QUOTE(cipciukas @ 2008 11 01, 23:10)
Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... , visas kaip nulakuotas budavo ............... va .... prisiminiau ............ sunkus laikai buvo , bet va zmones mokejo kazkaip verstis , ir tie pyragai .... ai geriau neprisiminti
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... , visas kaip nulakuotas budavo ............... va .... prisiminiau ............ sunkus laikai buvo , bet va zmones mokejo kazkaip verstis , ir tie pyragai .... ai geriau neprisiminti
Mano mociute dar iki siol tokia slotele naudoja teko ne karta naudotis, kai kepem bandelis ir pyragus.
QUOTE(Sikste @ 2008 12 17, 19:18)
Mano mociute dar iki siol tokia slotele naudoja teko ne karta naudotis, kai kepem bandelis ir pyragus.
Ir liuks gaudavosi , bizgedavo ," kaip suns pau.....pries menuli "
O gal kas matet, kur galima gauti aparaciuka teslai kocioti, o tai rankom kantrybes truksta?
gal kas matė kur nors angeliukų formeles? Vilniuje... Arevitoj visi angelai išpirkti ir labai jau neapsimoka siųstis, jei užsakymas nedidelis
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 03, 16:01)
gal kas matė kur nors angeliukų formeles? Vilniuje... Arevitoj visi angelai išpirkti ir labai jau neapsimoka siųstis, jei užsakymas nedidelis
O is kur Vilniuje AREVITA atsirado ? .....Kaune tai pilna antgaliu
QUOTE(cipciukas @ 2009 01 03, 18:27)
O is kur Vilniuje AREVITA atsirado ? .....Kaune tai pilna antgaliu
nėra, nėra Vilniuje Arevitos aš ir sakau, kur Vilniuje angelų gauti, nes Arevitoj išpirko ir siųstis brangu
ir angelų reikia... ne antgalių
QUOTE(Relaxa @ 2009 01 03, 18:17)
nėra, nėra Vilniuje Arevitos aš ir sakau, kur Vilniuje angelų gauti, nes Arevitoj išpirko ir siųstis brangu
Ir vel as .....na su manimi daznai tai nutinka ( vietoj angelu - antgaliai )
Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra , jau ne karta taip buvo
sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu
QUOTE(inetum @ 2009 01 13, 21:16)
sveiki norejau paklausti kas daznai lankosi arevitos parduotuveje o ten kada buna nuolaidos kokioms nors prekems ar kainos visada tokios pacios kaip rodomos internete. pasidare smalsu gal kada apsimoka nuvaziuoti ir ka pygiau nusipikrti is parduotuves nei siustis internetu.aciu
-----------
Pirmadienį buvau arevitoj, pirkau antgalių , formelių, maišelį, jokių nuolaidų nemačiau, intenete antgalis buvo 8 lt, o mokėjau po 8.50, nu gal dėl pvm pabrango, o gal internete sena kaina, mažytė ten parduotuvytė gal kokių 6 kv(maždaug)
QUOTE(Cipciukas @ 2009 01 03, 22:10)
Ir vel as .....na su manimi daznai tai nutinka ( vietoj angelu - antgaliai )
Neziurek , ka jie raso , tingi kompe pataisyti , nuvaziuoji , ziuri , kad yra , jau ne karta taip buvo
As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant
torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant .O nesamoniu ar nereikalingu daiktu irgi nesinori prisipirkt ,o ir pasitart ner su kuo drauges neuzsiima tuo malonumu.
Dekui
QUOTE(Magira @ 2009 03 25, 17:49)
As noreciau jusu paklausti ,nes nemazai maciau jusu puikiu gaminiu-Tortu.Man kaip naujai tortu darytojai kokius angalius jus galetumet patart nusipirkt is Arevitos ,kokie butu reikalingiausi,puosiant
torta.Klausiu ,nes niekas neduos pabandyt pries perkant .O nesamoniu ar nereikalingu daiktu irgi nesinori prisipirkt ,o ir pasitart ner su kuo drauges neuzsiima tuo malonumu.
Dekui
Dekui
del antgaliu norejau pasakyti, kad paskutinius kelis kartus kai buvau, tai nelabai ten kokiu antgaliu budavo... mazdaug "o sitas geras, bet tokio dabar neturim... ir va sitas geras, bet ir jo dabar neturim "