Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

gal kas galit paaiškint kaip antgalis žolės gamybai atrodo ax.gif žiūriu tuos paveiksliukus su antgaliais, bet nesuprantu blush2.gif
Atsakyti
Toks žolytės antgalis
Atsakyti
QUOTE(smelio.peda @ 2010 03 11, 15:17)
Sveikos  smile.gif norėjau paklausti gal kuri naudojat silikonini kilimelį? Mačiau Arevitoj pirkti, bet nežinau ar geras jis, gal yra išbandžiusių?  rolleyes.gif

aš turiu tokį tik iš TW, tai man labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
Tai gal reikės prigriebt kada kai proga bus ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo smelio.peda: 12 kovo 2010 - 15:04
kažkada mačiau kažkas parduoda elektronines svarstykles, neberandu kur sad.gif už 30 lt, tai gal kas patars smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Meduvė @ 2010 03 02, 17:08)
Gal zinote kas kur Klaipedoje galima nusipirkti formeles gelytems daryti? Jau baigiu vilti prarasi doh.gif Taip nenorejau po internetines parduotuves narsyti, bet teks, jei nieko kito nepesiu verysad.gif

Yra metaliniu Sangaidoj, bet, kad pasirinkimo nelabai kokio yr. Gal ka naujo uzveze g.gif As tai is UK uzsisakinejau
Atsakyti
QUOTE(Ievsius @ 2010 03 07, 21:43)
Tomo Philips'e gražių yra. Ir nebrangios.  smile.gif

o kurioj vietoj jos ten sudėtos? nes klaidžiojau klaidžiojau ir neradau ten jų doh.gif
Atsakyti
Pasižvalgius Arevitos ar Kulinarijosmenas puslapiuose man apsisuko galva nuo gausybės priemonių saldumynų gražinimui, užsimaniau daug ko. Nesu profė tortų kepime, bet vaikų gimtadieniams stengiuosi pati juos kepti ir vis kažkuo patobulinti. Manau, kad ne man vienai būtų įdomu sužinoti, kokius pagrindinius įrankius naudoja profės ar mėgėjos tortų gamybai. Tik neseniai pamačiau tokį grožį kaip įspaudus, tik nelabai suprantu, kaip su jais dirbti, kad gautųsi spalvoti. Gal pasidalinkime savo patirtimi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2010 03 14, 13:54)
Merginos,
gal zinote kur VILNIUJE galima nuspirkti svirksta konditerini? gal turguje yra?  g.gif  gal kas mate?

Kalvarijų turgaus Bohemija parduotuvėje (ten tokia sena parduotuvė, galia turgaus, indus, ir viską dar pardavinėja)
Atsakyti
QUOTE(Cheeky_B @ 2010 03 14, 13:54)
gal zinote kur VILNIUJE galima nuspirkti svirksta konditerini? gal turguje yra?  g.gif  gal kas mate?

Šiandien mačiau Mindaugo Maximoje ax.gif
Atsakyti
help.gif Noriu paklaust del dazu: kokios firmos turite? Kurie geresni - Wilton ar Sugarflair? Man atrodo Wilton skysti, o Sugarflair tokie tirstesni?
Kokie pagrindiniai atspalviai? Noriu siandien uzsisakyti, bet nzn ka pasirinkti.. g.gif Padekit kas naudojat ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lialytia @ 2010 03 20, 09:03)
help.gif Noriu paklaust del dazu: kokios firmos turite? Kurie geresni - Wilton ar Sugarflair? Man atrodo Wilton skysti, o Sugarflair tokie tirstesni?
Kokie pagrindiniai atspalviai? Noriu siandien uzsisakyti, bet nzn ka pasirinkti.. g.gif  Padekit kas naudojat  ax.gif

Wiltono turiu, murzinos labai spalvos schmoll.gif americiloras, sugarflair geliniai liuksiški dažai, skalsūs, gerai dažo bet ką 4u.gif
Atsakyti