Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(RiMami @ 2011 01 25, 19:37)
aš tai siūlyčiau tokias įsigyti iš kart su stūmokliais  ax.gif turiu ir į jokias kitas nekeisčiau  schmoll.gif  šitam puslapy jos
user posted image
aga taip apkrikštyjom laugh.gif nes nuo to pavadinomo galima liežuvį nusilaužt  lotuliukas.gif bet kad kietina masę tai ir man čia naujiena  blink.gif  blink.gif  blink.gif  dar neišbandžiau aš jų  blush2.gif tikėjausi, kad elastingumo priduoda  blink.gif  doh.gif

turiu ir sias,bet vakar nusipirkau stai tokias,tai man jos grazesnes. 4u.gif
http://www.surbitona.../info_1868.html
Atsakyti
RiMami k.lapelyte , oi kaip ačiū, labai noriu gėlyčių tokių gražių wub.gif , kažkaip neįkertu aš to puslapio , nieko aš ten nerandu ko man reikia bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kice @ 2011 01 25, 17:51)
as turiu rozinius smile.gif
labai megstu juos, labai patinka. Ne ten kam issiimti, nes tik isispaudzia i mase, o krasta apkerpa tas, kur be rasto:)
Papildyta:
  gum tralialia kietina mase? O byn, o as galvojau, kad daro ja elastingesne..  doh.gif

Tai kad daro elastingesne... bent jau taip buvo kalbeta.. atseit iki plonumo mase galima tempti.
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2011 01 25, 17:25)
ačiū Solen, o dabar radau tas gėlytes, ir kažkokį stumokį šalia, tai reiktų man ir to ir to,kad galėčiau pasidaryti šių gražuolių  g.gif , jei tas stumoklis ne tam skirtas nesijuokit tik  biggrin.gif

smulkios gėlytės - tos kur maždaug po 2,24 svaro? Kartais jų nebūna.. išparduotos.. praktiškai pavyskta jų nupirkti kas antrą užsakymą. Man gražu, kai su jom kas nors ką nors padaro, bet pati jų neturiu..

aš turiu tas, kurias RiMami parodė.. Gėėėris./. vieną komplektą jau sudilinau cool.gif

QUOTE(JET @ 2011 01 25, 18:09)
Voleli su rastu man dabar vyras daro. Pabandymui daro maziuka su sirdelem. Veliau sukokiomgelem padaryt zadejo.

rodom rodom rodom yahoo.gif

tik medis... žinai.. jis byra..

QUOTE(airius @ 2011 01 25, 18:23)
sveiki, norejau paklaust- kazkur skaiciau, kad naudojat tokia aliagum ar gum tralialia nezinau ar ji taip vadinas, ar juokais ja taip vadinat, bet kur ja perkat...kaip suprantu naudojat i mase, kad butu elastingesne...
cia jau gaunas kazkokioj parapijoj kazkas skambejo, tik neapmetykit pomidorais prasau blush2.gif

gum tralialia.. tragakano guma, natūralus produktas. Milteliai kiek smirdž biggrin.gif , šiek tiek smėlio spalvos, atspalvio.
Cipciukas parašė, kad kietina masę. Nežinau.. tam tikra prasme kietina. šiek tiek papasakosiu ,kaip aš ją matau.
taigi, darau pastilažą. į pastilažo normą dedu nubrauktą arbat šaukštelį tos tragakano gumos. Sijoju kartu su cukraus pudra ir krakmolu. Išmaišau. Tada supilu želatinos ir medaus mišinį. Tragakano guma suteikia elastingumą. Kai maišau tą šiltą pastilažą, atsiprašau už vaizdingą žodį, tai po dubenį tįsta snargliai. Pasileidžia tragakanas ir suteikia elastingumo.. Pabrandinu pastilažą parą ar dvi. Tada jis man panašus į kaučiuką - ar žaidėt kada su kaučiuku? Paimi didoką pastilažo gabalą į ranką, bandai atplėšti kita ranką gabalą, - ir neužtenka išskėsti rankas - tįsta ir nenutrūksta.
Tragakano guma leis jums plonai plonai iškočiot pastilažo gabaliuką. Popieriaus storumo.

