Įkraunama...
Įkraunama...

Reikmenys saldumynų gamybai

QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 00:36)
Merginos, prašau patarimo.. svaigstu kaip noriu savos gambos keksiukų, bet  mūsų kaime ir su žiburiu tokios formos nerasi..
galvoju, gal už sukauptus RIMI lipdukus nusipirkt tą Pyrex formelę keksiukams? g.gif  Kaži kaip jos??
Bet pagrindinis klausimas- pvz tos Rimi Pyrex keksiukų formelės labai žemos... kaži ar tai gerai? g.gif  g.gif  ar tie keksiukų popieriukai sulaiko,kad tešla lauk nebėgtų?
ar verta paiekšokt geresnės formelės?  mastau.gif

aš keksiukams naudoju Tuperware silikoninę formą, man labai patinka thumbup.gif plius ji aukšta, neišbėga niekas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 01:36)
Merginos, prašau patarimo.. svaigstu kaip noriu savos gambos keksiukų, bet  mūsų kaime ir su žiburiu tokios formos nerasi..
galvoju, gal už sukauptus RIMI lipdukus nusipirkt tą Pyrex formelę keksiukams? g.gif  Kaži kaip jos??
Bet pagrindinis klausimas- pvz tos Rimi Pyrex keksiukų formelės labai žemos... kaži ar tai gerai? g.gif  g.gif  ar tie keksiukų popieriukai sulaiko,kad tešla lauk nebėgtų?

na as skaiciau pasisakymuose kad nelabai geros tos zemos formos,o as keksiukus kepu tik poperiniuose indeliuose ir kuo puikiausiai gaunasi,jeigu vieno per mazai t.y per plonas dedu 2 ir viskas man gerai.Tiesiog ant skardos isdelioji tas popierines formeles.pridedeu teslos ir viskas super. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(spyglis2 @ 2010 02 18, 10:21)
naudoju Tuperware silikoninę formą,

ir kiek tam gėriui reikia skirti litų? blush2.gif g.gif

QUOTE(leandre @ 2010 02 18, 10:57)
Tiesiog ant skardos isdelioji tas popierines formeles.pridedeu teslos ir viskas super. biggrin.gif

nu jau nu bigsmile.gif nepamačius savom akim nepatikėsiu schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 01:36)

Aš irgi seniau turėjau tokią, bet nėra labai patogi schmoll.gif : jei prabėga iš popieriukų sunku išplauti blush2.gif
Dabar turiu silikonines - daug geresnės.
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 10:11)
ir kiek tam gėriui reikia skirti litų? blush2.gif  g.gif

žinok nebeprisimenu, pirkau prieš porą metų, kažkur apie 70 kainavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 11:11)
ir kiek tam gėriui reikia skirti litų? blush2.gif  g.gif
nu jau nu bigsmile.gif  nepamačius savom akim nepatikėsiu schmoll.gif  4u.gif

patikek,ne mano metuose meluoti blush2.gif Kepu keksiukus labai daznai ir tikrai neturiu jokios kitos spec.formos,aisku nereikia pildyti tesla iki virsaus juk jie pakyla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leandre @ 2010 02 18, 11:16)

o kiek tada pripildyt reiktų - iki pusės ar daugiau? 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
Visai nesenai P.C."Rimi"teko matyti labai gražų keksiukų komplektuką.
Jis buvo supakuotas plastikiniame maišelyje,kaina{16lt}
Aš,nepirkau,nes turiu kepimo formą keksiukams,pirkau tik formą sirdutė
Atsakyti
QUOTE(regna @ 2010 02 18, 11:29)
Visai nesenai P.C."Rimi"teko matyti labai gražų keksiukų komplektuką.

Norėčiau ir aš tokią rast.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 11:26)
o kiek tada pripildyt reiktų - iki pusės ar daugiau? 4u.gif

niekada nematuoju kiek tiksliai,ziuriu pagal teslos kieki,kartais kai teslos lieka tai dar dadedu,na bet daugiau negu puse,gal koki 0,5 cm nedadedu kai formeles aukstis kazkur 2cm na cia ne profesionaliai parasiau bet gal suprasi. g.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 02 18, 10:11)
nu jau nu bigsmile.gif  nepamačius savom akim nepatikėsiu schmoll.gif  4u.gif

Patikekit, patikekit mirksiukas.gif As taip pat darau, sudedu po kelis popieriukus kartu ir i skarda, o pildau apie puse formeles. Aisku, forma ju, gal nera ideali kokia butu su formele kepta, bet man vis tiek jie ir grazus, ir skanus bigsmile.gif thumbup.gif

O cia irodymas mirksiukas.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 02 18, 18:20)
Patikekit, patikekit  mirksiukas.gif As taip pat darau, sudedu po kelis popieriukus kartu ir i skarda, o pildau apie puse formeles. Aisku, forma ju, gal nera ideali kokia butu su formele kepta, bet man vis tiek jie ir grazus, ir skanus  bigsmile.gif  thumbup.gif

O cia irodymas  mirksiukas.gif

nu va, as pildau gal daugiau tai jie buna aukstesni ir tokie fainuciai,kai vaisinu tai netiki kad ne is parduotuves,gal del tu popereliu. thumbup.gif Pamaciau ir taip uzsinorejau essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 29 kovo 2010 - 15:34