Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(leandre @ 2010 02 18, 17:25)
nu va, as pildau gal daugiau tai jie buna aukstesni ir tokie fainuciai,kai vaisinu tai netiki kad ne is parduotuves,gal del tu popereliu. thumbup.gif Pamaciau ir taip uzsinorejau essen.gif

Aciu uz patarima. Sekanti karta bandysiu ir as daugiau pilti, vis ta mano baime, kad jei daugiau ipilsiu, tai islips man jie pro krastus ir bus negrazus. Bet jei sakot, tai zinot mirksiukas.gif Ir manau, kad butu dar graziau, jei tie popieriukai butu mazesnio skersmens, bet tuo metu parduotuveje tik tokius radau.
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 18, 22:57)
Aciu uz patarima. Sekanti karta bandysiu ir as daugiau pilti, vis ta mano baime, kad jei daugiau ipilsiu, tai islips man jie pro krastus ir bus negrazus. Bet jei sakot, tai zinot  mirksiukas.gif Ir manau, kad butu dar graziau, jei tie popieriukai butu mazesnio skersmens, bet tuo metu parduotuveje tik tokius radau.

jo,as turiu ir siuresniu bei aukstesniu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 18, 18:20)
Patikekit, patikekit  mirksiukas.gif As taip pat darau, sudedu po kelis popieriukus kartu ir i skarda, o pildau apie puse formeles. Aisku, forma ju, gal nera ideali kokia butu su formele kepta, bet man vis tiek jie ir grazus, ir skanus  bigsmile.gif  thumbup.gif

O cia irodymas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif thumbup.gif o gl ir receptėlį būtų galima sužinot? turiu krūvą šaldytų vyšnių.. bet ten gal pas jus braškės? lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2010 - 15:35
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 20, 00:21)
bigsmile.gif  thumbup.gif  o gl ir receptėlį būtų galima sužinot? turiu krūvą šaldytų vyšnių.. bet ten gal pas jus braškės? lens.gif

Aisku, kad galima mirksiukas.gif Kepiau pagal Si recepta

as dejau tik braskes (nes kitu uogu neturejau) ir tik apie 100 gr sokolado. Manau, kad laisvai galite deti vysnias, as daznai dedu uogas ar vaisius tokius, kokius turiu.

Sekmes! 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos paneles, noreciau paklausti , gal kuri zinot kur butu internete pirkti konditeriniu maisu, kur sausainiam formuoti, tokie profesionalus , kuriuos naudoja konditeriniai cechai, . visur kur ziuriu tai tokie vaikiski nieko man su jais neiseina , busiu labai dekinga uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2010 02 24, 22:00)
sveikos paneles,  noreciau paklausti , gal  kuri zinot kur butu internete pirkti konditeriniu maisu, kur sausainiam formuoti, tokie profesionalus , kuriuos naudoja konditeriniai cechai, . visur kur ziuriu tai tokie vaikiski nieko man su jais neiseina  , busiu labai dekinga uz info 4u.gif

jei Lietuvoje, tai parduotuve yra Cia bet geriau nueiti i pacia parduotuve, nes pasirinkimas daaaaaug didesnis nei internetiniame puslapyje. Arba dar CIA kiek zinau prekes yra laaabai geros kokybes, jei psl ko nors nerasite, tai susikontaktuokite su pardaveja ir manau, kad susitarsite mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 24, 23:26)
jei Lietuvoje, tai parduotuve yra Cia bet geriau nueiti i pacia parduotuve, nes pasirinkimas daaaaaug didesnis nei internetiniame puslapyje. Arba dar CIA kiek zinau prekes yra laaabai geros kokybes, jei psl ko nors nerasite, tai susikontaktuokite su pardaveja ir manau, kad susitarsite  mirksiukas.gif

Sekmes! 4u.gif

na, ne lietuvoi as ,gal reiks mamos prasyti kad paziuretu, arba laukt kol vaziuosiu i lietuva , aciu uz info te baliona 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alinuksss @ 2010 02 25, 11:45)
na, ne lietuvoi as ,gal reiks mamos prasyti kad paziuretu, arba laukt kol vaziuosiu i lietuva , aciu uz info te baliona 4u.gif

Uz baliona aciu ax.gif mirksiukas.gif
Kaip matau, esate UK, musu mergaites perka siuose parduotuvese:
Surbiton Sugarcraft
Sugarshack
Cake Stuff

4u.gif
Atsakyti
Sveiki

gal kas galetu patarti, kur galima nusipirkti antgali zolytes darymui?

aciu
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 25, 20:58)
Uz baliona aciu  ax.gif  mirksiukas.gif
Kaip matau, esate UK, musu mergaites perka siuose parduotuvese:
Surbiton Sugarcraft
Sugarshack
Cake Stuff

4u.gif

jei kas dar gyvenat uk tai sitam puslapy si ta radau amazon.co.uk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alinuksss: 26 vasario 2010 - 10:19
QUOTE(ramnic @ 2010 02 26, 00:11)
Sveiki

gal kas galetu patarti, kur galima nusipirkti antgali zolytes darymui?

aciu

Prie pilies AREVITOJE .

Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 02 18, 10:40)
niekada nematuoju kiek tiksliai,ziuriu pagal teslos kieki,kartais kai teslos lieka tai dar dadedu,na bet daugiau negu puse,gal koki 0,5 cm nedadedu kai formeles aukstis kazkur 2cm na cia ne profesionaliai parasiau bet gal suprasi. g.gif

O as visada pildau beveik iki galo, tada jie man isauga, islenda is popieriuko ir tokie tikri muffins buna kaip nuotraukose smile.gif O jiegu dar popierelis koks grazus, tai is viso tikra stalo puosmena smile.gif Mmmmm, skanumelis tie keksiukai thumbup.gif Norejau paklausti gal kuri uzmatet kur butu galima lietuvoje tu graziu ir kokybisku popiereliu keksiukams rasti? Siunciausi kazkada is amerikos, bet jau baigesi, sakau gal jau ir lietuvoj kur tokio gerio galima isigyti, nes kiek ziurejau tai tik paprasti balti yra, pabandziau juos, bet nelabai kokybiski, susiriebaluoja nuo keksiuko ir tokie demeti gaunasi, su jais negrazu, be ju irgi nelabai, nes teslos kazkiek ant ju lieka, graziai nenulimpa tas keksiukas, heh...
Atsakyti