Įkraunama...
Įkraunama...

"Tobulumai"

Tai aš tą takto neturėjimą ir kritikuoju. Vat tai man šituose "tobulumo" aptarimuose(nors čia ta tema senų seniausiai išsigimė) ir atrodo tikrasis "karviškumas" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2008 04 21, 12:51)
Nu, bet kad "karvė"... tada tikrai grožio supratimas iškreiptas.... schmoll.gif O tai pagalvok, kiek moterų yra virš 1,60 - oho kiek karvių...biggrin.gif (mano pačios ūgis 1,65 - tikrai dar neteko savo gyvenime sutikt žmonių, kuriems toks ūgis atrodytų "karviškas" )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu duodat, moterys. Interpretuojat kaip kas norit ir vis ta pati per ta pati doh.gif Soske nerase, kad visos, kurios aukstos yra karves. Ji konkreciai paminejo dvi moteris, kurios jai "karviskos", o jus pradejot kiekvienai aukstesnei negu 1,6m tokia etikete lipdyt. Tokiu atveju ir as karve, tiesa, mazauge (kazin gal nauja veisle), nes mano 1,63 lotuliukas.gif Taigi klapsiu savo didelem graziom akim i monitoriu ir nematau, ko cia sielotis, kad kazkas kazka karve isvadino.
Papildyta:
Galu gale, ko cia prie tu karviu prikibot. Gi sventas garbinamas gyvunas Indijoj (ar kur ten g.gif ), galima ir kaip komplimenta priimt.
Atsakyti
Man labai grazus Penelope Cruz akys, lupos ir palupis biggrin.gif
user posted image
Sophios Loren nosis
user posted image
Michelle pfeiffer veido proporcijos, skuostikauliai..
user posted image
Plaukai
user posted image
arba
user posted image
Bet is viso to zmogaus lipdyti nesiryzciau ir turbut ne viska, ka isvardinau, is ju skolinciaus
Atsakyti
Nebus čia prieita bendros nuomonės, skiriasi pas žmones ir takto, ir grožio supratimas. Taip ir turi būt. Aj, baigiam čia tą bereikšmę diskusiją 4u.gif

QUOTE(zaRAza @ 2008 04 21, 13:52)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Nu duodat, moterys. Interpretuojat kaip kas norit ir vis ta pati per ta pati doh.gif Soske nerase, kad visos, kurios aukstos yra karves. Ji konkreciai paminejo dvi moteris, kurios jai "karviskos", o jus pradejot kiekvienai aukstesnei negu 1,6m tokia etikete lipdyt. Tokiu atveju ir as karve, tiesa, mazauge (kazin gal nauja veisle), nes mano 1,63  lotuliukas.gif Taigi klapsiu savo didelem graziom akim i monitoriu ir nematau, ko cia sielotis, kad kazkas kazka karve isvadino.
Papildyta:
Galu gale, ko cia prie tu karviu prikibot. Gi sventas garbinamas gyvunas Indijoj (ar kur ten g.gif ), galima ir kaip komplimenta priimt.

Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 04 19, 19:55)
nagi, del ko mes cia dskutuojam, nesuprantu. man ji karviska, didele, ............ smulkute- nereikia kad liesa. siaip, ji auksta, didele, PAGAL mane stambiu kaulu, na tiesiog- didele. kaip pvz kokia Skaiva. ta irgi didele.
Papildyta:
tai ziurint su kuom jus lyginat, pvz ash lyginu su tokia kaip amy, kylie ar pan. su jom palyginus ji tyikrai kad karve. o man nepatinka karves tokios  schmoll.gif

QUOTE(soske @ 2008 04 19, 20:01)
. pvz ar matei gyva Rusyte? aik tu sau, geriau jau nematyk. ta tai ish vis  man karviu karve  blink.gif tooooooookia auksta, o jau uzzpakalis didumo.. net truksta zodziu.

as cia irgi labai elementariai pazodziui viska suprantu biggrin.gif tooooooooooooooookios aukstos kaip rusyte yra karviu karves biggrin.gif o jei dar ir aukstesnes???? unsure.gif o jei dar ir uzpakaliais storesniais???? unsure.gif unsure.gif unsure.gif
vaje vaje
nu atvira antipatija aukstoms moteroms. Nu ok, tegu buna, maza kas biggrin.gif
bet ugio tai nepasirinksi, ka genai dave, ta turi. Todel man keistas toks soskiskas minciu reiskimas ir nesupratimas, kad ne nuo zmogaus priklausanciu ypatybiu taip dergt gal ir nereiketu

Papildyta:
QUOTE(zaRAza @ 2008 04 21, 13:52)

tai va ir as rasiau, kad akys kokios grazios lotuliukas.gif

ir tikrai ne soskes grozio negrozio supratime, o minciu reiskime beda yra
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 04 21, 14:02)

ir kitu nesugebejime, tiksliau nenore, suprasti svetimas mintis beda yra..
viena beda nevaiksto... hihihi.gif o bedos cia trys - soskes minciu reiskimas, kitu nenoras suprasti soskes mintis ir 8 puslapiu visu noras konfliktuoti... nu negi cia visos suprato, kad soskei 161cm jau "karve" ..
Atsakyti
QUOTE(pasaka1 @ 2008 04 21, 11:02)

