Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(leandre @ 2010 12 17, 11:06)
Sakykit gal galit pasufleruoti kur Vilniuje yra nusipirkti gelytems formeliu,kazkokia parduotuve is S raides,buvau issisaugojusi pavadinima bet pradanginau,skubiai reikia.Aciukas. 4u.gif

Gal turi omenyje scilis? mirksiukas.gif
Atsakyti
niekaip negaunu antgalio zolei schmoll.gif pirkau visa irankiu dezute is Arevitos,bet ten jo nebuvo....... net,nzn kur jo ieskoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(keno @ 2010 12 19, 15:57)
niekaip negaunu antgalio zolei schmoll.gif pirkau visa irankiu dezute is Arevitos,bet ten jo nebuvo....... net,nzn kur jo ieskoti blink.gif

ir as zadu daryti pievele ant meducio ale dabar net galvoju ar turiu toki antgali g.gif kaip jis atrodo gal foto turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mama-zmona 2in1 @ 2010 12 19, 19:15)
ir as zadu daryti pievele ant meducio ale dabar net galvoju ar turiu toki antgali g.gif kaip jis atrodo gal foto turit blush2.gif

foto neturiu,tik esu maciusi,kad su daug mazu skyluciu biggrin.gif
Atsakyti
sveikos,

man pirktu is Arevitos antgaliu zolytes padaryt nepavyko,bet kai uzsisakiau is uk,tai net su greitinele viskas pavyksta ax.gif
o kaip atrodo,tai :
http://www.supermama...;#entry24794800

36 postas 4u.gif
Atsakyti
mergaites.penktadieni pirkau antgali zolytei Vilniuje Konarskio 21 parduotuveje SCILIS,jeigu ne vilnietes man atrodo jie ir siuncia.Yra ju puslapis scilis.lt tik ten ne viskas yra ko jie turi,galima pasiskambint ten yra telefonas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 12 19, 22:09)
mergaites.penktadieni pirkau antgali zolytei Vilniuje  Konarskio 21 parduotuveje SCILIS,jeigu ne vilnietes man atrodo jie ir siuncia.Yra ju puslapis scilis.lt tik ten ne viskas yra ko jie turi,galima pasiskambint ten yra telefonas. smile.gif

aciu mergyt-bandysim ieskoti wink.gif tik,kad as jau tiek visko prisipirkusi-siam reikalui(kepimui)ziuresim-kada atsipirks hihihi.gif irnesakyk.gif
Papildyta:
kiek ziurejau,kad jie siuncia ir i namus-aisku,turbut ne viena antgali hihihi.gif
Atsakyti
Bet man nepatinka tai, kad jie kainų nenurodo g.gif Išsiunčiau užklausą, bet atsakymo iki šiol negavau unsure.gif
Atsakyti
AS patarciau paskambint nurodytu tel,nes kai buvau tai moteryte ten pastoviai atsakineja i skambucius ir aiskina kas kaip ir po kiek.
Atsakyti
leandre, mergaites.penktadieni pirkau antgali zolytei Vilniuje Konarskio 21 parduotuveje SCILIS,
Aš irgi iš ten pirkau, bet bent jau mano tai labai didelės skylutės, užrašytas Nr.234, o žolytei reikėtų 233 (jeigu nesuklydau su numeriais).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo likta: 20 gruodžio 2010 - 07:08
merginos,is kur jus gaunate deziu tortams? kiek ieskau,nk nerandu doh.gif picoms ar kitiem randu,o tortams ne schmoll.gif
Atsakyti
o tai gal kasnors(cia ar i az) gali parasyti kiek Scilije kainuoja abeceles rinkinukas ir sios gelytes? http://www.scilis.lt/1/product/2089/ bent mazdaug ax.gif
Atsakyti