Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(Cipciukas @ 2011 01 24, 00:55)
Aš neturiu , bet pagal matmenis - geras , tik jis kietas ( ne silikono , ir liks sudėjus viršuje sujungimo rantelis , bet pataisius , galima ir užmaskuoti , jei neturėčiau silikoninio - pirkčiau .

reikes pabandyti. silikoniniai labai jau brangus.tokio dydzio apie 12 - 16svaru ebay doh.gif
Atsakyti
Cipciuk, papasakokit, kokias mases tortų dengimui ir puošimui perkat iš "Minordijos", kokie pavadinimai, maždaug sudėtis, išfasavimas ir kainos. Jų puslapyje tik pavadinimai, o tai man mažai ką sako blush2.gif Pati neturiu galimybės nusipirkti, esu kitame LT gale, prašysiu, kad nupirktų, tad turiu instruktuoti ax.gif
Manau, tokia info praverstų daug kam ax.gif Ir ar jie turi kokią parduotuvę, ar reikia į kokį sandėlį važiuoti? Nes bent jau anksčiau, kiek žinau, jie buvo didmenininkai.
Atsakyti
ebay radau si rinkinuka.. manot geras kaip pradziai? kaina mane vilioja ax.gif http://cgi.ebay.co.u...e#ht_2767wt_962
Atsakyti
Aš savo temoje rašiau apie tai ...pakartosiu .

Minordijoj ....tai masė dekoravimui ir ir fygūrėlių lipdymui ....lietuviškai vadinasi " Cukrinė masytė Rol Out " ....angliško nematau , užklijuota , tik pradžia : FONDANT..." supokuota po 5 kg. ( du gabalai , po 2.5 kg. dėžėje ) jos neardo , turite imti visus 5 kg. , mažiau nėra , aš mokėjau truputi kitokią kaina 54 litus už tuos 5 kg. ax.gif ...šeip išeina tie 5 kg, truputi brangiau , ji tik balta ,kitokios nėra , dažosi gerai , bet tik geliniais ( ne valdens pavidalo dažais ) imli dažams , bet juodos spalvos neišgausite , nes praskys , tik tamsi pilka , bet ją galima dažyti teptuku , tada galima turėti ir raudoną ir juodą ir bet kokią kita spalvą , nuo to ji nenukenčia .

Jie turi telefonus , pasiskambinkite .

Jie didmenininkai , bet galima pirkti ir po dėžę , pasiimti važiuojate į sandelį Aleksote , bent Kaune į namus neveža . Parduotuvės neturi .
Papildyta:
QUOTE(julioske @ 2011 01 24, 09:49)
ebay radau si rinkinuka.. manot geras kaip pradziai? kaina mane vilioja ax.gif http://cgi.ebay.co.u...e#ht_2767wt_962

Tai juokinga kaina , pirk būtinai , maišelius gali naudoti celofaninius , po 0.50 centų ( mažesni ) po 0.80 ( didesni ) ...jie nėra vienkartiniai iš Arevitos .
Atsakyti
Aš vakar žiūrinėjau surbiton'o kočėliukus įspaudam. Rinkaus rinkaus, priėjo vyras pamatė ir sako,tau tokio reik,galiu padaryt, bet tik medinį. Tai va laukiu dabar rezultatu. Šią savaitę zadėjo padaryt. Jei gausis kas pasirodysiu su rezultatais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JET: 24 sausio 2011 - 14:05
QUOTE(JET @ 2011 01 24, 15:59)
Aš vakar žiūrinėjau surbiton'o kočėliukus įspaudam. Rinkaus rinkaus, priėjo vyras pamatė ir sako,tau tokio reik,galiu padaryt, bet tik medinį. Tai va laukiu dabar rezultatu. Šią savaitę zadėjo padaryt. Jei gausis kas pasirodysiu su rezultatais biggrin.gif

aš manau, kad nagingi vyrai, kurie turi tekinimo stakles, gali padaryt tokius dalykus.
Arba kaliniai gali po milimetrą išraižyt - laiko tai turi marias bigsmile.gif .
Šiaip kai pagalvoji, tai toks akrilinis šūdukas tikrai brangiai kainuoja.. bet man patinka rezultatai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 24, 16:35)
taip iseina kad organizuoju antgaliu apsipirkima, tik tie kur nurodziau auksciau yra nelabai patikimi (sak is hong kongo ne visada atsiuncia) sesuo rado praktiskai uz ta pat kaina uk http://cgi.ebay.co.u...#ht_2020wt_1139
jei jungsites rasykit az, be to siuntimas bs pigesnis jei daugiau daiktu is ebay bus ax.gif

Taigi paieškokit, per aukcioną pažiūrėkit už kiek galima nusipirkt
rinkinukas antgaliukų
Tik čia nepažiūrėjau siuntimas brangus, bet pasiieškokit tikrai yra pigiau, aš 56 antgaliukus už 15 dol. nusipirkau.
Va pavyzdžiui geras 56 antgaliukai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rekaliuke: 24 sausio 2011 - 17:53
QUOTE(rekaliuke @ 2011 01 24, 18:45)
rinkinukas antgaliukų
Tik čia nepažiūrėjau siuntimas brangus, bet pasiieškokit tikrai yra pigiau, aš 56 antgaliukus už 15 dol. nusipirkau.

gal ir neblogai, bet kiekvienam daiktui sekti aukciona laiko ner (bnt jau man)
Atsakyti
QUOTE(rekaliuke @ 2011 01 24, 19:45)
rinkinukas antgaliukų

28 čia antgaliukai
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 01 24, 17:24)
Mergaites, padekit  4u.gif noriu nusipirkti raides, bet niekaip nerandu kaip jos ten vadinasi, kad galima butu tarkim varda uzrasyti  ant torto ir pan.  blush2.gif

Berods radau, bet gal kuri pasidalinsit patirtimi ar geri jie g.gif

raides
Atsakyti
QUOTE(julioske @ 2011 01 24, 09:49)

aš kažką panašaus turiu,mano reikmėms,tikrai pakanka ax.gif rinkinyje 24vnt,kiek mokėjau nepamenu blush2.gif bet kaip už tokį kiekį antgaliukų pigiai blush2.gif

kas dėl aukcionų,žinoma turint laiko puiku,sėdi ir lauki,bet aš irgi iš tų,kur perku tada kai reikia,o ne gaudau bile pigiau litu kitu blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2011 01 24, 19:35)
Berods radau, bet gal kuri pasidalinsit patirtimi ar geri jie  g.gif

raides

Merginos , kiba visos sulindote į tą surbitoną , jau usvalandis , o jo niekaip neatidaro doh.gif lotuliukas.gif ..... nematau apie kokias klausi , ten jų keletas , aš turiu tas mėlynoje juostelėje , gražaus šrifto , aš lengvai išimu , kitos taip pat , kitoms na niekaip neišeina ..
Atsakyti