Ar būna pirkti popierinių formelių, tokių kaip keksiukams, bet dydžio, kad tilptų toks kaip rafaelo saldainis? Gal Kaune žinot kur tokių gauti?
! | Čia ne skelbimų lenta !!! Jei ir toliau bus taip pažeidinėjamos temos taisyklės, ši tema bus visam laikui uždaryta be jokių diskusijų apie jos atidarymą. |
i | Tik nuo Jūsų pačių priklauso ar ši tema gyvuos, ar ne. |
QUOTE(cindy @ 2010 06 07, 17:33)
Ar būna pirkti popierinių formelių, tokių kaip keksiukams, bet dydžio, kad tilptų toks kaip rafaelo saldainis? Gal Kaune žinot kur tokių gauti?
Buna. Vilniuje tai RIMI kartu su kekso formelemis buna, tai turi buti ir Kaune.
Tai vat kad net ir kekso formelių niekur nematau
Siaip tai ir as supratau, kad cia tema apie reikmenis konditerinius - kokius naudoti, kur rasti Nes kaip jie atrodo tai ir pagooglinus galim rasti. O kur nusipirkti (geresnius, pigesnius), tai cia jau patarimu reikia kartais Jei zmogus mate, girdejo, ar pirko kur - tai super, kad cia paraso, juk kiek laiko sutaupome sau, nereik ieskot per visus kanalus
i | Merginos, juk galima drąsiai patarti ar kitaip viena kitai padėti kur galima įsigyti, ar geri įrankiai, kaip jais naudotis ir pan. , bet reklama ir skelbimai (pvz.: parduodu;... ieškau pirkti, gal kuri turi...) čia yra griežtai DRAUDŽIAMI. Nepaverskime tikrai naudingos visiems temos turgumi |
QUOTE(cindy @ 2010 06 07, 16:33)
Pažiūrėk IKI parduotuvėse (lentynose prie įrankių keptuvių ir formelių) , ten yra labai mažulyčių popierinių krepšelių ( manau, būtent saldainukams) Tik, kiek mačiau, jų būna baltos spalvos
Man baltų ir reikia IKI žiūrėjau, bet neradau Reikės atidžiau pažiūrėti ar dar į kitą nulėkti
Kaune, as maciau Tomas Fhilips parduotuveje Šilainiuose Baltu prospekte yra
Neradau aš Kaune kur žiūrėjau, o į Šilainius toli važiuoti, beto kai dar nežinau kur tiksliai.. Išsiversiu be jų
QUOTE(cindy @ 2010 06 10, 12:41)
Neradau aš Kaune kur žiūrėjau, o į Šilainius toli važiuoti, beto kai dar nežinau kur tiksliai.. Išsiversiu be jų
Kaune Savanorių Maximoje esu pirkusi. Supakuota į kvadratines dežutes. Vienoje dėžutėje yra įvairių spalvų popieriukų. Taip pat Gerduvos parduotuvėje (Savas) mačiau.
QUOTE(vida2 @ 2010 06 10, 14:32)
Kaune Savanorių Maximoje esu pirkusi. Supakuota į kvadratines dežutes. Vienoje dėžutėje yra įvairių spalvų popieriukų. Taip pat Gerduvos parduotuvėje (Savas) mačiau.
Ačiū Bandysiu dar ten pažiūrėti.