Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(eda.dita @ 2010 07 23, 20:48)
As pati gyvenu UK, man kaip ir nera problemos del atsisiuntimo, tik kad anas padekliukas ne tam skirtas. As noreciau ant kojeles tokio, specialaus tortams, nes uzdejus apdengimo mase, noriu, kad krastai nukartu, tada lengviau dengti ta mase buna  ax.gif
Papildyta:
A, tiesa, as tu sukamu padeklu cia radau, bet galvoju, gal kur LT perkate Jus, dukra dabar yra LT, parveztu man, nes ketinu ir Arevitos keleta formu uzsisakyti, bet ten nerandu tokiu padekliuku g.gif  schmoll.gif

Abejoju, kad rasite LT tokiu padeklu, o jei ir rastumete tai bus tie patys is UK, tik kaina 2 kartus didesne doh.gif as pati nusipirkau besisukanti medini padekla Thomas philips parduotuveje, bet jis neaukstas, ta besisukanti dalis gal tik 1-2 cm auksciau stalo, taip kad mase nuo jo nenukara schmoll.gif
Atsakyti
Na tai pirksiu cia. Siaip cia imantresnis kainuoja apie 30 svaru, o paprastesni galima ir uz 16 nusipirkti smile.gif
Atsakyti
help.gif mergaitės, skubus klausimas, kur Vilniuje galima rasti gerų formelių keksiukams(Kaunas netinka, nes tuoj išlekiu į VLN)? kurių nereiktų dėti po kelis, kurie tvirtai išlaikytų formą kol iškeps
Atsakyti
Sveikos, turiu maza klausimeli ax.gif . Nusipirkau parduotuveje mazus metalinius keksiuku indelius, papuole man po ranka, akcija dar doh.gif , zinote kaip buna. Tik va sedziu ir galvoju ka juose galima iskepti? Gal jus juos naudojate? Ir kur? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 07 27, 17:54)
Sveikos, turiu maza klausimeli  ax.gif . Nusipirkau parduotuveje mazus metalinius keksiuku indelius, papuole man po ranka, akcija dar  doh.gif , zinote kaip buna. Tik va sedziu ir galvoju ka juose galima iskepti? Gal jus juos naudojate? Ir kur? 4u.gif

tokioseindeliuose labai grazu zele,keliu sluoksliu supilta
arba jei darot saltiena 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 07 27, 17:54)
Sveikos, turiu maza klausimeli  ax.gif . Nusipirkau parduotuveje mazus metalinius keksiuku indelius, papuole man po ranka, akcija dar  doh.gif , zinote kaip buna. Tik va sedziu ir galvoju ka juose galima iskepti? Gal jus juos naudojate? Ir kur? 4u.gif

kur pirkote ir po kiek? smile.gif man jie labai patinka, bet reikia dar, vis kepu trapios teslos krepselius 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(k.lapelyte @ 2010 07 27, 19:05)
tokioseindeliuose labai grazu zele,keliu sluoksliu supilta
arba jei darot saltiena 4u.gif

del zeles tai gera m intis, o saltiena musu namuose retas reikalas, nes nelabai megejai.

QUOTE(simisimi84 @ 2010 07 27, 19:13)
kur pirkote ir po kiek? smile.gif man jie labai patinka, bet reikia dar, vis kepu trapios teslos krepselius  4u.gif

O kaip ta tesla trapi iskepa gerai? O isimti nera sunkumu.
Pirkau maxsimoje, kainavo gal 1,50 lt 10 vnt. Ispardavimai dabar ten. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 07 28, 12:38)
del zeles tai gera m intis, o saltiena musu namuose retas reikalas, nes nelabai megejai.
O kaip ta tesla trapi iskepa gerai? O isimti nera sunkumu.
Pirkau maxsimoje, kainavo gal 1,50 lt 10 vnt. Ispardavimai dabar ten. ax.gif

jetau, noriu noriu noriu. reik lėkti į didelę maximą. Trapi tešla iškepa gerai, nieks nelimpa, apverti ir iškrenta ir tepti niekuom nereikia, nes trapi tešla iš principo yra riebi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simisimi84 @ 2010 07 28, 19:59)
jetau, noriu noriu noriu. reik lėkti į didelę maximą. Trapi tešla iškepa gerai, nieks nelimpa, apverti ir iškrenta ir tepti niekuom nereikia, nes trapi tešla iš principo yra riebi  4u.gif

taip pat buvo ir didesniu formeliu uz ta pacia kaina tik 5 vnt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VANDA-panda @ 2010 07 28, 20:12)
taip pat buvo ir didesniu formeliu uz ta pacia kaina tik 5 vnt.  4u.gif

radau, bet kažin ar tokios, kaip jūsų, tos formelės. Pirkau 10 vnt., kaina 2,99 lt. Na, pOpigiai, bet vis vien ne po litą biggrin.gif

o kitokių dydžių net nemačiau, visos vienodos. bet, čia, matyt nuo parduotuvės dar priklauso smile.gif
Atsakyti
Laba diena ,norejau pasiklausti,gal kas zinote kur ir kaip nusipirkti Wiltono geliu gamybos rinkini ?Dekui!
Atsakyti
Ar naudojate tokį mikserį? su besisukančiu dubeniu. Ar praktiška virtuvėje?

Kokius plakiklius jūs naudojate, kokie pliusai ir minusai?
Atsakyti