RiMami , aš iš karto iš visos pasidariau gėles , jos ten labai nedaug , pas mane po 100 g. , nežinau kas būtų jei stovėtų atidaryta .
aize , ne dydyje esmė , reikia labai plonai iškočioti masę , būtina pakrakmolinti prieš spaudžiant , tada tik adatėlės galiuku užkabini už kokio kampiuko ir pati iškrenta , aš Youtubėj mačiau , kaip tai daro , deje nuorodos neišsisaugojau .
noriu paklausti del vieluciu is surbitono: radau triju rusiu cia
http://www.surbitona...craft__270.html
gal galetumet, kurios naudojat paaiskint, kam jos tinkamos. Mane labiausiai domina, kad galeciau padaryti kokius balioniukus, burbuliukus, sirdutes, kaip daro ant vielutes ir ismeigia i torta. Migle79 dar berods bites susukus i spyruokle "pakabina"
http://www.surbitona...craft__270.html
gal galetumet, kurios naudojat paaiskint, kam jos tinkamos. Mane labiausiai domina, kad galeciau padaryti kokius balioniukus, burbuliukus, sirdutes, kaip daro ant vielutes ir ismeigia i torta. Migle79 dar berods bites susukus i spyruokle "pakabina"
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 21:59)
aize , ne dydyje esmė , reikia labai plonai iškočioti masę , būtina pakrakmolinti prieš spaudžiant , tada tik adatėlės galiuku užkabini už kokio kampiuko ir pati iškrenta , aš Youtubėj mačiau , kaip tai daro , deje nuorodos neišsisaugojau .
supratau, ačiū tada raidė atkrenta, bandysiu su savo turima forma susidraugauti
Į kitus klausimus kas nors atsakys, bus pagalbos
Labas rytas,
Ar yra specialių dažų, skirtų šokolado dažymui, jei taip mestelkite nuorodą
Ar yra specialių dažų, skirtų šokolado dažymui, jei taip mestelkite nuorodą
Sveikos
ar yra subritone zolytes antgalis kaip supratau jis toks su daug skyluciu, ieskojau ieskojau subritone neradau, jai kartais apzizioplinau gal galetumete parodyti kur praleidau o nera gal pasakysit kur perkat
ar yra subritone zolytes antgalis kaip supratau jis toks su daug skyluciu, ieskojau ieskojau subritone neradau, jai kartais apzizioplinau gal galetumete parodyti kur praleidau o nera gal pasakysit kur perkat
QUOTE(VitMetil @ 2011 01 27, 10:23)
Sveikos
Aš nesu mačiusi , merginos pirkosi sugarkrafte .
Aš pirkau Kaune , AREVITOJE .
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 27, 11:30)
aciu uz atsakyma, sugarkrafke ir as maciau bet sakytis viena antgali irgi nei sis nei tas
gal kas zino kokia nuoroda,kur butu pavaizduota kaip naudotis žnyplytėmis?kazkada buvau kazkur aptikus,bet dabar neberandu
Ar sitas geris suteikia bligesi (be atspalvio)? Deco Spray food varnish spray 670ml kur brangus baisiai, 6 nuo apacios, prie zele torciuko
QUOTE(mulatux @ 2011 01 27, 10:59)
gal kas zino kokia nuoroda,kur butu pavaizduota kaip naudotis žnyplytėmis?kazkada buvau kazkur aptikus,bet dabar neberandu
Čia kažkas yra