Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

Ar būna pirkti popierinių formelių, tokių kaip keksiukams, bet dydžio, kad tilptų toks kaip rafaelo saldainis? Gal Kaune žinot kur tokių gauti? smile.gif
Atsakyti

! 
Čia ne skelbimų lenta !!! Jei ir toliau bus taip pažeidinėjamos temos taisyklės, ši tema bus visam laikui uždaryta be jokių diskusijų apie jos atidarymą.

i 
Tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos, ar ne.
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 06 07, 17:33)
Ar būna pirkti popierinių formelių, tokių kaip keksiukams, bet dydžio, kad tilptų toks kaip rafaelo saldainis? Gal Kaune žinot kur tokių gauti? smile.gif

Buna. Vilniuje tai RIMI kartu su kekso formelemis buna, tai turi buti ir Kaune.
Atsakyti
Tai vat kad net ir kekso formelių niekur nematau sad.gif
Atsakyti
Siaip tai ir as supratau, kad cia tema apie reikmenis konditerinius - kokius naudoti, kur rasti unsure.gif unsure.gif Nes kaip jie atrodo tai ir pagooglinus galim rasti. O kur nusipirkti (geresnius, pigesnius), tai cia jau patarimu reikia kartais drinks_cheers.gif Jei zmogus mate, girdejo, ar pirko kur - tai super, kad cia paraso, juk kiek laiko sutaupome sau, nereik ieskot per visus kanalus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nova: 08 birželio 2010 - 12:29

i 
Merginos, juk galima drąsiai patarti ar kitaip viena kitai padėti kur galima įsigyti, ar geri įrankiai, kaip jais naudotis ir pan. , bet reklama ir skelbimai (pvz.: parduodu;... ieškau pirkti, gal kuri turi...) čia yra griežtai DRAUDŽIAMI.  Nepaverskime tikrai naudingos visiems temos turgumi
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 06 07, 16:33)

Pažiūrėk IKI parduotuvėse (lentynose prie įrankių keptuvių ir formelių) , ten yra labai mažulyčių popierinių krepšelių ( manau, būtent saldainukams) mirksiukas.gif Tik, kiek mačiau, jų būna baltos spalvos mirksiukas.gif
Atsakyti
Man baltų ir reikia smile.gif IKI žiūrėjau, bet neradau g.gif Reikės atidžiau pažiūrėti ar dar į kitą nulėkti smile.gif
Atsakyti
Kaune, as maciau Tomas Fhilips parduotuveje Šilainiuose Baltu prospekte yra
Atsakyti
Neradau aš Kaune kur žiūrėjau, o į Šilainius toli važiuoti, beto kai dar nežinau kur tiksliai.. Išsiversiu be jų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2010 06 10, 12:41)
Neradau aš Kaune kur žiūrėjau, o į Šilainius toli važiuoti, beto kai dar nežinau kur tiksliai.. Išsiversiu be jų smile.gif

Kaune Savanorių Maximoje esu pirkusi. Supakuota į kvadratines dežutes. Vienoje dėžutėje yra įvairių spalvų popieriukų. Taip pat Gerduvos parduotuvėje (Savas) mačiau.
Atsakyti
QUOTE(vida2 @ 2010 06 10, 14:32)
Kaune Savanorių Maximoje esu pirkusi. Supakuota į kvadratines dežutes. Vienoje dėžutėje yra įvairių spalvų popieriukų. Taip pat Gerduvos parduotuvėje (Savas) mačiau.

Ačiū bigsmile.gif Bandysiu dar ten pažiūrėti.
Atsakyti