Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 11:34)

cia viena servetele tiek kainuoja blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:00)
cia viena servetele tiek kainuoja  blink.gif  blink.gif  blink.gif

taip. tai cia labai brangu? nesu macius ju kitur,tai ir nezinau realiu ju kainu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 12:10)
taip. tai cia labai brangu? nesu macius ju kitur,tai ir nezinau realiu ju kainu  ax.gif

gal ten po 10 supakuota bent jau g.gif netikiu kad vieneto kaina tokia būtų schmoll.gif

prieš kelias dienas pirkau 28 skersmens, tai 20vnt 2,6lt biggrin.gif kaune maisto institute toj firmelej biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo akvilyte: 24 vasario 2011 - 12:25
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:23)
gal ten po 10 supakuota bent jau  g.gif  netikiu kad vieneto kaina tokia būtų  schmoll.gif
prieš kelias dienas pirkau 28 skersmens, tai 20vnt 2,6lt  biggrin.gif kaune maisto institute toj firmelej  biggrin.gif

net nuejau paziureti ar tikrai ten 1 servetele.nu tikrai viena!nieko sau išsidūriau doh.gif
pas tave jos tokios ale klijonke ,ane?
nu gerai,kad daug neprisipirkau su "akcija" doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 12:31)
net nuejau paziureti ar tikrai ten 1 servetele.nu tikrai viena!nieko sau išsidūriau  doh.gif
pas tave jos tokios ale klijonke ,ane?
nu gerai,kad daug neprisipirkau su "akcija"  doh.gif  biggrin.gif

ai nu jei pas tave klijonkines tai normali ta kaina smile.gif aš popierines vienkartines perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2011 02 24, 13:50)
ai nu jei pas tave klijonkines tai normali ta kaina smile.gif aš popierines vienkartines perku smile.gif

o popierines tokio storumo panasiai kaip tas dovanu popierius?man kartais dovanu popierius sudreksta ir negraziai atorodo.va ant klijonkines serveteles to nesimatytu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*saules_zuikutis* @ 2011 02 24, 11:34)
gal kas pamena kiek kainuoja Rimi ir kt. parduotuvese tokios serveteles tortam?pas mus Akropolio vienoj parduotuvej 1vnt.( 30cm) kainuoja 4.99,bet dabar akcija,tai po 2,99. idomu kiek jos kitur kainuoja  g.gif
user posted image

Jei klijonkines cia, tai tada gal ir reali cia kaina... bet jei popierine blink.gif arba tada ne vienas vienetas smile.gif
Atsakyti
su kuriais dažais dažoma ant viršaus? t.y. nepilama į masę, o piešiama teptuku.
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 25, 18:41)
su kuriais dažais dažoma ant viršaus?  t.y. nepilama į masę, o piešiama teptuku.

Kiek žinau, tai su visai merginos dažo. Tik reikia ištirpint šlakelyje degtinės. Nors gal yra ir spec. kažkokių, bet aš negirdėjus g.gif
Atsakyti
QUOTE(pupainga @ 2011 02 25, 20:01)
Kiek žinau, tai su visai merginos dažo. Tik reikia ištirpint šlakelyje degtinės. Nors gal yra ir spec. kažkokių, bet aš negirdėjus g.gif

pvz mano dažai skystam pavidale (americolor ar kazkaip panasiai)... nebent skiesti g.gif
Atsakyti
QUOTE(MAMICY @ 2011 02 25, 21:06)
pvz mano dažai skystam pavidale (americolor ar kazkaip panasiai)... nebent skiesti  g.gif

nereikia skiesti,su jais ir dazyti
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2011 02 25, 21:08)
nereikia skiesti,su jais ir dazyti

o as truputi skiedziau,nes labai jau daug reiketu dazu,jei kazka daugiau dazyti ax.gif
Atsakyti