Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(JOLKA999 @ 2008 10 15, 00:52)
zadejau uzsisakyti is arevitos,lygtai toks pavadinimas,nu kad brangoka,tai kaip nors apseisiu be ju g.gif .tas siuntimo mokestis nemazas.

Buvau neseniai joje,bet išties,kainos nemažos,viena formelė,kainuoja,kiek už rinkinuką sumokėsi,jei paieškosi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Inočka @ 2008 10 16, 08:34)
Merginos,
Gal zinot, kur galima isigyti Vilniuje antgalius kremui spaust ir konditerini maiseli

Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka smile.gif
Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109.

Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai)
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 16, 09:59)
Aš tai nusipirkau antgaliuks kremui spausti ir konditerinį maišelį iš Tupperware. Nepigiai kainavo, bet visai patinka  smile.gif
Ir silikonines formas iš ten įsigijau, dabar ten akcija, tai kainavo kekso forma 53 vietoj 84, o apvali tokia 2 litrų talpos - 69 vietoj 109.

Jei norėsit, parašykit į až, duosiu tos SM rekvizitus (kiek domėjausi - ji prekiauja pigiausiai)

Aš irgi naudoju Tupperware silikonines kepimo formas ir konditerinį maišelį, labai geri daiktai, verti savo kainos drinks_cheers.gif
Atsakyti
O kaip atrodo tie TW konditeriniai maišeliai? Kokia jų kaina?
Atsakyti
80 litu ...... wink.gif

Turiu , patogus daiktelis , tik antgaliu mazai , gelytes rasto -tik vienas didelis antgalis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2008 10 23, 17:22)
O kaip atrodo tie TW konditeriniai maišeliai? Kokia jų kaina?

Aš 76 mokėjau, pirkau naujus iš vienos SM, atsiuntė savo sąskaita. Atrodo va šitaip:
user posted image
Toks, tik spalva kita - gelsvas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugpjutis08 @ 2008 10 24, 09:15)
Aš 76 mokėjau, pirkau naujus iš vienos SM, atsiuntė savo sąskaita. Atrodo va šitaip:
user posted image
Toks, tik spalva kita - gelsvas  4u.gif

Taip, dabar naujame kataloge jis yra toks:
user posted image

Iš viso, man labai patinka ir silikoninis teptukas tepimui, dubenys tešlai, žiedas žele daryti wub.gif
Atsakyti
O mano visiskai toks kaip sitas - melynas tongue.gif
Na tie keleta litu irnesakyk.gif , man i namus atveze tongue.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Oi kaip vilioja... Bet jaučiu pasitaupysiu, vėliau įsigysiu. Gal kiek atpigs... wub.gif
Atsakyti
formeles sausainiams pirkau metalines, senukuose Kaune Draugystės gatvėje, bet mačiau ir Pramonės maximoje mirksiukas.gif
Švirkštą - maišelį su antgaliais pirkau kažkada mugėje g.gif , bet dabar labai jau jūs manesugundėt tuo TW doh.gif nu bet kaina doh.gif doh.gif doh.gif Noriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jūja: 24 spalio 2008 - 16:30
kadagi jus mane uzkretet kepimu , tai nusipirkau toki sepeteli kiausiniui ant kepiniu uztepti, neturejau su kuo uztepliot biggrin.gif
http://s42.radikal.r...947aa6e1695.jpg
Atsakyti
Kai as buvau vaikas ( 1974 m.) mano mociute turejo pasidariusi toki teptuka pyragams aptepti : pagaliukas toks kaip piestukas tik plonesnis , prisirinko dideliu vistos plunksnu , nupese jas ir paliko tik koki 2 cm. galiukus , sudejo tokia maaaaaza sluotele ir apriso ja su siulu aplink ta pagaliuka , gavosi toks teptukas lotuliukas.gif
Ir kaip dailiai su juo apsitepdavo... thumbup.gif , visas kaip nulakuotas budavo ............... va .... prisiminiau unsure.gif ............ sunkus laikai buvo doh.gif , bet va zmones mokejo kazkaip verstis , ir tie pyragai .... ai geriau neprisiminti verysad.gif
Atsakyti