QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 25, 17:25)
ačiū Solen, o dabar radau tas gėlytes, ir kažkokį stumokį šalia, tai reiktų man ir to ir to,kad galėčiau pasidaryti šių gražuolių
, jei tas stumoklis ne tam skirtas nesijuokit tik
smulkios gėlytės - tos kur maždaug po 2,24 svaro? Kartais jų nebūna.. išparduotos.. praktiškai pavyskta jų nupirkti kas antrą užsakymą. Man gražu, kai su jom kas nors ką nors padaro, bet pati jų neturiu..
aš turiu tas, kurias RiMami parodė.. Gėėėris./. vieną komplektą jau sudilinau
QUOTE(JET @ 2011 01 25, 18:09)
Voleli su rastu man dabar vyras daro. Pabandymui daro maziuka su sirdelem. Veliau sukokiomgelem padaryt zadejo.
rodom rodom rodom
tik medis... žinai.. jis byra..
QUOTE(airius @ 2011 01 25, 18:23)
sveiki, norejau paklaust- kazkur skaiciau, kad naudojat tokia aliagum ar gum tralialia nezinau ar ji taip vadinas, ar juokais ja taip vadinat, bet kur ja perkat...kaip suprantu naudojat i mase, kad butu elastingesne...
cia jau gaunas kazkokioj parapijoj kazkas skambejo, tik neapmetykit pomidorais prasau
gum tralialia.. tragakano guma, natūralus produktas. Milteliai kiek smirdž
, šiek tiek smėlio spalvos, atspalvio.
Cipciukas parašė, kad kietina masę. Nežinau.. tam tikra prasme kietina. šiek tiek papasakosiu ,kaip aš ją matau.
taigi, darau pastilažą. į pastilažo normą dedu nubrauktą arbat šaukštelį tos tragakano gumos. Sijoju kartu su cukraus pudra ir krakmolu. Išmaišau. Tada supilu želatinos ir medaus mišinį. Tragakano guma suteikia elastingumą. Kai maišau tą šiltą pastilažą, atsiprašau už vaizdingą žodį, tai po dubenį tįsta
snargliai. Pasileidžia tragakanas ir suteikia elastingumo.. Pabrandinu pastilažą parą ar dvi. Tada jis man panašus į kaučiuką - ar žaidėt kada su kaučiuku? Paimi didoką pastilažo gabalą į ranką, bandai atplėšti kita ranką gabalą, - ir neužtenka išskėsti rankas - tįsta ir nenutrūksta.
Tragakano guma leis jums plonai plonai iškočiot pastilažo gabaliuką. Popieriaus storumo.
Tikriausiai, reikia daug daug kartų bandyti.. tada ateis patirtis. nedirbkit su dideliais kiekiais, pasibandykit su mažesniais.
Dėl kitų prekių negaliu ką patarti. .arba neturiu, arba dar neišbandžius.. šiaip tai rinkitės pagal savo poreikius, ką gaminsit ir ką galėsit parduot
Iš Lietuvos emigravo jau ir delfinai...