Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

QUOTE(begike @ 2008 04 21, 19:24)
aa...prisiminiau  biggrin.gif  "Planas teciui" vaidino  biggrin.gif

o jinai kartais ne dainininke kazkokia? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Olivia* @ 2008 04 19, 18:55)
Man patinka Amy Winehouse make up  thumbup.gif http://www.myspace.com/amywinehouse

Amy man panasi i baisu, apsinarkasinusi transvetita lotuliukas.gif lotuliukas.gif Sorry sorry Amy gerbejos, cia tik mano nuomone bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, na ir diskusijos verda tongue.gif

QUOTE(limbi @ 2008 04 20, 20:04)

Man Penelope visai nieko, bet yra kas labiau patinka  smile.gif  O akys tai ir man žalios gražiausia, kažkaip rudos kažkiek pabodęs reikalas, nors irgi gražios  smile.gif

O man Penelope nelabai patinka, ir negaliu suformuluoti kodel, jos grazios akys, bet visas vei kaip visuma kazkodel man nepatrauklus g.gif

Man grozio etalonas Monica Bellucci
http://www.fundumper...otally-nude.htm
Man ji ant tiek harmoninga, ir kunu ir veidu, nei vieno bruozo neismesciau, tokia superine visuma. Jos bruozai man dar is labai labai jausmingi, net is nuotrauku tuo kazkaip dvelkia g.gif
Atsakyti
QUOTE(Belle @ 2008 04 22, 14:55)
Sveikos, na ir diskusijos verda tongue.gif
O man Penelope nelabai patinka, ir negaliu suformuluoti kodel, jos grazios akys, bet visas vei kaip visuma kazkodel man nepatrauklus g.gif

Man grozio etalonas Monica Bellucci
http://www.fundumper...otally-nude.htm
Man ji ant tiek harmoninga, ir kunu ir veidu, nei vieno bruozo neismesciau, tokia superine visuma. Jos bruozai man dar is labai labai jausmingi, net is nuotrauku tuo kazkaip dvelkia g.gif

Bellucci gal ir nieko bet man jos krutine kazkodel nepatinka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 04 21, 19:23)
O čia tai jau taikai sau asmeniškai ?  hihihi.gif Rūbai siuvami aukštom, nes nebepridėsi jei bus trumpa, o nukirpti (pvz.kelnes) visada galima .

Nesupratau truputuka. lotuliukas.gif As nepremiau asmeniskai to, ka rase soske. Prie ko cia rubu siuvimas? As tai kaip pavizdi parasiau... mirksiukas.gif biggrin.gif Tai kad nesikabinekit kur nereikia, o geriau isiskaitykite i tai ka parasiau. smile.gif Sekmes.
Atsakyti
Michelle Pfeiffer veido bruozai tobuli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 22, 14:30)
Bellucci gal ir nieko bet man jos krutine kazkodel nepatinka  blink.gif

g.gif man tai grazi jos krutine blush2.gif biggrin.gif

QUOTE(DITTĖ @ 2008 04 22, 15:41)
Michelle Pfeiffer veido bruozai tobuli wub.gif

Aha, cia tai tiesa thumbup.gif . Bet tie bruozai tai plastines chirugrijos nuopelnas, Michelle yra pasidarius skruostu operacija, kazkaip pasikeitus forma. Internete kazkur skaiciau, ir buvo idetos jos paauglystes nuotraukos, tai tikrai veido forma kitokia doh.gif
Atsakyti
Aha, cia tai tiesa thumbup.gif . Bet tie bruozai tai plastines chirugrijos nuopelnas, Michelle yra pasidarius skruostu operacija, kazkaip pasikeitus forma. Internete kazkur skaiciau, ir buvo idetos jos paauglystes nuotraukos, tai tikrai veido forma kitokia doh.gif
[/quote]
Tada pagarba plastikos chirurgams thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(viol @ 2008 04 22, 00:03)
o jinai kartais ne dainininke kazkokia? g.gif

nezinau... blush2.gif negaliu prisimint daugiau... blush2.gif tik maciau neseniai ja "Planas teciui" blush2.gif gal ir dainininke...
QUOTE(Belle @ 2008 04 22, 17:06)
g.gif man tai grazi jos krutine blush2.gif  biggrin.gif

noreciau pamatyt Michelles paauglystes nuotrauka su kita veido forma bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Darija16 @ 2008 04 22, 15:30)
Bellucci gal ir nieko bet man jos krutine kazkodel nepatinka  blink.gif

man tai grazi jos krutine blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 04 22, 18:32)
nezinau...  blush2.gif  negaliu prisimint daugiau... blush2.gif  tik maciau neseniai ja "Planas teciui"  blush2.gif  gal ir dainininke...

noreciau pamatyt Michelles paauglystes nuotrauka su kita veido forma  bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
O kur cia kita veido forma? blink.gif
Atsakyti
as irgi nesupratau g.gif

labai daili ir jauna ir dabar
senstant ir siaip bruozai 'astreja' siaipjau

Atsakyti