Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

RiMami[čia kaip suprantu yra purškiami dažai:
user posted image
aš jų neturiu-būtų irgi įdomu išgirst atsiliepimus apie juos

Iki šiol turiu, nepatariu pirkti
Atsakyti
Noriu nusipirkt kocela masei kociot ir iskilo klausimas yra plastmasiniai ir yra metalinis, kuris kazi geriau butu? g.gif
Atsakyti
zoles antgaliuku gali rasti cia:
http://www.sugarshac..._Tips_Tips_Sets
Man neteko naudoti plastikinio, bet kitos rase, kad daug graziau gaunasi su metaliniu..
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 30, 12:36)
zoles antgaliuku gali rasti cia:
http://www.sugarshac..._Tips_Tips_Sets
  Man neteko naudoti plastikinio, bet kitos rase, kad daug graziau gaunasi su metaliniu..

ačiū aciuks.gif o kaip su adapteriu blush2.gif Ir kuo skiriasi gal galit pasakyti tie antgaliai, tdydžiu vienodi jie? g.gif
Atsakyti
QUOTE(aize @ 2011 01 30, 14:06)
ačiū aciuks.gif o kaip su adapteriu blush2.gif Ir kuo skiriasi gal galit pasakyti tie antgaliai, tdydžiu vienodi jie? g.gif

Adapteriai buna didesni ir mazesni, tie didesni naudojami su didesniais antgaliais, jei neklistu tai prie angaliuko buna skaicius 2 ir atitinkamai raides D,C, F...
mergaites zolei naudoja antgali nr 233 4u.gif
Atsakyti
Cipciuk, likta, labai ačiū už patarimus dėl tų purškiamų dažų user posted image

QUOTE(aize @ 2011 01 30, 13:06)

aize, daugumoj antgaliukai mažiukai, kiek pirkau vienas kitas tik man pasitaikė didelis, todėl pirk mažą adapterį - jis reikalingiausias, ... ir surbitone jis pigesnis topsecret.gif va čia jis yra ax.gif
Atsakyti
arba galima i vienkartini maisiuka deti antgaliukus, tada adapterio nereikia, bet nera taip patogu dirbti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 30, 14:55)
arba galima i vienkartini maisiuka deti antgaliukus, tada adapterio nereikia, bet nera taip patogu dirbti smile.gif

o švirkšto negalima pritaikyti antgaliams g.gif Man buvo paskolinę, tai su maišiuku man sunku dirbt, turiu dar tarybinį švirkštą, tai kažkaip lengviau man su juo rolleyes.gif
Atsakyti
Merginos ,o dazai is "Scilis" ar gerai nudazo? Ta prasme ar ryskios spalvos? Ar geriau pirkti Americolor?
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2011 01 30, 21:18)
Merginos ,o dazai is "Scilis" ar gerai nudazo? Ta prasme ar ryskios spalvos? Ar geriau pirkti Americolor?

Nežinau kas tas "Scilis" ....bet kiek turėjau dažų , ryškios ( rėkiančios ) spalvos yra AmerColor su prierašu electric , thumbup.gif
Atsakyti
Noriu nusipirkt kocela masei kociot ir iskilo klausimas yra plastmasiniai ir yra metalinis, kuris kazi geriau butu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Milux @ 2011 01 31, 00:05)

man atrodo, čia kaip piniginė neša ir kaip pačios patirtis.. ir Kaune, tarkim, galima nusipirkti toooookių gerų metalinių kočėlų wub.gif ..
Atsakyti