet kad ziuriu pagal galia ir blenderiniu yra 700 W

tai juk stai LIKTA paaiskino,kad ilgai plakti su blenderio mikseriu negalima,nors jo galingumas ir didelis. jei reikia blenderio,pirkit blenderi.jei reikia mikserio,pirkit vien mikseri(kaip suprantu,geriausia,kad jo galingumas butu mazdaug nuo 200w)
Atsakyti
Jeigu leidžia finansai, mikserį pirkite 500 W galingumo, bet ne mažiau kaip 350 W.
Atsakyti
Hm..., o kiek su mikseriu galima plakti? Su blenderio mikseriu tai zinau kad viena minute, tai va ir perdeginau, nes ne visad laikydavaus sio nurodymo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reduke27 @ 2011 03 03, 15:44)
Hm..., o kiek su mikseriu galima plakti? Su blenderio mikseriu tai zinau kad viena minute, tai va ir perdeginau, nes ne visad laikydavaus sio nurodymo  doh.gif

jetau, as su blederio mikseriu visa laika kokias 10 min tai tikrai plaku blink.gif ir dar turbo rezima ijungiu. arba as kazko nesuprantu.. tai jei uzdedi blenderio kota tai jau gali ilgai plakt, o jei mikserio sluotele tai tik 1 min?.. g.gif
pas mane braun 600 w
Atsakyti
o as toki nusipirkau. pasaka ,vienas malonumas su tokiu dirbti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 03 03, 18:29)
o as toki nusipirkau. pasaka ,vienas malonumas su tokiu dirbti

thumbup.gif kiek toks kainuoja? blush2.gif o jis tik mikseriuoja ar dar kokia tesla galima isminkyti? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Florexile @ 2011 03 03, 20:17)
thumbup.gif  kiek toks kainuoja?  blush2.gif o jis tik mikseriuoja ar dar kokia tesla galima isminkyti?  bigsmile.gif

700lt mikseriuoja, tesla minko
Atsakyti