Pilnai sutinku su tavo isakyta mintimi, ir as ta pati parasyti norejau. mirksiukas.gif Gyventi smagiau, kai esame visos skirtingos, su skirtingomis nuomonemis ir pan., taciau reikia pagarbiai ir neizeidziant kitu, savaja nuomone reiksti. mirksiukas.gif Siaip noreciau Soskei palinketi daugiau pagarbos kitiems. smile.gif Ir baigiu as jau cai apie tai. ax.gif
O jei atsakant i tema, tai dar noreciau pamineti, kad tobulu moteru nera, ir tokiu net nereikia... Visos esame nuostabios, savaip issikirtines, ir del to labai labai zavios. mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tobulos moterys negražios bebe.gif liezuvis.gif
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 04 21, 12:40)

Mano suvokimu yra beproto grazu auksta, liekna moteris. Turinti ilgas lieknas kojas, ilga liauna liemeni ir pan. Siaip net ir yra nustatyta kad aukstos merginos turi zymiai proporcingesne figura... Juk ir visokie rubai yra siunami aukstoms, visi modeliai yra aukstos merginos... Tad jei jau kalbeti apie tobulumus tai tikrai auksta liekna mergina yra tobula.  biggrin.gif

Aukshta liekna moteris ir man grazu labai ir tikrai esu gatvej macius neviena aukshta liekna [galbut net liesa] moteri/mergina ir pas mus forume yra aukshtu moterus, kurios atrodo skiedreles ir ne kiekviena tokia grazia figura turi, bet tikrai yra ir nemazai tokiu, kurios yra "dramblotos" labai sunku tai ivardint, bet jos tokios negrakscios atrodo.Labai sunku savo mintis ishreikshti, su vaizdine medziaga galbut butu lengviau smile.gif Ai tiek to, baigiam tas diskusijas biggrin.gif

O sophia loren man tokia negrazi nosis, smaila tokia, vanago snapelis blush2.gif [kaip skiriasi zmoniu skonis smile.gif]

Dar pagalvojau, kad noreciau Ditos bei Bernie Dexter ne tik figuros, bet ir tokios tobulos, baltos odos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Stigma @ 2008 04 21, 07:03)
ga šios fotkės labiau tiks?
user posted image

na nepasakyciau kad man labai labai jos figura ypatinga. Lieknos figuros mergina ir tiek smile.gif Nors kiek pamenu "Drauguose" ji graziai atrode smile.gif tokia smulkute, grakstute smile.gif
QUOTE(GinCherry @ 2008 04 21, 10:34)
J.Aniston figura man nepatinka, nes negrazu tokia "vyriska" figura t.y kai liemuo buna pakankamai storas ir platus peciai [ir shiaip ji daznai ish veido man primena vyra blush2.gif] O tas kur idejo stigma tai net neabejoju, kad figura gerokai pagrazinta fotoshopu.

sorry, bet nesutinkciau kad jos peciai platus blink.gif sitam forume galima kompleksu isivaryt doh.gif biggrin.gif

QUOTE(kamputyje @ 2008 04 21, 13:52)
Plaukai
user posted image

nu niekaip negaliu prisimint, kur as ja maciau blink.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(Erszebeth @ 2008 04 21, 15:12)
O man tobulos moterys negražios  bebe.gif  liezuvis.gif

drinks_cheers.gif labai patinka, kai yra kazkas savito ax.gif

QUOTE(GinCherry @ 2008 04 21, 20:30)
Aukshta liekna moteris ir man grazu labai ir tikrai esu gatvej macius neviena aukshta liekna [galbut net liesa] moteri/mergina ir pas mus forume yra aukshtu moterus, kurios atrodo skiedreles ir ne kiekviena tokia grazia figura turi, bet tikrai yra ir nemazai tokiu, kurios yra "dramblotos" labai sunku tai ivardint, bet jos tokios negrakscios atrodo.Labai sunku savo mintis ishreikshti, su vaizdine medziaga galbut butu lengviau smile.gif Ai tiek to, baigiam tas diskusijas  biggrin.gif

Manau grakstumas nuo ugio nepriklauso, neteisingai Soske mintis isdeste ax.gif Butu pasakius, kad jai negrazios negrakscios merginos, o ne aukstos, manau visos butu geriau ja supratusios.
Atsakyti
QUOTE(Aterol @ 2008 04 21, 11:40)
As tai cia nieko nepriemiau asmeniskaibiggrin.gif  Man tiesiog pasidare pikta, kad mergina leidzia sau svaistytis izeidzianciais zodziais... Manes tai galbut nezeidzia, bet zeidzia kitas. Forume noretusi daugiau pagarbos...
O del stambiu moteru, tai jei jau visokios Rusytes ar dar ten kokios yra laikomos stambiomis, tai tada as jau gal geriau patylesiu apie kazkoki iskreipta suvokima apie moters figura ( cia netaikau tau Gin asmeniskai).  mirksiukas.gif
Mano suvokimu yra beproto grazu auksta, liekna moteris. Turinti ilgas lieknas kojas, ilga liauna liemeni ir pan. Siaip net ir yra nustatyta kad aukstos merginos turi zymiai proporcingesne figura... Juk ir visokie rubai yra siunami aukstoms, visi modeliai yra aukstos merginos... Tad jei jau kalbeti apie tobulumus tai tikrai auksta liekna mergina yra tobula.  biggrin.gif

O čia tai jau taikai sau asmeniškai ? hihihi.gif Rūbai siuvami aukštom, nes nebepridėsi jei bus trumpa, o nukirpti (pvz.kelnes) visada galima .
Atsakyti
QUOTE(begike @ 2008 04 21, 22:23)
nu niekaip negaliu prisimint, kur as ja maciau  blink.gif  blink.gif  blink.gif

aa...prisiminiau biggrin.gif "Planas teciui" vaidino biggrin.gif
Atsakyti