vakar parduotuveje maciau formeles, eglutes ir besmegenio, metalines. Kaina 5 lt,vidutinio dydzio.Nepirkau pabijojau, kad as is ten kepinio neiskratysiu, nes popieriu tiesti juk negalima.o dabar gailiuosi :hmgal busciau kaip nors iskrapsciusi? kaip jus manot?
galejai tikrai nusipirkti,o ir kaina nedidele
aciu cipciuk. reiskia reikia pirkti bet jos tokios negilios. Kokia tesla ten butu geriausiai kepti?
QUOTE(JOLKA999 @ 2008 12 09, 00:10)
gal zinote kas,ar arevitoja yra nauju prekiu,kiek paziuriu intike,tai daug ko nera.
Sia savaite turi gauti , bent man taip sake , kai paskutini karta buvau
QUOTE(Auges @ 2008 12 17, 10:42)
Aš turiu tokią kepimo formą iš Arevitos:
Kai pirkau, net nepagalvojau kad gali netilpti į mano orkaię , tai guli dabar nenaudojama
Kai pirkau, net nepagalvojau kad gali netilpti į mano orkaię , tai guli dabar nenaudojama
Labai grazi kokio ji aukscio ie ar dvigubine ???
QUOTE(Auges @ 2008 12 17, 11:41)
ji dviguba, 25 cm aukščio, 0.55 l talpos.
Tai ne didele , o kokia tada tavo orkaite ? kad sakai netilps ? kaina kokia ?
Arevitoj 25 Lt
O pas mane netelpa, ant skardos pastačius, trūksta kokių 2 cm aukščio. Pas mane elektrinė orkaitė, tai ant dugno nepastatysi, nes "galva dega"
Bandžiau vieną kart paguldytą kept, užkišau vieną galą foliją, bet tešla iškilo ne į tą pusę kaip tikėjausi , išmušė tą folijos kamštį, o nepakilo tiek, kad užpildytų visus išlenkimus, kad būtų gražu, tai suvalgėm kaip paprstą keksą.
O iš manęs jau viena mergina paims (nupirks)
O pas mane netelpa, ant skardos pastačius, trūksta kokių 2 cm aukščio. Pas mane elektrinė orkaitė, tai ant dugno nepastatysi, nes "galva dega"
Bandžiau vieną kart paguldytą kept, užkišau vieną galą foliją, bet tešla iškilo ne į tą pusę kaip tikėjausi , išmušė tą folijos kamštį, o nepakilo tiek, kad užpildytų visus išlenkimus, kad būtų gražu, tai suvalgėm kaip paprstą keksą.
O iš manęs jau viena mergina paims (nupirks)