Prašau pagalbos didesnių miestų gyventojų gal kuri matėt kur yra pirkt vestuvinių tortų padėklų - tų trijų, keturių aukštų, stiklinių ar plasmasinių... su vienu stovu per vidurį ar ant atskirų, žodžiu nesvarbu, kokie, svarbu kad kelių aukštų...
Aš iš provincijos pas mus tikrai nėra, tai nenoriu trenktis 100 ar daugiau kilų nežinodama ar rasiu ką ar ne
uzniukas, tortų padėklų mačiau užsienietiškuose tinklapiuose, kur būtų galima užsisakyti internetu, tik gali ilgokai tekti laukt.
O man reikia formelių tortų papuošimams ir antgalių kond.maišeliui, gal kas galite rekomenduoti kurioj int.pardoj uk geriausios kainos? Ačiū
O man reikia formelių tortų papuošimams ir antgalių kond.maišeliui, gal kas galite rekomenduoti kurioj int.pardoj uk geriausios kainos? Ačiū
MErgaites. keksiuku formeliu yra labai kokybisku ir nebrangiu Kepejo parduotuvej gertudos g. ( kaune) As ten visada ju perku. 3 cnt .vnt. Jos neissideformuoja, nereikia deti po kelias. Tikrai labai geros. ir perki tiek vnt kiek tau reikia
Beje.. ten ir antgaliu ir tortu padeklu ir visko pilna. Man ten tiesiog rojus Nu tik tortu padeklu kainos ten man biski kandziojasi... dabar nersiu per ebay, kad parsisiusti
Beje.. ten ir antgaliu ir tortu padeklu ir visko pilna. Man ten tiesiog rojus Nu tik tortu padeklu kainos ten man biski kandziojasi... dabar nersiu per ebay, kad parsisiusti
mergaites.
http://www.vestuviup...adeklai-tortui/
va tie popieriniai kaip supratau vienkartiniai padeklai tortams arba keksiukams.
O ten kur buna dekoruotos lekstutes su per viduri strypu, tai cia irgi tinka ? siandien priestoties uzmaciau nuo 35( 2 aukstu) iki 49(3 aukstu) tokiu
is ebay as tai pati parsisiunciu. visi dabar siuncia i lt. tik vat butu gerai kad kas pasidalintu patirtim koks yra geras o koks negeras
beje parsisiunciau is ebay ramuniu ( gerberu, saulegrazu...) formeles. http://cgi.ebay.co.u...=item58880ed044
http://www.vestuviup...adeklai-tortui/
va tie popieriniai kaip supratau vienkartiniai padeklai tortams arba keksiukams.
O ten kur buna dekoruotos lekstutes su per viduri strypu, tai cia irgi tinka ? siandien priestoties uzmaciau nuo 35( 2 aukstu) iki 49(3 aukstu) tokiu
is ebay as tai pati parsisiunciu. visi dabar siuncia i lt. tik vat butu gerai kad kas pasidalintu patirtim koks yra geras o koks negeras
beje parsisiunciau is ebay ramuniu ( gerberu, saulegrazu...) formeles. http://cgi.ebay.co.u...=item58880ed044
tinka tos lekstutes puikiai, jei jos lygios, neigaubtos.. kainos tikrai nedideles tada
! | - Draudžiamas tarpininkavimas, organizuojant masinius pirkimus. Išimtis: tokia veikla leidžiama tik skyrelyje "Internetinės parduotuvės", kai įvykdomos skyrelio taisyklėse numatytos sąlygos. |
Merginos, noriu nusipirkti sukamaji stova tortui, kad butu lengviau ji dekoruoti, o tai sukioti siaip padekla sunku, o be to, jis buna paaukstintas, tad dengiant torta masemis, daug patogiau.
Kur jus perkate tokius stovus?
Arevitos irangoje isvis nemaciau nieko panasaus
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 22, 14:48)
Merginos, noriu nusipirkti sukamaji stova tortui, kad butu lengviau ji dekoruoti, o tai sukioti siaip padekla sunku, o be to, jis buna paaukstintas, tad dengiant torta masemis, daug patogiau.
Daugelis nusipirkom tokias apvalias besisukiojančias pjaustymo lentas medines iš Maximos, ir dabar mačiau jų yra, tik nežinau kainos, kažkada buvo akcija, tai visos puolėm pirkti Labai patogu iš tikrųjų. Pilna kaina apie 40 Lt be nuolaidos.
Paaukštintas stovas dengti mase abejoju, ar patogu Tempsis ta masė žemyn ir negalėsit šonų sutvarkyt.
QUOTE(eda.dita @ 2010 07 22, 14:48)
as va tokia parsisiunciau
http://cgi.ebay.co.u...=item2a08899554
QUOTE(karapuzike @ 2010 07 22, 15:09)
o kaip tu parsisiuntei jeigu ten kiek matau tik anglijos ribose siuncia....
QUOTE(Atize @ 2010 07 22, 16:43)
o kaip tu parsisiuntei jeigu ten kiek matau tik anglijos ribose siuncia....
parasiau laiska, paklausiau ar siustu, parase ,kad siustu ir parase kiek kainuos
bet as dabar nepamenu konkreciai is katro siuntejo siunciausi. tik daikta parodziau koki
As pati gyvenu UK, man kaip ir nera problemos del atsisiuntimo, tik kad anas padekliukas ne tam skirtas. As noreciau ant kojeles tokio, specialaus tortams, nes uzdejus apdengimo mase, noriu, kad krastai nukartu, tada lengviau dengti ta mase buna
Papildyta:
A, tiesa, as tu sukamu padeklu cia radau, bet galvoju, gal kur LT perkate Jus, dukra dabar yra LT, parveztu man, nes ketinu ir Arevitos keleta formu uzsisakyti, bet ten nerandu tokiu padekliuku
Papildyta:
A, tiesa, as tu sukamu padeklu cia radau, bet galvoju, gal kur LT perkate Jus, dukra dabar yra LT, parveztu man, nes ketinu ir Arevitos keleta formu uzsisakyti, bet ten nerandu tokiu padekliuku