Tikriausiai, reikia daug daug kartų bandyti.. tada ateis patirtis. nedirbkit su dideliais kiekiais, pasibandykit su mažesniais.

Dėl kitų prekių negaliu ką patarti. .arba neturiu, arba dar neišbandžius.. šiaip tai rinkitės pagal savo poreikius, ką gaminsit ir ką galėsit parduot 4u.gif
Atsakyti
Merginos ...dėl tra lia lia ...... vienas gal ji ir padaro tampomas ( elastingas , bet mano pastilažas nuo jos kietėja , jei reikėdavo ( kol neturėjau spec, masės ) aukštesnės figūrėlės , aš jo dėdavau , nesukietėja iki kaulo , bet bent nesusmunka kaip maišas ...... nes maniškis pastilažas ir taip elastingas , jo ten nereik dėti , o va kai mergaitės rašo , kad joms trupa , gal tada jis pagelbėtų .

Tiesa , ten dar vienas yra , gum tragakano pakaitalas - naujovė .

Į pastilažą ( jau padarytą ) pilu sausus ...va taip aš jį pakietinu .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cipciukas: 25 sausio 2011 - 20:32
QUOTE(neli @ 2011 01 25, 18:03)
Gal kas turi šituos [img]http://www.surbitonart.co.uk/acatalog? Gal galit patarti, ar gerai išsiima? ar verti dėmesio?
Labai jau vilioja. bigsmile.gif

turiu jau kelis men. bet dar taip ir neanaudojau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(neli @ 2011 01 25, 18:03)
Gal kas turi šituos user posted image ar user posted image? Gal galit patarti, ar gerai išsiima? ar verti dėmesio?
Labai jau vilioja. bigsmile.gif

Ikelkit nuoroda,kur pirkti?Ar surbitone ju yra?
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 01 25, 22:06)
Ikelkit nuoroda,kur pirkti?Ar surbitone ju yra?

Čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 01 26, 00:26)
Norejau jusu paprasyt kad imestumet nuorodele mases, is kurios daret tas grazias geles ant knygu 4u.gif

http://www.surbitona...Pastes_225.html

Ne visada būna norimos spalvos , 1ir 2 nuo viršaus .
Atsakyti
QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 26, 11:19)
http://www.surbitona...Pastes_225.html

Ne visada būna norimos spalvos , 1ir 2 nuo viršaus .

Cipciuk, o kiek galioja tokia gatava masė rolleyes.gif jaučiu praėmus pokiuką reik iškarto ir sunaudot visą, nes sukaulės turbūt rolleyes.gif
Atsakyti
Labukas.

Noriu paprašyt pagalbos 4u.gif Reikia žolytės angaliuko, dar adapterio. Bet nerandu aš tam surbitone blush2.gif Ar nėra, ar ieškoti nemoku blush2.gif

Cipciuk
, dėl raidžių noriu paklausti. Kaip jas padaryt, kad išsiimtų, pas mane 1cm. Ar man pirkti didesnes, nes buvau pasikolinus, tai nors išėmiau tas raides.

Naitai
, kainos kurios tikros ten? Nes vietom yra raudonos, tai čia tokios su nuolaida kokia ar kaip? 4u.gif

Dar keli klausimėliai blush2.gif
Kokiečia dažai? Kam jie skirti?

Kkokia kaina perlo purškalo? Na kad pablizginti būtų galima.

Ir kokiais dažais buvo dažomas frangipani gėlės viduriukas? Čia milteliais jie?

Uch, kad prirašiau doh.gif ale pati iki galo neišsiaiškinu blush2.gif
Ačiū už atsakymus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2011 01 25, 19:27)

rodom rodom rodom yahoo.gif

tik medis... žinai.. jis byra..

Na koceliukas dar gaminmo stadijoj. Tobulina vyras dar rasto stori. Ryt pabandysiu pakociot kas gausis.Cia tik bandomasis maziukas bus,su ivairiais rastais.
Atsakyti