Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs
Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai Maksimose, Rimi nemačiau, o daugiau nelabai žinau kur ieškoti
Žiūrinėjau ebay, bet kainos tokios, švelniai tariant, nemažos
Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios?
QUOTE(Cinside @ 2008 04 20, 10:48)
Sveikos. Peržiūrėjau temas, lyg tokios ir nebuvo, o jei visgi praleidau pro akis, gal moderatorė sujungs
Taigi, iškilo bėda. Ėmiau ieškoti sausainių formelių ir labai nesėkmingai Maksimose, Rimi nemačiau, o daugiau nelabai žinau kur ieškoti
Kur perkat? Ar kokių rekomendacijų turit? Ar iš tiesų plastmasinės formelės sausainiams nepatogios?
Arevitos iranga.
http://www.arevitosiranga.lt/
Cia gali pasiziureti ju produkcija internetu
Cia gali pasiziureti ju produkcija internetu
Labai ačiū.
O vis tik kaip su tomis plastmasinėmis formelėmis? Nelabai patogios jos?
O vis tik kaip su tomis plastmasinėmis formelėmis? Nelabai patogios jos?
QUOTE(aguonele @ 2008 04 20, 15:29)
o man iskilo klausimas , kas yra plastmasines formeles .Cia tu turi omeny sausainiams isspausti?
As turiu silikonini takeli, tai nezinau man jis nelabai. Man daug patogiau ant sviestinio popieriaus viska kepti (na, cia tik siaip savo nuomone parasau)
As turiu silikonini takeli, tai nezinau man jis nelabai. Man daug patogiau ant sviestinio popieriaus viska kepti (na, cia tik siaip savo nuomone parasau)
Na taip, ne metalinės, o plastmasinės. Pas močiutę namie kažkur voliojasi, gal reikės pasiimti, vis vien nenaudoja
Sveikos,
Visai neseniai maciau Gerduvos bazej laisves pr. 82 - kepimo maiseliai, formos ir tame tarpe sausianiam ivairios formeles.
Sekmes!
A.
Visai neseniai maciau Gerduvos bazej laisves pr. 82 - kepimo maiseliai, formos ir tame tarpe sausianiam ivairios formeles.
Sekmes!
A.
Aš pirkau "Thomas Philips" parduotuvėje Vilniuje - 30 metalinių formelių (įvairiausių formų) kainavo apie 10lt
Thomas Philips parduotuvej (Savanoriuose, Kaune), mačiau šokolado tirpinimo komplektą - toks indas tirpinti šokoladą (jis elektrinis, su reguliuojamu karščiu) ir keletas formelių ištirpinus šokoladą formoms išgauti (tos formelės kaip ledukams, gal penkios buvo, o kiekvienoj lyg po dešimt kažkokių vaizdų - žvaigždžių, lapelių...). Nepirkau, bet susidomėjau. Gal kuri turit? Dėl pirkimo suabejojau, nes labai jau mažas tas elektrinis puodas tirpinti šokoladui pasirodė
Įvairių formelių ir pan. priedų konditerijos gaminiams kepti galima užsisakyti ir iš internetinių parduotuvių , pvz. www.joann.com
Senukuose
Plastmasines pirkau "Už 1 eurą",o metalines-"Erbi" parduotuvėje,tokios nemažos,ir berods 5 ar 6vnt,o kaina 5lt