gal kas galit paaiškint kaip antgalis žolės gamybai atrodo žiūriu tuos paveiksliukus su antgaliais, bet nesuprantu
Toks žolytės antgalis
QUOTE(smelio.peda @ 2010 03 11, 15:17)
Sveikos norėjau paklausti gal kuri naudojat silikonini kilimelį? Mačiau Arevitoj pirkti, bet nežinau ar geras jis, gal yra išbandžiusių?
aš turiu tokį tik iš TW, tai man labai patinka
Tai gal reikės prigriebt kada kai proga bus
kažkada mačiau kažkas parduoda elektronines svarstykles, neberandu kur už 30 lt, tai gal kas patars
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 02, 17:08)
Gal zinote kas kur Klaipedoje galima nusipirkti formeles gelytems daryti? Jau baigiu vilti prarasi Taip nenorejau po internetines parduotuves narsyti, bet teks, jei nieko kito nepesiu
Yra metaliniu Sangaidoj, bet, kad pasirinkimo nelabai kokio yr. Gal ka naujo uzveze As tai is UK uzsisakinejau
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 07, 21:43)
Tomo Philips'e gražių yra. Ir nebrangios.
o kurioj vietoj jos ten sudėtos? nes klaidžiojau klaidžiojau ir neradau ten jų
Pasižvalgius Arevitos ar Kulinarijosmenas puslapiuose man apsisuko galva nuo gausybės priemonių saldumynų gražinimui, užsimaniau daug ko. Nesu profė tortų kepime, bet vaikų gimtadieniams stengiuosi pati juos kepti ir vis kažkuo patobulinti. Manau, kad ne man vienai būtų įdomu sužinoti, kokius pagrindinius įrankius naudoja profės ar mėgėjos tortų gamybai. Tik neseniai pamačiau tokį grožį kaip įspaudus, tik nelabai suprantu, kaip su jais dirbti, kad gautųsi spalvoti. Gal pasidalinkime savo patirtimi
QUOTE(Cheeky_B @ 2010 03 14, 13:54)
Merginos,
gal zinote kur VILNIUJE galima nuspirkti svirksta konditerini? gal turguje yra? gal kas mate?
gal zinote kur VILNIUJE galima nuspirkti svirksta konditerini? gal turguje yra? gal kas mate?
Kalvarijų turgaus Bohemija parduotuvėje (ten tokia sena parduotuvė, galia turgaus, indus, ir viską dar pardavinėja)
QUOTE(Cheeky_B @ 2010 03 14, 13:54)
Šiandien mačiau Mindaugo Maximoje
Noriu paklaust del dazu: kokios firmos turite? Kurie geresni - Wilton ar Sugarflair? Man atrodo Wilton skysti, o Sugarflair tokie tirstesni?
Kokie pagrindiniai atspalviai? Noriu siandien uzsisakyti, bet nzn ka pasirinkti.. Padekit kas naudojat
Kokie pagrindiniai atspalviai? Noriu siandien uzsisakyti, bet nzn ka pasirinkti.. Padekit kas naudojat
QUOTE(lialytia @ 2010 03 20, 09:03)
Noriu paklaust del dazu: kokios firmos turite? Kurie geresni - Wilton ar Sugarflair? Man atrodo Wilton skysti, o Sugarflair tokie tirstesni?
Wiltono turiu, murzinos labai spalvos americiloras, sugarflair geliniai liuksiški dažai, skalsūs, gerai dažo bet ką