Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(Ievsius @ 2010 03 11, 13:56)
Va tokios pas mane.

paprotinkit mane neišmanėlę-nusipirkau tokių keksiukams dėkliukų. Į juos dėti jau iškeptus keksiukus ar į kepimo formą, o į juos tešlą pilti? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2010 - 15:32
Mergaites,kur Vilniuj ieskot maistiniu dazu? Turiu plana chuligana iskept meniska torta Velykoms(rusu saite radau kaiusini ant pagalveles),bet labai reiktu spalvu blush2.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Laba rolleyes.gif , diasaja, į šitas formeles pili tešlą, ir tada kepi smile.gif
mano_svajone, dažų Vilniuj žinau kad Delonoj būna mirksiukas.gif o dabar turėtų ir paprastose būt parduotuvėse, nes velykos gi artėja smile.gif
Atsakyti
Smelio.peda,labai labai aciu. Dar norejau paklaust,o darant mase dengimo su glicerinu,tai pilt reikia is vaistines ar kaip ? Neturiu supratimo,o skamba kazkaip keistai blush2.gif
Nerandu google tos parduotuves,gal galetumet paaiskint kur ji randas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mano_svajone: 23 kovo 2010 - 00:49
mano_svajone, nežinau ar čia galima dėti nuorodas, tai geriau nerizikuosiu, tiesiog i google įvesk delona ir pirma nuoroda smile.gif ten pasiieškok būna dažų. O dėl to glicerino tai aš kiek suprantu iš vaistinės, tik reikia, kad būtų ne išoriniam vartojimui rolleyes.gif bet dar pasitikslink pas merginas, kurios daro ją.

diasaja, kad tik mačytų biggrin.gif lauksim keksiukų mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smelio.peda: 23 kovo 2010 - 15:00
QUOTE(smelio.peda @ 2010 03 23, 15:58)
mano_svajone, nežinau ar čia galima dėti nuorodas, tai geriau nerizikuosiu, tiesiog i google įvesk delona ir pirma nuoroda smile.gif ten pasiieškok būna dažų.  O dėl to glicerino tai aš kiek suprantu iš vaistinės, tik reikia, kad būtų ne išoriniam vartojimui  rolleyes.gif bet dar pasitikslink pas merginas, kurios daro ją.

Aciu dar karta 4u.gif Nakti tiesiog neteisingai suvedziau pavadinima,todel neradau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mano_svajone @ 2010 03 23, 00:48)
Smelio.peda,labai labai aciu. Dar norejau paklaust,o darant mase dengimo su glicerinu,tai pilt reikia is vaistines ar kaip ?  Neturiu supratimo,o skamba kazkaip keistai  blush2.gif
Nerandu google tos parduotuves,gal galetumet paaiskint kur ji randas?

turiu dazu is delonos,prastos kokybes,labai daug reikia,nieko gero,na nebent is bedos.
Atsakyti
Su tais dažais iš šios firmos Delona atsargiai. Man sugadino dengimo masę, jie tikriausiai tinkami tik ant viršaus teptuku dažyti. O pardavėjos arba neišmano to, ką sako, arba apsukriai meluoja. Tikino, kad masėms tinka dažyti, spalvos ryškios. Tai netiesa. Norint ryškesnės spalvos, teks supilti visą buteliuką, ir spalva vis tiek nebus tokia, kokios tikėtasi, o masė sugadinta schmoll.gif Daugiau niekada nepirksiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elentari: 24 kovo 2010 - 13:30
Labas vakaras, gal žinote kur yra pirkti, kepimo formų, tortukam kad būtų mažos formos, pvz. 18 cm. ar kiek ten būna, tiksliai ir nežinau, gal kur matėte?Noriu mažų tortukų ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksiukas @ 2010 03 24, 19:42)
Labas vakaras, gal žinote kur yra pirkti, kepimo formų, tortukam kad būtų mažos formos, pvz. 18 cm. ar kiek ten būna, tiksliai ir nežinau, gal kur matėte?Noriu mažų tortukų ax.gif  smile.gif

Jei Kaune, tai žinau (pati ilgai ieškojau, kol radau) rolleyes.gif
Atsakyti
[quote=Mytis,2010 03 24, 19:57]
Jei Kaune, tai žinau (pati ilgai ieškojau, kol radau) rolleyes.gif
jei gali pasakyk kur radai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mytis @ 2010 03 24, 18:57)
Jei Kaune, tai žinau (pati ilgai ieškojau, kol radau)  rolleyes.gif

Laba vakara, tai va kad ne Kaune, o Utenoje, šitam kaime nieko negalima rasti biggrin.gif
Atsakyti